Paar Jaar Later

1.7K 22 2
                                    

'Duncan staat alles al klaar?' vraag ik zenuwachtig terwijl ik door het huis heen ren. 

'Rachel!' roep ik van onder aan de trap. Ik hoor wat gemompel van boven komen. 

'Het moet wel perfect zijn' zeg ik tegen mijn man terwijl ik voor de spiegel mijn haar presentabel maak. 

Duncan komt achter mij staan en slaat zijn armen om mijn middel. 'Het komt wel goed schatje' fluistert hij in mijn oor. Hij draait me om en geef een zachte kus op mijn mond. 

'Gadver' hoor ik Rachel zeggen. Ik kijk opzij en zie mijn 15 jarige dochter staan. 

'Alsof jij dat niet met Kasper doet' zegt Duncan met een knipoog. 

'Pap, stop!' zegt ze terwijl ze rood word. Ze vind het nog steeds ongemakkelijk om over haar eerste vriendje te praten. 

Ik loop terug naar de woonkamer en ga zitten de bank.  Duncan zet net de laatste schaal met hapjes op tafel als de bel gaat. 

'Daar zijn ze!' zeg ik opgelaten en huppel naar de deur. Enthousiast zwaai ik de deur open. 

'Wouw meid, je ziet er nog steeds zo lekker uit als vroeger'. Ik begin te lachen en knuffel Arianna en Teresa. Ze lopen vrolijk naar binnen en nemen plaats op de bank. 

Na hun gaat de bel nog vier keer. De eerste keer stond Kian met zijn gezin voor de deur. Gevolgd door Tom en zijn zoon. Daarna open ik nog twee keer de deur voor Jayden en Norah. 

Wanneer iedereen binnen is begin ik te praten. 'Het is zo lang geleden dat ik jullie heb gezien jongens' zeg ik en voel wat tranen opkomen. Snel veeg ik ze weer weg. Dit is een fijn moment, geen tijd om te gaan huilen. 

Ik hoop dat we allemaal gezellig kunnen bijkletsen en wat meer over elkaars huidige leven te weten kunnen komen. 

Wanneer ik ben gaan zitten staat Norah op. 'Voordat we beginnen heb ik nog een paar vragen voor jullie' zegt ze en pakt dan haar telefoon er bij. 'Mijn lezers zouden graag wat willen weten over jullie middelbare school ervaring'. 'Is dat oke?'. 

Iedereen begint te lachen. Onze middelbare school tijd was chaotisch, maar ook leuk. 'Dat is goed, misschien komen er wel gekke verhalen naar boven' Zeg ik glimlachend. 

'Okay, de eerste vraag is voor jou Kate-lyn'. Ik ga wat rechter op zitten. '@fennekeee  vraagt hoe het voelt om beroemd te zijn?' 

'Ik ben gewoon mezelf gebleven. Ik ben nu wel gestopt met het modellenwerk en focus me nu op het acteren. Soms voelt het nog wel raar als er dan mensen naar me toe komen om te vragen om een handtekening of een foto. Daar raak je nooit aan gewend' antwoord ik eerlijk. 

Dan wend ze zich tot Kian. 'Ze vraagt ook of je verliefd bent Kate-lyn' zegt Norah lachend.

Kian schiet in de lach. 'Tot over mijn oren' zegt hij en legt een hand op zijn hart. 'Vroeger zeiden we dat we met elkaar gingen trouwen als niemand ons wilde, Maar ja helaas waren er genoeg meiden die met mijn wilde kussen' zegt hij en grijnst dan naar Fiona. 

'@nicknicknicknicky vraagt of je er ooit wel eens van gedroomd hebt om beroemd te zijn?' gaat Norah verder. Nu kijkt ze mij weer aan. 

'Wel van gedroomd, Maar toen droomde ik dat ik een zangeres zou zijn'. 

'Ja maar toen ze voor mij ging zingen was ik bijna doof' Zegt Kian. 'Zo vals was het' leg hij uit. 

De rest lacht met hem mee. Ik voel mijn wangen rood worden. 

Dan loopt Norah naar Jayden. 'Ze wilt ook heel graag weten of je nog steeds verliefd bent op Kate-lyn'. 

Hij word een beetje rood maar schraapt dan zijn keel. 'Nee ik heb de allerliefste vrouw thuis zitten met onze dochter' antwoord Jayden. 'Maar ik moet wel toegeven dat ik haar nog wel lang leuk vond op de middelbare. Maar later zag ik wel in de Duncan haar gelukkig maakte'

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu