Hoofdstuk 11

6.4K 198 51
                                    

pov kate-lyn
"Mevrouw Everton fijn dat je ook nog komt" hoor ik mijn docent zeggen. "Sorry mevrouw ik had wel betere dingen te doen dan dit" zeg ik terwijl ik naar de hoek loop waar Scott, Tom en Duncan zitten. Tom en Duncan zitten naast elkaar dus ga ik naast Scott zitten. Ik pak mijn boeken uit mijn tas en probeer me te concentreren. Wanneer ik na 50 minuten eindelijk verlost ben van school pak ik mijn spullen en loop weer naar Denise toe. "Ik ga weer weg, ik word model!" vertel ik tegen haar. "Wauw veel succes dan ik zal het gelijk ik het systeem zetten" hoor ik haar met pretoogjes zeggen. "Maar ik meende het wel over dat vrij nemen" zeg ik. "Oke goed dan , Ik ga al". "Nou ja ik moet nu wel gaan" zeg ik en ik ren naar buiten toe.

Als ik even later dan eindelijk bij het gebouw van 'Elite' ben loop ik uitgeput naar binnen. Ik zie dat er  iemand bij de balie word geholpen dus ga ik naast een meisje die ook zit te wachten zitten. Ik schat haar ongeveer mijn leeftijd. "Heey ik ben Kate wie ben jij?" vraag ik beleefd. "Ik ben britt leuk je te ontmoeten" zegt ze enthousiast. "Wat is jou reden om hier te zijn?" vraag ik. "Ik ga hier een stage/opleiding volgen om stylist te worden". "Gaaf" zeg ik. "En jij ,wat brengt jou hier?." vraagt ze nieuwsgierig. "Ik ben gevraagd om model te worden" zeg ik blij. " Dat is ook zo cool 'Elite' is een van de grootste en beste modellenbureaus van de wereld!" zegt ze net iets te hard. "Ja ik weet het maar jij bent hier ook hé" zeg ik lachend. "Ja dat is waar maar toch" Zegt ze half uitgeput van haar enthousiasme. De man aan de balie loopt weg. "Volgende!", roept de vrouw achter de balie. Britt staat op en loopt naar de balie. Nadat de vrouw wat instructies heeft gegeven loopt de weer naar mij toe. Ze gaat weer naast me zitten. "Moet je nog langer wachten?" vraag ik. " Nee ik wacht op jou Gek" zegt ze nog steeds enthousiast. "Volgende!" Roept de baliemevrouw vermoeid. Ik sta op en loop richting de balie.

"Wat is je naam?" vraagt ze nu chagrijnig. "Kate-lyn Everton ik had een afspraak met Robbert. "Ja ik zie het ,hier de links de hoek om en dan de gang aflopen en dan naar rechts dan ben je bij zijn kantoor. Ik vertel zijn secretaresse dat je komt en dan kun je gaan" zegt ze.  Oké bedankt" zeg ik en draai me om. Ik loop terug naar Britt. "Heey welke kant moet jij op?" zegt ze wat rustiger. "Hier links. En jij?" vertel ik. "Rechts,blijkbaar scheiden ze de stylisten en de modellen" zegt ze boos. "Jammer hè maar ik denk dat we moeten gaan" zeg ik en wijs naar links. "Ja daar heb je gelijk in". Nadat we nog nummers hebben uitgewisseld lopen we allebei een andere richting op. Ik loop de gang af en sla dan rechts af. Ik zie 2 glazen deuren die openstaan en loop er doorheen.

"Heey Kate-lyn Everton toch?". "Ja dat ben ik". "Ik geef het door hij is nu nog in gesprek maar hij is zo klaar." verteld ze me kalm. Na 5 minuutjes zie ik de man van het park naar buiten komen. Hij wenkt dat ik binnen mag komen. Ik sta op en loop zijn kantoor binnen. "Dus hij bent Kate-lyn". "Ja maar noem me maar gewoon Kate zo noemt iedereen me". "Oké nou ja ik wil eerst wat dingen van je weten en daarna geef ik je een rondleiding Oké?". "Ja is goed" zeg ik en knik. "Oke als eerste hoe oud ben je?". "Ik ben 17" zeg ik. "Draag je vaak make-up?". "Ja maar meer nude en basic kleuren" antwoord ik. "Mooi". "Dank je" zeg ik en bloos een beetje. "Oh ik ben het helemaal vergeten ik ben Robert  Maar maar noem me maar Robbie al mijn schatjes mogen me zo noemen". Schatjes? dit is toch geen porno bedrijf?! denk ik in mezelf. Ik kijk hem raar aan en hij merkt het. "Zo noem ik de modellen die voor mij werken maak je geen zorgen hoor". opgelucht haal ik adem. "Wanneer ben je geboren?". 18 augustus 1999. Dus dit jaar word ik 18. " Oké dan weet ik voor nu genoeg". Hij staat op en gebaart dat ik met hem mee moet lopen. Ik sta ook op en loop samen met hem mee zijn kantoor uit.

"Dus ik ga je eerst een rondleiding geven en daarna stel ik je voor aan de rest van mijn modellen". Ik knik en loop dan samen met hem door het gebouw. Als even later de rondleiding is afgelopen gaan we richting de ruimte waar alle modellen zitten. "Schatjes ik wil jullie voorstellen aan Kate" zegt Robbie. "Hallo ik ben dus Kate en ik ben het nieuwste model hier" zeg ik en wiebel een beetje ongemakkelijk heen en weer. 2 meisjes springen op. Ik herken ze van de bladen die ik las toen ik 15 was. Meteen word ik in een knuffel getrokken. Even later laten ze los. " Nou ik ben Arianna" zegt een meisje met blond haar. " En ik ben Teresa" zegt het andere meisje terwijl ze haar lange bruine haar uit haar gezicht zwaait. Leuk om jullie te ontmoeten zeg ik enthousiast. "Hey knapperds ik hoorde dat we een nieuw modelletje erbij kregen" hoor ik een jongen zeggen die de hoek om komt. Als hij mij ziet voel ik dat hij mijn lichaam scant. "Hey schoonheid ik ben Quinten" zegt de jongen terwijl hij en hand door zijn ombre bruin/blonde haar haalt. "QUINTEN! kom ik hier!!!" Hoor ik een vrouwenstem krijsen. "Ik ben zo terug" zegt hij terwijl hij me een knipoog geeft. Even later komt hij terug met 4 tassen in zijn hand. "Dank je wel voor het dragen schatje" zegt de stem van net. De stem behoort tot een meisje met halflang rood haar. Als ze mij ziet staan komt ze op me afgelopen.

"Wat doe jij hier?" zegt ze arrogant. "Ik ben model vanaf nu". "Whatever ik praat niet met losers toedels" zegt ze en loopt daarna weg gevolgd door Quinten. "MIMI EN MELISSA KOMEN JULLIE NOG!!!!". Even later komen er nog twee andere meisjes de hoek om gerent. Het lijkt alsof ze een tweeling zijn want ze zijn precies het zelfde. Hun lange zwarte haren golven als ze langs komen rennen. "Wow het is wel hysterisch hier zeg" hoor ik mezelf zeggen. "Zeg dat wel" zegt Arianna naast me. "Maar het is wel supergezellig" zeg ik terwijl ik Arianna en Teresa in een groepsknuffel trek.

-----------------------------------------------------------
Ik heb in dit verhaal Britt verwerkt. ❤ zij had haar naam achter gelaten

love Y'all

vote

follow

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu