Hoofdstuk 2

12.9K 314 29
                                    

pov Jayden

Kate is best wel een mooi meisje. Ook slapend. Jezus Jayden je bent toch niet nu al verliefd op die meid? denk ik bij mezelf. Ik sta op en loop naar de kamer waar Boaz, Mark , Jeremy en Jake slapen.

Als ik voor kamer 217 sta doe ik de deur open. Nick en Cameron zitten er al en ik ga naast hun zitten. "Waar is Kate?" vraagt Jeremy ."Ze slaapt al" antwoordt ik. "Nu al, dan zou ze wel heel moe zijn geweest" zegt Boaz. "Ja maar ze is vandaag aangekomen, wat verwacht je anders" Zegt Nick verdedigend. "Jullie zijn echt Lucky dat jullie met haar op de kamer slapen". Zegt Jake. "Ja ze is hot hé" begint Mark zich in het gesprek te mengen.

"Maar je moet wel oppassen met haar zag je wat ze met Tom deed" zeg ik. We schieten met zijn allen in de lach.

"Hey Jake wanneer gaan we je verjaardag eigenlijk vieren?" vraagt Boaz. Oh ja hij is binnenkort jarig.

"Ik dacht zaterdag dan kunnen we naar de club gaan" stelt Jake voor. "Goed idee man ga je Kate ook meevragen?" vraagt Cameron. "Tuurlijk wat dacht jij dan". antwoord Jake. "Hey jongens ik ga maar weer eens terug ik zie jullie morgen" zeg ik en sta op. Ik loop de deur uit en sjok dan naar mijn kamer

pov Kate-lyn

Ik word wakker door de felle zonnestralen. Ik stap uit bed en check de kamers van de jongens. Ik zie dat ze alle 3 nog liggen te maffen. Ik loop terug naar mijn kamer en loop dan naar mijn kleding kast. Ik pak een zwart hemdje een skinny broek en nog een vest en doe het aan.(zie media)

Daarna loop naar de badkamer en doe mijn make-up. Ik doe gewoon wat lichtbruine oogschaduw op plus wat mascara en een matte lichtroze lipstick. Daarna begin ik mijn haar te borstelen.

Wanneer ik klaar ben besluit ik om Kian te bellen. Ik pak mijn telefoon en doe mijn schoenen aan, pak mijn jas plus de sleutels en loop dan naar buiten. Ik wil tenslotte niet de jongens wakker maken.

Als ik buiten ben ga ik op een bankje in de zon zitten. Ik pak mijn telefoon en bel Kian. Hij neemt gelijk op. "Heey beautiful hoe gaat het daar". "Goed hoor" beantwoord ik zijn vraag. "Mooi zo, heb je nog plannen voor het weekend?" vraagt hij dan. "Nou ik moet nog werken maar morgen hoef ik alleen s'middags te werken" zeg ik. "Dat is best wel nice, Alleen snap ik nog steeds niet hoe jij daar iedere keer vrolijk naar toe kan gaan" vraagt hij met een beetje afschuw in zijn stem. "Dat is gewoon een kwestie van een leuke baan hebben, en ik vind serveren leuk" verklaar ik logisch. "Maar hoe gaat het eigenlijk met jou? ,Ging je training gister goed?". "Ja maar mijn tennisracket is een beetje naar de klote dus moet ik weer gaan sparen voor een nieuwe". "Dat is heel erg kut" zeg ik gemeend.

"Hoe gaat het trouwens bij pa?" die vraag komt ineens bij me op. "Ja die eva is echt heel stom heel de tijd over pa zwijmelen, ze lijkt wel een hoer". "Ik kan vanmiddag wel langs komen, als jij het adres appt kom ik je opzoeken oke?". "Graag! ik zal het nog wel appen dan zie ik je vanmiddag". "Ja tot vanmiddag" zeg ik. "Doei handsome" zeg ik nog tegen hem. "Doei beautiful". Ik hang op en loop terug naar mijn kamer. "Hey waar was jij nou" Ik voel 2 gespierde armen om mijn heupen en hoor de stem van Jayden. Ik wurm me uit zijn handen en hang mijn jas op.

"Kom dan gaan we eten" zegt Nick die net uit de badkamer komt gelopen. "Ja goed idee" zeg ik en loop achter de jongens aan. Ik loop naast Jayden en vertel hem dat ik mijn broer had gebeld en dat ik vanmiddag naar hem toe ga. "Wist je dat Jake zondag jarig is " vraagt Jayden aan me. "Nee, ik ga na mijn bezoek aan mijn broer wel even langs bij hem om te vragen wat hij wil" zeg ik. Ik heb toch niks anders te doen aangezien het nog steeds vakantie is. Hij knikt en Samen lopen we naar de eetzaal toe.

pov jake

Ik ben blij als ik zie dat kate de eetzaal in loopt. Zoals verwacht kijken alle jongens haar weer aan. Als ze eten hebben gehaald komen ze aan onze tafel zitten. "Kate zin om zaterdag met ons naar de club te gaan om mijn verjaardag te vieren?" vraag ik aan haar. "Ja lijkt me leuk" krijg ik als antwoordt. "Oh en wat wil je eigenlijk hebben voor je verjaardag" Vraagt ze. "Geld is prima, ik spaar namelijk voor een nieuwe macbook" zeg ik .

Als we klaar zijn met eten zetten we de dienbladen weg en gaan we naar Kate's kamer toe. Als we daar zijn aangekomen horen we ineens *i am sexy and i know it* en Kate pakt haar telefoon uit haar broekzak. We kijken haar allemaal verbaasd aan. "Wat? ik ben toch sexy" zegt ze met een glimlach en neemt dan op.

Pov kate-lyn

We lopen net de kamer in als mijn telefoon gaat. Ik zie de jongens er een beetje verbaasd bij staan vanwege mijn ringtoon. "Wat? ik ben toch sexy?" zeg ik glimlachend en neem dan op. "Heey Kate hoe gaat het daar". "Goed!" zeg ik blij. "En met jou Isa?" vraag ik mij beste vriendin.

"Goed maar we hebben een verassing voor je". Wie zijn we? vraag ik enthousiast want ik kan al raden wie er bij haar is. "Ryan en ik". "Zoals ik al had verwacht" zeg ik terug. "Maar goed ik moet nu gaan doei babe" zegt ze snel. "Ja doei babe!" roept ook Ryan nog van ver weg. "Doei babes zeg ik lachend en hang dan op.

Als er even later op de deur word geklopt doet Cameron open. "Hey is Kate hier" hoor ik een bekende stem zeggen. "Isa!" roep ik enthousiast. Ik spring van mijn bed af en ren richting de deur en duw Cameron daarbij hard omver.

"Hey ik ben er ook nog". Hoor ik Ryan zeggen die naast Isa staat. Ik geef ze allebei een dikke knuffel. "Kom binnen" zeg ik. Als de jongens zich hebben voorgesteld en Ryan en Isabella zichzelf hebben voorgesteld gaan we met zn allen karaoke doen omdat Isa er heel de tijd om zeurde. Als ik de karaoke set heb aangesloten op de tv staat Isa al klaar. Ik kom naast haar staan en samen zingen we 'teenage dream' van katy Perry.

Daarna zingen de jongens wat nummers en tussen door zing ik nog 'last Friday night' ook van katy perrry met Ryan. Ineens komen Nick en Jayden vragen of ik een nummer met ze wil zingen. Met jayden zing ik 'love yourself/ fuck yourself' en met Nick zing ik ' Counting stars'. Als laatste zing ik nog in mijn eentje 'I kissed a girl'.

Als alles is opgeruimd en ik weer heb bijgekletst met Isa en Ryan gaan ze weer naar huis en gaan ik en de jongens naar de eetzaal voor de lunch. Als we klaar zijn met lunchen ga ik mij klaar maken om naar Kian toe te gaan.

-----------------------------------------------------------
hoofdstuk 2 alweer. Ik hoop echt dat jullie dit boek leuk vinden. sommige hoofdstukken zijn al herschreven. maar zie je nu nog spelfouten of whatever zeg het dan even

love Y'all

follow

vote

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu