Hoofdstuk 40

2.9K 87 30
                                    

"Eeuh hey Kate " zegt Mark dan uiteindelijk. Ik rol met mijn ogen en loop boos mijn kamer in. Ik doe mijn pyjama aan en ga in bed liggen. Als ik het lekker warm heb pak ik mijn telefoon. Ik heb een mailtje gekregen van Robbie. Ik open hem zo snel mogelijk.

Beste kate-lyn Everton
Ik hoorde dat je over een paar weken je examens hebt. Ik hoop dat je gaat slagen want ik heb eigenlijk al een cadeau voor je gekocht. Zoals je weet zijn we bij elite 1 grote familie en zorgen we voor elkaar. Daarom is het ook geen goedkoop cadeau. Ik hoop dat je het nog steeds wilt aannemen. Wat het is hou ik nog even geheim. En je verjaardagscadeau krijg je er ook gelijk bij.

vriendelijke groet en succes

Robbie

Ik typ snel een mail terug en leg dan mijn telefoon aan de lader. Ik sluit mijn ogen en begin te denken wat hij ooit voor me heeft gekocht.

De volgende ochtend word ik wakker van mijn wekker. Ik zet hem uit en loop de  douche in. Snel doe ik mijn pyjama uit en stap onder de warme stralen. Als ik mijn haren heb uitgespoeld en mijn lichaam heb schoongemaakt zet ik de douche uit. Wanneer ik de handdoek om me heen heb geslagen loop ik weer terug naar mijn kamer. Daar Doe ik iets simpels aan.

outfit kate-lyn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

outfit kate-lyn

Wanneer ik helemaal klaar ben loop ik de deur uit. In de hal aangekomen zie ik Scott staan. Ik loop naar hem toe en tik hem op zijn schouder. "Hey" zegt hij als hij mij ziet staan. "Hey" zeg ik terug. "Ik wilde je nog feliciteren met je verjaardag" zegt hij en heeft me een knuffel. "Dank je wel" zeg ik en pak een flesje water uit mijn tas. Ik draai de dop er van af en neem een paar grote slokken. Nadat Tom er bij is komen staan begint directrice Zoutewelle te praten. "Nu iedereen eindelijk is gearriveerd kunnen we beginnen" zegt ze terwijl ze indringend naar Tom kijkt. "Jullie zijn nu in jullie laatste leerjaar gekomen en jullie gaan examens doen". Ik richt me tot Tom terwijl mevrouw Zoutewelle gewoon doorgaat. "Hey" zeg ik tegen hem. "Hey" antwoord hij terug. "Ik wilde je eigenlijk vragen of je met me naar de stad wilde?" vraagt hij terwijl hij nerveus aan zijn nagels zit te plukken. "Mijn ouders geven namelijk een feest en ik heb een pak nodig" voegt hij er snel aan toe. "Eeuh,  Natuurlijk" zeg ik dan een beetje ongemakkelijk. "Dank je wel" zegt hij en hij slaakt een zucht. "Kan je vrijdag? " vraagt hij. Ik denk even na maar knik dan. "Nice" zegt hij en pakt dan zijn telefoon.

Nadat we van Mevrouw Zoutewelle weg mochten pak ik gelijk het schema dat ik bij het verlaten van de hal heb gekregen er bij. Ik zoek op welke vakken in wanneer heb en schrijf dat op papier zodat ik het schema met de namen van de jongens kan weggooien. Wanneer ik dat heb gedaan pak ik mijn telefoon erbij en open whatsapp.

Elite modeletjesss❤🔥

Kate-lyn: Kunnen jullie afspreken ik wil nog even wat plezier hebben voordat ik moet gaan leren voor mijn examens

Arianna: Natuurlijk, kom maar naar mijn huis

Teresa: Ik ben al onderweg ❤

Kate-lyn: Ik pak nog even wat spullen en dan kom ik er ook aan

Ik leg mijn telefoon neer en check nog een keer mijn make-up. Wanneer ik voor mijn gevoel klaar ben loop ik naar buiten.

Na een half uurtje ben ik bij het huis van Arianna. De bodyguard geeft me een knikje en ik bedankt hem. Ik bel aan en vrijwel meteen vliegt de deur open. "Hey Kate, Kom binnen Teresa is er al" zegt Arianna en trekt me naar binnen. "Wat gaan we eigenlijk doen?" vraag ik. "Want dat heb ik nog niet verzonnen " voeg ik er aan toe. "Ik heb nog snel een fotoshoot kunnen regelen" zegt Arianna. "Gewoon om foto's te hebben van ons wanneer we er uit zien als vriendinnen, niet als collega's die samen poseren voor een cover" zegt ze. "Dat is een geweldig idee" zeg ik en klap in mijn handen. "Laten we gaan" zegt ze dan en loopt weer richting de deur. Ik vraag me echt af of ze ooit is getest op ADHD maar laat die gedachte nu naar varen. Teresa en ik volgen haar terwijl ze naar haar roze Ferrari loopt. "Loop is wat sneller meiden" zegt ze ongeduldig. Teresa en ik kijken elkaar even lachend aan maar lopen dan snel naar de auto.

"Hallo dames" zegt de fotograaf en steekt zijn hand uit. "Ik ben Frederik, en ik zal vandaag jullie fotograaf zijn" zegt hij blij. "Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om net beroemde modellen te werken" zegt hij enthousiast. Ik schud zijn hand en loop dan naar het witte doek. "Ik heb ook kleding voor jullie klaar staan" zegt hij en wijst naar een rek met kleding. "En daar is een kleedhok" zegt hij en hij wijst naar een kamer met een zwarte deur. "Willen jullie je omkleden of niet?" vraagt hij gelijk. "Laten we eerst een paar foto's maken met onze huidige kleding" besluit ik. Frederik knikt en Arianna en Teresa komen bij me staan.

Nadat we ons een paar keer hebben omgekleed zit onze tijd er al weer op. Teresa geeft haar zakelijke mailadres en Arianna betaald. Aangezien de fotoshoot de hele middag in beslag heeft genomen is het al rond 6 uur. Snel Racet Arianna naar het internaat. Gehaast loop ik de eetzaal in. Ik ga bij Duncan en de jongens uit Vegas zitten. Ik kan me hun namen niet meer herinneren. Ik pak eten en ga dan weer terug zitten. Rustig eet ik mijn eten op en hoop dat ik daarmee de misselijkheid die eind van de middag begon op de spelen laat verdwijnen.

Na het eten sprint ik naar mijn kamer en spring onder en hete douche.

-----------------------------------------------------------
hey hey. Ik zit weer in frankrijk. jeeej. woop woop. ik dacht laat ik eens een nieuw hoofdstuk maken en dat deed ik. Dit boek is bijna ten einde. maar dat betekent niet dat er niks meer kan gebeuren. Ook wil ik nog een Q and A doen. dus laat hier je vragen achter.

Kate-lyn

kian

Duncan

Tom

Scott

Arianna

teresa

Robert

Jayden

Nick

Ryan

Isabella

Norah (ikzelf dus)

hopelijk krijg ik wat vragen want ik heb dit al eerder geprobeerd maar er kwamen geen vragen binnen. hopelijk nu wel❤❤❤.

love Y'all

vote

follow

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu