Hoofdstuk 22

5.1K 146 17
                                    

Pov Kate-Lyn
Ik word om 10:00 wakker door de dekens die van me word afgetrokken. "Laat me slapen" mompel ik. "Nee we hebben nog veel te doen voor dat we naar Griekenland gaan" zegt ze terwijl ze me uit bed trekt. "Oké oké ik kom al uit bed" zeg ik terwijl ik Teresa die haar kast inloopt volg. "Oké jij gaat dit aan doen" zegt ze terwijl ze een setje in mijn handen druk. "Huh wat.. oh" zeg ik nog slaperig. "Dit.. Moet ... je... aan... doen" zegt ze overdreven langzaam. "Je hoeft ook weer niet zo langzaam te praten nu voel ik me dom" zeg ik terwijl ik het setje aanpak. Ik loop de kast uit en kleed me om.

jurk Kate-Lyn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

jurk Kate-Lyn

Als ik de kleren heb aangedaan doe ik ook nog de schoenen aan die ze er nog boven op had gelegd.

schoenen Kate-Lyn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

schoenen Kate-Lyn

Als ik helemaal klaar ben klop ik op de deur om hem vervolgens open de toen. Ik loop de inloopkast binnen en zie Teresa in haar lingerie staan. "Oh sorry ik wist niet dat je nog geen kleding aan had" zeg ik snel. "Geeft niet we zijn vriendinnen en allebei een vrouw" zegt ze terwijl ze zelf haar jurk aan doet. "Trouwens dat setje staat je echt goed". "Dank je" zeg ik terwijl ik wat aan de ketting zit te friemelen. "Laten we gaan ontbijten" zeg Teresa terwijl ze naar de voordeur  loopt. Ze pakt nog snel haar hakken mee en doet ze aan. Daarna lopen we naar buiten.

 Daarna lopen we naar buiten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Kleding Teresa

Schoenen Teresa

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Schoenen Teresa

"Waar gaan we ooit naar toe?" vraag ik nieuwsgierig. "Naar een Restaurantje die het lekkerste ontbijt ooit serveren". Ze loopt snel door de straten en volg haar maar gewoon. "We zijn er" zegt ze als we voor een schattig restaurantje staan. We lopen naar binnen. Teresa begroet de man achter de bar en loopt dan door naar een tafeltje in de hoek. Ik pak het menu uit de standaard en bekijk het goed. "Die heb je helemaal niet nodig joh" zegt ze terwijl ze het menu uit mijn handen snokt. "Jo Timmy graag 2 porties pannenkoeken" roept ze naar de jongen achter de bar. Ik grinnik. "Zijn de pannenkoeken hier dan zo lekker omdat je voor mij bestelde" vraag ik. "Ja daarom heb ik je ook hier mee naar toe genomen". "Wat gaan we hierna eigenlijk doen?" vraag ik terwijl ik een hand door mijn haar haal. "Shoppen voor Griekenland". "Nice" zeg ik blij. "Dat kan ik wel gebruiken". Als na een kwartiertje het eten op onze tafel staat beginnen we met eten. "OMG! dit is echt heerlijk!" zeg ik als ik een hap heb genomen. "Wist ik wel" zegt ze terwijl ze met haar wenkies wiebelt. Na het eten betaalt Teresa en lopen we naar het centrum. "Dus waar gaan we naar toe?" vraag ik terwijl we door de straten lopen. Een uur en heel veel winkels later lopen we naar Arianna's huis.

"Heey girlss" zegt Arianna als ze de deur open doet. ""Kom binnen" zegt ze terwijl ze aan de kant stapt zodat we naar binnen kunnen. "Ik dacht misschien kunnen we eerst even de bedden klaar zetten en dan naar Kate's huis gaan en dan samen haar koffer inpakken?". "Dat is een goed idee" zegt Teresa. Zo gezegd zo gedaan. Als we klaar zijn doen we onze schoenen weer aan en stappen dan in Arianna's auto.  Na 20 minuten parkeert ze de auto bij het internaat. "Kom mee meiden" zeg ik terwijl ik voorop loop. Als we voor de deur staan Pak ik mijn sleutels en open de deur. "I'm Back!" roep ik door de kamer. Ik krijg geen antwoord dus waarschijnlijk is er niemand.

"waarschijnlijk is er niemand" zeg ik tegen ze en loop dan door naar mijn kamer. "Welcome in My crib" zeg ik lachend als ik mijn kamer binnen loop. "Het is hier zo gezellig" zegt Teresa glimlachend. "Maar goed laten we mijn koffer inpakken" zeg ik terwijl ik mijn koffer onder het bed vandaan haal. "Oke dit moet sowieso mee" zegt Arianna die met een hele stapel kleding van mijn kast komt lopen. Ze gooit het in mijn koffer en loop dan samen met Teresa terug naar de kast. "Oh dit staat misschien ook wel leuk". "Nee dat past niet zo goed bij haar huidskleur". "Jawel". "Niet waar". "Dit vloekt bij haar huidskleur Arianna kijk dan". "Meiden niet ruziën" zeg ik lachend. "Nee sorry" zeggen ze tergelijk. Ik schiet in de lach en pak nog wat kleren uit mijn kast. "Zo dit zal wel genoeg moeten zijn" zeg ik terwijl ik mijn koffer dicht doe. "Nee wacht, We vergeten je nieuwe kleding" zegt Teresa terwijl ze naar de woonkamer rent. "Deze moeten er ook nog in" zegt ze als ze later terugkomt met 13 grote tassen. "Wow jullie hebben wel lekker geshopt hoor" zegt Arianna lachend. "Jazeker" zegt Teresa terwijl ze de kleren in mijn koffer duwt. "Zo 'nu' ben je klaar" zegt ze terwijl ze de koffer dicht doet en van mijn bed af pakt.

 "En nu weer terug naar mijn huis" zegt Arianna als ze in haar auto stapt. Teresa en ik stappen ook in en daarna start Arianna de auto en rijden we weer terug naar haar huis. "Dus meiden laten we eerst wat leuke foto's voor snap maken". Teresa en ik knikken en volgen haar dan naar een witte muur. We gaan staan terwijl Arianna haar telefoon pakt. "Oke girls 3..2..1 smile". Tegelijker tijd lachen we. Als Arianna haar telefoon weer bij zich houd kijken we hoe de foto is geworden. "#girlsnight #Sleepover #Models 'Hartje' en posten". Ze klikt op 'haar verhaal' en verstuurd hem. We maken nog wat fotos voor Teresa en mijn Snap en gaan dan op de chillplek zitten die we hebben gemaakt. "Meiden ik heb een leuke verassing voor jullie" zegt Ari als ze naast ons ploft. "Nou vertel" zeg ik. "Ik heb drank gekocht dus het word een hele leuke avond" zegt ze grijnzend. "Lekker bezig Ari" zegt Teresa lachend. Met ze drieën schieten we in de lach en zetten de tv aan.   


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


hey, sorry dat het zo lang duurde voor dat ik een hoofdstuk plaatste. Ik was namelijk best wel druk en ik had weinig inspiratie dus ja. Ook heb ik veel comments gekregen over dat kate-Lyn een beetje op een slet lijkt. Dit wilde ik totaal niet dat ze zou zou zijn. Dus als je dat denkt dat is ze dus niet. Nick had al een vriendin vandaar dat ze het uitmaakte en meer met Duncan om ging. En voor Jayden had ze ook een reden. Omdat ze dacht dat ze zich daardoor beter zou gaan voelen. Maar voor de rest ja niet echt veel te vertellen. Ik ga bijna stoppen met dit boek. Ik heb nog 3 ideeën die ik in dit boek wil zetten inclusief de fotoshoot in Griekenland. Maar dat betekend niet dat ik stop want er komt een deel 2. Waar in Kate op zich zelf woont Dus wees gerust. dat wilde ik even zeggen dus ja doei.

love y'all

vote

Follow

Comment

~Norah 

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu