Hoofdstuk 19

4.9K 152 25
                                    

Ik krijg nog een knuffel van Cameron  en daarna loopt hij mijn kamer uit. Ik pak mijn eigen telefoon en open instagram. Ik ben bezig met foto's te liken als ik ineens gebeld word. Ik neem op. "Hallo met Kate-Lyn Everton". "Hallo Kate met Robert". "Heey Robbie!". "Waarvoor bel je eigenlijk?". "Ik wilde vragen of je klaar bent voor je eerste klus?". "Tuurlijk wat moet ik doen?". "Alle informatie word naar je toe gemaild". "Oke dan ga ik dat dan maar is lezen". "Graag ik zie je wel op de afgesproken datum dan". "Doei Robbie". "Doei Kate-lyn". Ik zet mijn telefoon  uit en stap van mijn bed af. "Heey schat" ik voel dat Jayden me bij mijn heupen pakt. "Heey". Ik draai me om en geef hem een kusje. "Ik ben even buiten een stukje lopen" zeg ik terwijl ik mijn tas -waar mijn laptop in zit- pak en mijn jas aan doe. "Oh mag ik mee?" vraagt Jayden. "Ik wil liever even alleen zijn". Ik geef hem nog een knuffel en loop dan naar buiten. Als ik bij het bos ben aangekomen loop ik naar een bankje in de zon. Ik pak mijn laptop uit mijn tas en start mijn gmail op. Ik open de mail met de titel: 'Fotoshoot Griekeland'. Ik open hem en lees hem.

Beste Kate-lyn Everton
Hierbij geven we jou de informatie van de fotoshoot die in Griekenland word gehouden. Op 20 maart vlieg je samen met de modellen Teresa Daniels en Mimi en Melissa Kane van het modellen bureau 'Elite' naar Griekeland. Ook gaan er 2 modellen van het modellen bureau 'black star' mee : Amber Whatkins en Duncan Matthews. Vanaf 16:00 kun je op 10-03 je vliegticket ophalen bij je modellen bureau. Je verblijft 1 weken in 'Villa Kokkino Chorio'. Je moet je eigen kleding mee nemen. Verder zijn er nog wat regels: 1. geen huisdieren , 2. zorg dat je beveiliging hebt voor de tijd dat je op het vliegveld bent , 3. respecteer de modellen van het andere bureau. Als je schade aanbrengt ben je er zelf verantwoordelijk voor.
met vriendelijke groet Robert Vermeer Modellen bureau 'Elite'.

Ik sluit mijn laptop weer af en stop hem in mijn tas. Ik pak gelijk mijn schetsboek er uit. Ik haal nog een pen uit het voorzakje en begin dan te schetsen. Als ik na een uurtje naar het einderesultaat kijk knik ik tevreden en stop het daarna in mijn tas.

 Als ik na een uurtje naar het einderesultaat kijk knik ik tevreden en stop het daarna in mijn tas

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

schets Kate-lyn.

ik sta op en loop terug naar huis. Eenmaal thuis aangekomen loop ik naar mijn kamer en doen mijn jas uit. Ik loop naar mijn bed en pleur mijn tas er op. Daarna loop ik naar mijn raam en doe hem open. Ik zie Scott lopen en zwaai naar hem. Hij glimlacht als hij me ziet en zwaait dan terug. Ik draai me weer om en loop naar de woonkamer. Ik open de koelkast en pak de cola er uit. Als ik mijn glas heb ingeschonken zet ik de cola weer terug en loop naar de bank. Ik haal mijn telefoon uit mijn achterzak en zie dat ik een berichtje van Scott heb.


Scott: Hey zin om samen te gaan chillen?

Kate-lyn: Ja tuurlijk ik kom er nu aan

Scott: thnx de jongens zijn beide druk bezig en ik verveel me kapot

Kate-lyn: Np tot zo

Scott: Tot zo

Ik sta op en loop naar zijn kamer toe. Ik wil net aankloppen als de deur open vliegt en er een meisje naar buiten stormt. "Tessa! wacht nu even" hoor ik de stem van Tom zeggen. Ik ga tegen de muur staan zodat Tom mij niet ziet. "Ik kon het weten dat je op iemand anders verliefd bent!". "Je gebruikt mij alleen maar als vervanger voor de liefde van dat andere meisje die je toch niet kan krijgen!". Ik hoor een harde smack gevolgd door een 'doei'. Tom draait zich om en moet mij nu wel zien staan. Nadat hij zich heeft omgedraaid ziet hij mij inderdaad. "Hey Kate wat doe jij hier?". "Ik kom hier voor Scott". Ik loop door de deur en zie dat Scott op de bank met zijn telefoon aan het spelen is. "Ik ben er" zeg ik over-enthousiast. "Hey ik dacht dat we misschien een ijsje konden halen?". "Lijkt me leuk". "Ik heb alleen geen geld mee, dus dat moeten we nog even halen" zeg ik snel. "Nee joh ik betaal wel". "Wil je dat echt doen?". "Ja tuurlijk". Ik geef hem een knuffel en samen lopen we naar buiten. "Kom dan gaan we met mijn Auto". Ik knik als teken van instemming en stap dan in aan de bijrijders kant.

Als we er na 10 minuutjes rijden eindelijk zijn we eindelijk aangekomen bij de ijssalon. We lopen naar binnen en gelijk valt mijn blik op een stelletje die achterin aan een tafeltje zitten : Duncan en een of ander meisje dat zeker weet wat make-up is aangezien ze er nogal veel van gebruikt. Ze kunnen ook gewoon als vrienden gaan zoals Scott en ik. "Wat wil jij voor ijs?" haalt Scott me uit mijn gedachten. "Vanille en stroopwafel" zeg ik. Als ik even later een ijsje in mijn handen krijg geduwd lopen we naar een tafeltje. Rustig lik ik aan mijn ijsje als even later weer mijn oog op het stelletje rechts voor mij valt. Maar dat had ik beter niet kunnen doen want het beeld wat ik zie bevalt me totaal niet. Ik zie Duncan en het meisje zoenen. Ik voel de tranen opkomen. "Sorry" zeg ik terwijl ik gehaast opsta. Scott kijkt achter zich en loopt dan achter me aan. "Kate-lyn wacht even!". Na nog 10 meter te hebben gelopen draai ik me om en blijf wachten totdat Scott bij me is. "Sorry....". "Jij kunt hier toch niks aan doen" zeg ik terwijl er een traan over mijn wang rolt. "Hey je hoeft niet te huilen" zegt Scott terwijl hij mijn traan wegveegt. Zijn hand gaat over mijn lippen en daarna trekt hij zijn hand terug. Ik kijk hem diep in de ogen en kijk daarna naar zijn lippen. Langzaam komt Scott dichterbij. Als zijn lippen bijna de mijne raken bedenk ik me dat dit helemaal geen goed idee is. "Ehm misschien is dit niet zo goed idee". "Bedankt voor het ijsje maar ik moet nu echt gaan". Ik draai me om en loop snel weg van Scott. "Maar Kate!". Ik besluit te doen alsof ik het niet heb gehoord en loop snel terug naar huis.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heey sorry dat ik best wel laat in de week upload. Dat komt omdat ik moest leren voor mijn presentatie voor engels en dat heb ik dag in dag uit gedaan dus had ik helaas geen tijd voor schrijven. SORRY. En uiteindelijk heb ik maar een 6.8 gehaald * cries oud loud*

ik hoop dat jullie dit een leuk deel vonden. 


love y'all

vote

follow

comment

~Norah 

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu