Hoofdstuk 31

4.1K 118 8
                                    

Ik loop de badkamer binnen waar Duncan nog steeds het bloed van zijn vuisten aan het wassen is. "Kom ik help je wel even". Ik leg de doos op de handdoekenkast en loop naar de wasbak toe. Ik pak zijn linker vuist en begin het bloed er af te wassen. Daarna doe ik ook de rechter vuist en laat Duncan ze daarna afdrogen. Ik open de EHBO-doos en pak er eerst ontsmettingsmiddel uit. Ik doe het op een doekje en doe het over de wonden van Duncan heen wrijven. Ik zie dat Duncans gezicht vertrekt van de pijn als ik er over heen ga. "Sorry, maar anders heb je kans dat het gaat ontsteken" zeg ik eerlijk. Als beide handen zijn ontsmet pak ik verband uit de doos en wikkel ik zijn handen in. Als er genoeg omheen zit knip ik het overige af en maak ik het uiteinde vast zodat het niet los kan gaan. "Oke dat is ook weer gedaan" zeg ik als ik alles weer in de doos doe en hem daarna sluit. "Dank je wel" zeg Duncan. "Geen probleem" zeg ik. "Zullen we naar jou kamer gaan?, want hier is niet echt meer een vrolijke stemming". "Graag zelfs" zegt hij boos. "Rustig Duncan, Je hebt gevochten hij weet het nu wel". Ik zie dat hij weer rustiger word en samen lopen we de badkamer uit. Ik leg de doos op het keukeneiland aangezien de jongens hem vast ook nog wel nodig hebben. Duncan en ik lopen door naar de deur en lopen daarna naar zijn kamer. Ik loop de kamer van Duncan in en ga op zijn bed zitten. "Dus ik hoorde dat we naar las Vegas gaan?" zegt hij als hij naast me komt zitten. "Het was het enige kamp waar nog 2 plekken beschikbaar waren". "Zolang ik maar met jou ben" zegt hij terwijl hij zijn arm om mijn schouders legt. Ik pak zijn hand en wrijf er even over. "Het spijt me echt" mompel ik. "Hey het geeft echt niet" zegt hij terwijl hij zijn vingers onder mijn kin zet. Hij kijkt me even aan en begint me dan te zoenen. Even later liggen mijn BH en string samen met zijn kleding op de grond. Ik voel hoe hij mij overal kusjes geeft. De rest van de avond was heel leuk.

~De volgende dag~

Ik word wakker naast Duncan en zie dat we beide naakt zijn. Ik stap uit bed en kleed me aan. "Hey ben je al wakker" zegt de ochtendstem van Duncan. "Jazeker" zeg ik als ik mijn broek dicht doe. "Maar ik moet gaan, Doei" zeg ik en loop dan de deur uit. Ik loop naar buiten en pak daar een fiets. Ik fiets naar de school van Melanie. Daar aangekomen loop ik naar binnen, zet mijn naam op de lijst bij julia en loop dan naar haar kamer. Daar aangekomen klop ik op de deur. "Binnen" hoor ik aan de andere kant van de deur. Ik open de deur en zie Melanie met een handdoek om haar heen geslagen. "Hey sis" zegt ze als ze mij ziet. "wie is dat?" hoor ik een jongensstem uit haar kamer komen. Ik kijk haar met grote ogen aan. Daarna komt er een jongen om de hoek lopen. "OMG heb je verkering" zeg ik terwijl ik probeer rustig te blijven. "Mel wie is dit?" vraagt de jongen. "Chris dit is Kate, mijn zus". "Kate dit is Chris, mijn vriendje". Ik knik en geef haar een knuffel. "Ik heb je gemist" zeg ik. "Maar ik heb straf dus ik moet me zo melden" zegt ze. "Nou ja leuk je gezien te hebben" zeg ik en loop dan de deur weer uit. Onderweg naar het internaat bedenk ik me wat ik na het afstuderen wil doen. Aangekomen loop ik naar binnen en ga ik naar het handenarbeid lokaal. ik begin daar te tekenen totdat ik moe ben en dan loop ik terug naar mijn kamer en ga slapen.

~1 week later~

"Hey wakker worden" zegt Duncan terwijl hij me wakker schud. "Laat me slapen" zeg ik terwijl ik me nog een keer omdraai. "Maar we gaan vandaag naar Las Vegas" zegt hij terwijl hij me uit mijn bed tilt. "Leg me weer in bed" giechel ik. "Nee, en nu aankleden" zeg hij terwijl hij me weer op de grond zet. Ik kijk hem nep-boos aan maar kleed me dan toch aan.

 Ik kijk hem nep-boos aan maar kleed me dan toch aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

outfit Kate-lyn

Nadat we zijn aangekleed lopen we naar de grote hal waar de rest van de jongens staan die mee gaan op kamp. We gaan erbij staan en wachten totdat de bus komt. Als de bus voren parkeert lopen we met zijn allen naar buiten. Bij de deuren van de bus aangekomen staat Denise om onze namen af te vinken. "Hey Denise" zeg ik als ik bij haar ben. "Hey Kate". "Ga je ook mee?" vraag ik aan haar. "Jazeker even een weekje vrij" zegt ze terwijl ze mijn naam van de lijst af vinkt. "Nou je ik spreek ja later dan nog wel" zeg ik en loop dan verder de bus in. Ik ga op de eerste 2 stoelen zitten en wacht totdat Duncan naast me komt zitten. Als iedereen binnen is en de bus begint te rijden leg ik mijn hoofd op Duncan zijn schouder.

~Aangekomen op schiphol~

Aangekomen op schiphol gaan Denise en een docent naar de incheckbalie terwijl de groep blijft wachten. Na een halfuurtje mogen we door een speciale ingang naar de douane. Als we door alle shit heen zijn en we eindelijk met zijn allen in de vertrekhal zitten gaan we in groepjes een broodje halen. Als ik eindelijk aan de beurt ben om een broodje te halen bestel ik een broodje gezond en krijg ik hem na 5 minuutjes in mijn handen gedouwd. Ik loop netjes terug naar de groep en ga zitten. Als iedereen zijn broodje op heeft moeten we nog 40 minuten wachten totdat we mogen boarden. We mogen weer door een aparte ingang en lopen daarna het vliegtuig in.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

even geen hoofdstukken in de vakantie. Omdat ik een te kort aan inspiratie heb en ik vind het heel moeilijk om te schrijven. Dus ik ga pas weer schrijven als ik genoeg inspiratie heb. Hoop dat jullie dit begrijpen.

love y'all

follow

vote

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu