Hoofdstuk 33

3.9K 116 27
                                    

Als we het heerlijke eten op hebben moeten we met zijn allen weer naar onze kamers toe. Duncan en ik gaan nog even een rondje lopen. We lopen het hotel uit en gaan dan naar rechts. "Kom dan gaan we die kant op" zegt hij wijzend op een bordje. "Je wilt naar het park?" vraag ik aan hem. "Inderdaad" zegt hij. Hij pakt mijn hand en trekt me mee. Als we het park binnen lopen word ik betovert door het maanlicht dat door de bomen schijnt. "Het is zo mooi hier" zeg ik. "Jij bent het mooiste". Ik veeg een puk haar achter mijn oor en geef hem een kus op zijn wang. We gaan op een bankje zitten en beginnen over van alles en nog wat te praten.

 Na een half uurtje krijgt Duncan een berichtje. Hij pakt zijn telefoon uit zijn zak en kijkt er op. "En wat is het?" vraag ik aan hem. "Het is een berichtje van Jeroen hij appt dat we terug moeten komen" ik knik en sta op. "Laten we dan maar terug gaan" zeg ik en loop het park uit. Als we weer in de hal van het hotel zijn lopen we naar de lift en drukken we het knopje van de 600. Wanneer we boven zijn lopen we naar onze suite. Binnen ga ik op ons bed liggen. "Ik ben zo moe" zeg ik als ik mijn ogen dicht doe. "Je moet je nog omkleden schat". Ik krijg nog steeds een raar gevoel in mijn buik bij het woord 'Schat' ook al zijn we nu al weer 2 weken bij elkaar sinds onze break up.

Ik sta met moeite op en loop naar mijn koffer. Daar aangekomen open ik hem en pak mijn pyjama uit en doe ik hem aan. Als ik mijn pyjama aan heb loop ik naar de badkamer toe en poets ik mijn tanden. Daarna haal ik mijn make-up er af en doe ik mijn haar in een knot. Wanneer ik weer in de kamer kom zie ik Duncan languit op het bed liggen. Ik neem een aanloop en spring boven op hem. "Aah" murmelt hij terwijl hij me van zich af probeert te duwen. "Kate weet je nu nog steeds niet dat je net een dikke koe bent" zegt hij terwijl hij me in mijn zij port. "Omg dat heb je net niet gezegd" zeg ik net boos. "Eehm volgens mij zei ik het wel" zegt hij met een grijns op zijn gezicht. Ik kijk hem quasi-beledigd aan en ga op hem liggen. "Kate ga van me af". Ik luister niet en blijf gewoon liggen. "Alsjeblieft?" vraagt hij lief. "Oke maar daarna gaan we slapen want ik ben serieus moe" zeg ik en rol van hem af. Ik pak de dekens en ga liggen.

~de volgende ochtend~

Ik word wakker door de arm van Duncan die op mijn hoofd ligt. "Jezus Duncan je ligt in een kingsize bed en je hebt nog steeds mijn kant nodig" mompel als ik uit het bed stap. Ik loop slaapdronken naar de badkamer toe en doe de douche aan. Ik kleed me uit en stap daarna onder de douche. Ik pak de shampoo van het hotel uit het rekje en kwak er wat van op mijn hand. Daarna masseer ik het in mijn haar. Als dat is uitgespoeld doe ik de badschuim op het washandje en wrijf mijn lichaam er mee in. Nadat ik nog 5 minuten onder de douche heb gestaan zet ik hem uit. Ik pak een handdoek en droog mijn lichaam en haren af. Ik sla de handdoek om mijn lichaam heen en loop de badkamer uit. Ik zie dat Duncan nu met zijn armen wijd op bed ligt. Ik rol met mijn ogen en loop naar mijn koffer. Na een tijdje door de kleding te grabbelen heb ik dan toch een setje gevonden. ik doe de handdoek af en doe mijn lingerie aan. Daarna doe ik het setje er over aan.

 Daarna doe ik het setje er over aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Kate-lyn

Wanneer ik me heb aangekleed loop ik weer naar de badkamer om mijn make-up te doen. Ik doe wat foundation op en doe het met een beautyblender verdelen. Daarna doe ik de andere shit zoals contouren en highlighter enzo. Ik doe nog wat oogschaduw op mijn ogen en mascara op mijn wimpers. Als laatste doe ik nog wat matte lipstick op en loop dan naar het bed. "Duncan wakker worden!" roep ik in zijn oor. Hij schrikt wakker en kijkt me slaperig aan. "Kom uit je bed" beveel ik hem. "Maar ik ben nog moe" zegt hij terwijl hij weer gaat liggen. Ik ga op hem zitten en fluister in zijn oor. "Als je nu niet uit bed komt krijg je de rest van de week geen kusjes meer". gelijk staat hij naast het bed. Ik lach als ik zie dat hij supersnel naar de badkamer rent en de douche aanzet. Ik pak mijn telefoon en ga wat spelletjes doen totdat Duncan uit de douche komt. Hij loopt naar zijn koffer en pakt wat kleding er uit. Hij doet zijn handdoek van zijn lichaam en kleed zich aan. Als hij is aangekleed is komt hij naar mij toegelopen. "Nu mag ik vast wel een kusje omdat ik me zo snel heb aangekleed" zegt Duncan en tuit daarna zijn lippen. Ik leun naar voren en geef hem een klein kusje. Hij word helemaal blij en gaat door de kamer dansen. Ik schiet in de lach en dans met hem mee. Als we allebei moe zijn gaan we op bed liggen. "Laten we naar beneden gaan om te ontbijten" zeg ik en sta op. Als Duncan niet zelf opstaat pak ik zijn hand en trek hem naar de lift toe. "Wil je nog het knopje indrukken schatje" zeg ik op een mama toon. "Ja natuurlijk" zegt hij terwijl hij mijn heupen vastpakt. Als we bij het restaurant zijn aangekomen gaan we aan een tafel zitten. Ik zie ook nog wat andere jongens van onze school zitten. Ik ga als eerste naar het buffet toe en pak wat te eten. daarna loop ik terug naar Duncan en gaat hij eten halen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

toch nog een nieuw hoofdstukje hoop dat jullie deze leuk vinden.

love y'all

vote

folllow

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu