Hoofdstuk 12

6.4K 183 20
                                    

        pov Kristie
Ik roep Quinten want hij moet mijn tassen komen halen. "Hey wat is er Kristie?" hoor ik hem zeggen. "Neem mijn tassen mee" beveel ik hem terwijl ik wegloop. Als ik in de chillkamer kom bedank ik Quinten voor het dragen en zie dan dat de bitches en nieuw slachtoffer hebben gevonden. Het slachtoffer is best knap, Knap genoeg om met mij om te gaan. Alleen heeft ze al voor de verkeerde kant gekozen. Ik loop naar haar toe. "Wat doe jij hier?!" zeg ik. "Ik word model" verteld ze. "Oké toeldels ik praat niet met losers" zeg ik en loop dan weg. Als ik weg ben vraag ik me af waar Mimi en Melissa zijn. "MIMI EN MELISSA KOMEN JULLIE NOG!" roep ik. Een paar minuten later komen ze aanrennen. "Heb je dat nieuwe meisje gezien?" vraagt Melissa aan me. "Ja maar goed ze heeft voor die bitches gekozen dus ik wil niks met haar te maken hebben" zeg ik doelend op Arianna en Teresa ,die bitches . "Ze lijkt me wel heel aardig" zegt Mimi direct. "Nee ze is een bitch net zo als ze rest" kap ik haar af. "Zullen we naar de sportschool gaan?" vraag ik aan ze. "jaa " hoor ik ze tegelijk antwoorden.

Als we even later bij mijn huis zijn aangekomen pak ik mijn spullen en geef Mimi en Melissa hun spullen. Daarna gaan we op weg naar de sportschool.

             pov Kate-lyn
Even later laat ik de meiden los en wisselen we nummers uit. Ik zeg gedag en loop dan richting huis. Als ik dan eindelijk binnen ben pak ik mijn telefoon en stuur een berichtje  in de groepsapp van de jongens en ik.

kate-lyn:
jongens waar zijn jullie ik ben in mijn kamer heb zin om iets te doen🤔

Jeremy:
Ik ben buiten hardlopen ik ben zo terug

Nick:  
Ik ben ik de chill kamer een tafelvoetbal toernooi aan het doen met Cameron Boaz Mark en Jayden.

kate-lyn:
Oké afspreken in de chill kamer dan aangezien de meeste daar al zijn?

Jeremy:
Ja is goed ik kom daar dan naar toe als ik klaar ben.

Kate-lyn:
Oké tot zo

Ik open YouTube en zoek een nummer op. (zie media) Daarna loop ik naar mijn kast en pak mijn bikini er uit want mijn plan was om te gaan zwemmen. Daarna loop ik naar de chillkamer en zie dat de jongens lekker aan het tafelvoetballen zijn. "Jongens ik dacht misschien kunnen we gaan zwemmen?" stel ik voor. "Ja super goed idee" Cameron die zit te kijken staat op en loopt de chillkamer uit. "Ik ben even mijn spullen pakken" zegt hij voordat hij de hoek om is. Na de laatste wedstrijd gaan ook de rest van de jongens hun spullen pakken.

Ik ga op 1 van de banken zitten en stuur Arianna en Teresa een whatsappje of ze ook mee willen zwemmen. Even later krijg ik van beide een berichtje dat ze komen. We spreken af dat we om half 4 bij het zwembad staan. Als ook de jongens beneden zijn vertrekken we naar het zwembad.

Pov Arianna
Nadat we 5 minuutjes te hebben gewacht zien we Kate in de verte aankomen, Gevolgd door 6 jongens?!. Ze loopt gelijk maar naar ons toe en we zien de jongens verbaasd kijken. "Waarom zo verbaasd?" roep ik naar de groep. "Nou eehm jij ben toch Arianna Adams? " hoor ik een jongen met bruin haar zeggen. "Ja en wie ben jij?" vraag ik. "Jeremy" zegt dus blijkbaar Jeremy. We lopen naar binnen en betalen.

Daarna lopen we naar de kleedhokjes. Teresa en ik lopen naar een hokje. Kate wil doorlopen maar we trekken haar ook het hokje in. "Huh wat doen jullie nu" hoor ik haar half geschrokken zeggen. "We zijn toch vriendinnen dan ben je toch niet verlegen voor elkaar?" vraag ik aan haar. "Ja dat wil ik ook alleen aangezien we elkaar nog niet zo lang kennen dacht ik dat jullie het nog niet zouden willen" zegt ze blij. "Doe niet zo gek joh je bent gewoon onze vriendin maakt niet uit hoelang al" zegt Teresa. "Daar ben ik het helemaal mee eens" stem ik toe.

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu