33. Bölüm

6.4K 643 105
                                    

Ben geldiiiiim..Umarım herkes için iyi bir bayram olmuştur.

********************************

Tüm enerjisi çekilme durumunun bir karşılığı varsa eğer, bu Leo ile eşdeğer bir durumdu. Dalgın bakışları yatakta baygın bir şekilde yatan Efsun' dan çekilmezken yaşadığı son birkaç günü düşündü. O ilk günü. Derin bir şekilde nefes alıp ciğerlerini şişirdi ve yerinden kalkıp pencereye yaklaştı. Dışarıdaki muhteşem hava ona hiçbir şekilde iyi gelmezken bakışları bahçedeki su havuzuna takıldı.

Burası iki gün önce geldikleri, Victor' a ait, oldukça büyük bir bahçesi olan eski ama ihtişamlı, gözlerden uzak bir konaktı. Malikanede o kadar büyük bir karmaşa ve kaos hakimdi ki Efsun' u daha fazla orada tutamamışlar ve gizlice onu oradan çıkarıp buraya getirmişlerdi. Ciddi bir tedaviye ihtiyacı vardı küçük Leydinin.

Cebindeki telefonu titreşmeye başladığında daldığı alemden çıkıp, telefonu kulağına götürerek koltuğa geri oturdu. "Buyrun efendim."

"Kız nasıl?"

Victor' un perişan olan haline rağmen güçlü çıkarmaya çalıştığı sesi Leo' yu daha da karamsarlaştırdı. "Değişen bir şey yok efendim, uyanmasını bekliyoruz."

"Uyanırsa haberim olsun Leo."

"Emredersiniz....Efendim."

"Söyle Leo."

"Son durum nedir?"

Hattın diğer ucunda Victor' un derin nefes alıp verişi duyuldu önce. Fazlasıyla üzgündü. "Bu sabah cenazelerin yakılma işlemi yapıldı. Albert bir suçlu olarak Doğu mezarlığına götürüldü."

Leo hafifçe başını sallarken diğer elini sertçe sıktı. "Anladım efendim."

"Kıza iyi bak Leo."

Sonlanan çağrıdan sonra telefonunu koltuğa atıp başını arkaya yasladı. Hayatı boyunca yaşadığı en büyük 2. kaybı vermişti. Birincisi ise Milena' ydı. Bakışları tekrar büyük yatağın ortasında yatan Efsun' a döndüğünde yüzündeki buruk gülümsemenin sebebi sevinebileceği tek şeyin artık onun özgür olmasından kaynaklanmasıydı.

Doktor ve hemşire odaya girdiğinde Leo yavaşça yerinden doğrulup yatağa yaklaştı. "Hâlâ aynı, hiçbir tepki yok." dedi.

"Vücudu hala ona verilen zehirle savaş halinde. Neyse ki güçlü bir kadın. Ayrıca uzun süre oksijensiz kalan ciğerleri yüzünden bir süre takviyeye ihtiyaç duyacak. Sabırlı olmalıyız efendim, hanımefendi iyi olacaktır, hayati bir tehlikesi yok artık."

Doktorun sözleri ile kendini birazda olsa iyi hisseden Leo onu onaylayarak, Efsun' un pansumanları yapılsın diye kapıya yöneldi. Merdivenlerden bir alt kata inip salondan bahçeye açılan kapıya yürüdü ve biraz olsun daralan nefesini açmak için dışarı attı kendini. Yaptığı kısa yürüyüşte telefonunun bir kez daha titremesi ile derin bir nefes aldı. Telefonunu çıkarıp ekrana baktığında tam da tahmin ettiği gibi arayan Sevgi' ydi. Ona söyleyeceği hakkında çok düşünmüş ve en doğrusu olduğunu düşündüğü bir karar almıştı.

Sevgi yine sorumlu olduğu çocukları servis ve ailelere teslim ederken Ömer ve Gökhan' ı beraber görmek onu epey şaşırtmıştı. Gökhan' a kısa bir bakış atıp Duru' yu kucaklayan Ömer' e döndü. " Merhaba."

" Merhaba Sevgi, nasılsın? " Ömer onu görmediği günlerde morali fazlasıyla bozuk bir şekilde dolaşmış, keşkeler beynini kemirmişti.

" İyiyim, sen?"

EFSUN (Tamamlandı)Where stories live. Discover now