45. Bölüm

6.6K 609 109
                                    

Ben geldiiiiim....

Efsun 100k oldu.❤🎊🎉🎆 1M olduğunu da görürüm inşallah.😀😀

*********************************

Gökhan' ın arabası Efsun' un apartmanının önünde durduğunda Efsun dalıp dalıp gittiği uykusundan ayılmaya çalıştı. Günlerdir çok yorulmuşlardır. Neyse ki bugün projeyi teslim etmişler ve iş yükleri oldukça hafiflemişti.

Gökhan sevgilisinin uykulu haline içi giderek baktı, o kadar masum duruyordu ki onu alıp sarmak, bir daha bırakmamak istiyordu. Kemerini çözüp sevdiği kadının yüzüne uzandı ve sıcak tenini okşadı. "Bu  kadar yorulduğunu fark edememiştim." dedi kısık sesle.

Efsun yüzünde dolaşan ele bırakmak istedi bir an kendini. Daha sonra yukarıda Mert' in onu beklediğini hatırlayarak geri çekildi ve uykulu bakışlarını Gökhan' a dikti. "Olsun, artık daha rahatız."

"Doğru." diyerek onayladı Efsun' u. "Bizim için bir tatil ayarlamamı ister misin? Baş başa vakit geçirebiliriz."

Uyku falan kalmamıştı Efsun' da, Tatil ve baş başa kelimeleri bir an döndüp durdu zihninde. "Olmaz." diyerek itiraz etti hemen. "Yani gerek yok. Hem böyle iyiyiz." dedi gülümsemeye çalışarak.

Gökhan onun neden tereddüt ettiğini bilmese de sesini çıkarmadı. Efsun' un ailesi ile yediği akşam yemeğinden sonra garip bir şekilde her zaman aralarında mesafe bıraktığını biliyordu. Sebebini de biliyordu. "Sen nasıl istersen, yarın seni almamı ister misin?"

" Hayır, şirketten önce uğramam gereken bir yer var."

Gökhan birlikteliklerinin  verdiği haklar ile, "Neresi?" diye sordu.

"Kuaför.

" Tamam, ben biraz geç geleceğim, yarın haberleşiriz." diyerek eğildi ve Efsun' un yanağına içten bir öpücük bırakıp çok az geri çekildi. "Yukarı çık ve iyice dinlen, bu gece sana izin veriyorum, benimle konuşmak zorunda değilsin." Bir kez daha öpüp geri çekildi.

Efsun hafif hafif hissettiği sıcaklıkla Gökhan' a gülümsedi. "Sende dinlen, en çok sen yoruldun."

Efsun arabadan inip kapıya ulaştığında dönüp ona seslenen adama baktı. Gökhan ona gülümseyip göz kırptığında oracıkta eriyecekti. Ona gülümseyip içeri girdiğinde kalbi hâlâ hızlı atıyordu. Bu küçük flörtleşmeleri çok seviyordu özellikle Gökhan gibi bir adam ile yaptığında.

Evine çıkıp kapıyı anahtarları ile açtığında koridorda Sevgi ile karşılaştı. "Mert geldi mi?"

Sevgi yüzünü buruşturup başını salladı. "Yok, ne yaptıysam ağzından laf alamadım."

"Gıcık işte."

"Kızım gelsenize odaya, ne konuşuyorsunuz orada?"

Mert' in içeriden yükselen sesine ikisi de göz devirip ardı ardına salona girip Mert' in hemen karşısına oturdular. Sevgi zaten yeterince dil döktüğü için sessiz kalırken, Efsun yeni yeni meraklanıyordu. "Hadi bizi çatlatmadan anlat. Valla çok yorgunum." dedi, omuzlarını düşürerek.

Mert heyecanlı bir şekilde başını sallayıp elini cebine attı ve Esra için aldığı yüzük kutusunu sehpanın ortasına koyuverdi. Kızlar şokla açılmış gözleri ile sehpanın ortasında duran kırmızı kutuya bakarken, Mert gelecek tepkileri bekliyordu. Çok düşünmesine gerek kalmamıştı, Esra onun ve kalbi için yaratılmıştı adeta. Hayalini kurduğu her şeyin vücut bulmuş haliydi.

EFSUN (Tamamlandı)Where stories live. Discover now