Hoofdstuk 18

4.9K 156 24
                                    

Pov Kate-lyn
Ik kijk Jayden verward aan. "W-Waarom deed je dat?" vraag ik. "Kate ik vind je al heel lang leuk". "Al sinds dat je voor het eerst binnenstapte wist ik dat ik je leuk zou gaan vinden". "Waarom zei je dat dan niet gewoon?". "Omdat het net uit was met Duncan en anders zou ik een klootzak zijn als ik gelijk mijn kans zou pakken". "Je bent echt gewoon te lief". "J-Je vind me lief?" zegt hij verbaasd. "Ja... maar wat zijn we nu?". "Ik weet niet ligt aan of je mij ook leuk vind". "Ik vind je superleuk maar ik weet niet of ik al klaar voor ben". "Kate-lyn de laatste tijd ben je veel beter geworden je bent echt wel over hem heen hoor". "Ja daar heb je gelijk in, ik wil het wel proberen maar als ik het toch niet kan moet je dat begrijpen Oke?". "Tuurlijk, afgerpoken" zegt hij. Ik kijk hem nog en keer diep in de ogen en zoen hem dan nog een keer. "WOWOWOW Kate en Jayden zoenen!". Ik kijk op en zie dat Nick naar ons wijst. Ik rol met mijn ogen en steek mijn middelvinger naar hem op. "Ik hou ook van jou hoor!" krijg ik als antwoord. "Let maar niet op die mongolen". Ik richt me weer op Jayden en geef hem nog een kort kusje en kruip dan tegen hem aan. Als we aan het einde van de rit zijn stappen we uit waar de andere al op ons staan te wachten. "Dus zijn jullie nu..." vraagt Mark terwijl hij naar mij en Jayden wijst. "Soort van" zeg ik tegen Mark. De rest van de dag zijn we nog in de attracties geweest waar we nog een keer in wilden totdat het park sloot en zijn daarna naar huis gereden.

~*~

De volgende ochtend word ik wakker van een flinke plens koud water dat over me heen word geflikkerd. "What The Fuck!" roep ik. "Haha payback" hoor ik de stem van Cameron zeggen. "Hey ik had er een goede reden voor". "Ik ook nu ik je reactie zie". Ik zie Jayden en Nick nu ook staan lachen. "Wauw nou ja ik ga even douchen tot straks" zeg ik terwijl ik opsta en naar de douche loop. 

Als ik klaar ben met douchen sla ik een handdoek om me heen en loop ik naar mijn kamer. "Boe!" hoor ik Cameron zeggen als ik de deur dicht heb gedaan. Van schrik laat ik mijn handdoek vallen dus sta ik naakt. "Draai je om" zeg ik kalm. "Je hoeft echt niet onzeker te zi-". "Draai je om!" zeg ik nu bozer. "Oke ik ben omgedraaid". Ik pak snel mijn handdoek van de grond en sla hem om mijn lichaam. "Je kunt weer kijken hoor". "Mooi zo". Cameron draait zich om en kijkt me aan. "Ik wilde je iets vragen". "Wat dan?". "Ik vind een meisje leuk maar ik weet niet hoe ik haar mijn vriendin kan maken zeg maar". "En je wilt mijn hulp daarmee?". "Als je me teminste wilt helpen?". "Ja tuurlijk maar ik kleed me even aan oke daarna praten we verder". Ik draai me om en loop naar mijn kast. Even later vind ik een wit shirtje en een kort spijkerbroekje en pak ze uit de kast. "ehm kun je even buiten mijn kamer wachten?" vraag ik aan Cameron. Hij knikt als teken van instemming en loopt dan de kamer uit. Ik pak ook nog snel een onderbroek en een BH uit een lade en trek het dan aan.

 Ik pak ook nog snel een onderbroek en een BH uit een lade en trek het dan aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

kleding Kate-lyn

Ik open mijn kamer deur en zie dat Cameron op de bank is gaan zitten. "Kom je?" vraag ik terwijl ik de deur verder open doe. "Ja". Hij staat op en loopt mijn kamer in. Ik loop achter hem aan en ga op mijn bed zitten. "Je mag ook best gaan zitten hoor" zeg ik als ik zie dat hij een beetje ongemakkelijk bij de deur blijf staan. Hij knikt en komt op mijn bed zitten. "Dus hoe heet ze?" vraag ik. "Ze heet Nina". "En wat vind je het mooiste aan haar?" ga ik verder. "Ik denk dat dat toch wel haar lange mooie bruine haren zijn". "En hoe heb je haar ontmoet?" ik zit er nu helemaal in. "Ik liep een keer door de stad en kreeg best wel zin in koffie van de Starbucks". "Dus liep ik naar de dichtstbijzijnde Starbucks winkel en liep naar binnen". "Nina was die dag aan het werk en nam mijn bestelling op die ze vervolgens ook ging maken". "Alleen toen ze het wilde geven liet ze de beker vallen en de koffie spatte op ons beide". "Ze verontschuldigde zich meteen maar ik schoot in de lach waardoor ik ook haar mooie lach hoorde". "Helaas werd haar baas boos maar toen heb ik de schuld op me genomen en konden we het samen opruimen". "Daarna heb ik wel haar nummer gekregen maar nog nooit heb ik de moed gehad om haar een berichtje te sturen". "Zal ik haar een berichtje sturen dan?" vraag ik. "Wat wil je dan gaan zeggen?". "Gewoon wie je bent en of je een keer wilt afspreken?". "Nee! dan gaat het straks mis en dan heb ik het helemaal verpest bij haar". "Stel je niet zo aan ik ga dan wel mee maar je moet wel gaan". "Als je beloofd dat je meegaat geef ik je mijn telefoon". "Beloofd?". "Beloofd" zeg ik terwijl ik mijn hand uitsteek.

 "Hierzo maar als ik ook maar iets teruglees waar ik niet achter sta dan word ik echt boos". "Je vind haar echt leuk he?" vraag ik. Ik zie dat hij begint te blozen. "Ooooh Cameron bloost groot nieuws!" zeg ik voor de grap. Ik krijg een dodelijke blik van Cameron en richt me daarna weer op zijn telefoon. Als ik het telefoon nummer heb gevonden open ik een chat in whatsapp en begin te appen. Als ik even later klaar ben geef ik de telefoon weer aan Cameron die hem snel uit mijn handen grijpt. "Wow rustig man ik heb alleen een date voor je gefixt". "Heel erg bedankt Kate Maar je gaat toch wel mee hoop ik". "Ja maar ik ga niet naast je zitten dus je moet ook wel een deel alleen doen". "Maar ik ga je er wel op voorbereiden dus maak je niet druk".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nog een deeltje ik weet niet of ik morgen kan schrijven want en vriendin en ik gaan logeren en we gaan van di tot do en woensdag is ze heel de dag hier en ik wil ook wel sociaal doen dus ik weet niet hoe ik dat ga doen maar anders doe ik wel een andere dag 2 delen. Hopelijk vonden jullie dit deel leuk.


vote

follow

comment

~Norah  

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu