Hoofdstuk 7

9.4K 233 86
                                    

pov Kate-lyn
Ik trek hem mee naar de bar. Duncan bestelt een paar shotjes die we daarna samen opdrinken. Daarna sta op en pak Duncans hand. Ik kijk hem aan en zoen hem daarna. Wanneer we elkaar loslaten fluister ik in zijn oor: "Zullen we terug gaan naar jou kamer?". Ik zie een grijns op zijn gezicht verschijnen en hij tilt me op en loopt de club uit. Ik slaak een gilletje maar houd me dan goed vast.

Even later staan we voor zijn kamerdeur. Hij duwt me tegen de muur en zoent me ruw. Ik zoen hem terug en doe mijn vrije hand de deur open. We doen onze jas uit zonder de zoen te verbreken. Ik laat hem los en kijk hem uitdagend aan. Daarna loop ik naar zijn kamer toe en ga op bed zitten. Even later komt Duncan ook naar binnen en gaat naast me zitten. Ik duw hem verder het bed in en ga op hem zitten. Ik buig naar voren en ga verder met zoenen. Ik buig weer naar achteren en trek mijn jurk uit. Ondertussen heeft Duncan zijn kleren ook al uit gedaan. Ik zie dat hij mijn lichaam bekijkt. Bevalt het uitzicht je ? vraag ik. "Het is perfect en nu hier komen" zegt hij met een grijns. Ik buig weer naar hem toe en ga verder met zoenen. 

Daarna plaats hij zijn handen op mijn kont. Hij beweegt zijn handen langzaam naar mijn BH sluiting. Ik kijk hem aan en geef hem de blik van ' Doe maar '. Even later licht mijn BH op de grond gevolgd door zijn boxershort en mijn string. Hij masseert mijn borsten en een kreun verlaat mijn lippen. Hij begint me op allerlei plekken te kussen. Ik sluit mijn ogen als hij zijn edele deel in de mijne laat glijden.

                pov Duncan
De volgende dag word ik wakker naast het naakte lichaam Kate. Ik grijns, mijn hartslag slaat 10 keer sneller. Ik kleed me aan en loop naar de keuken. Ik zie dat Scott al wakker is. Ik zeg hallo en begin een ontbijtje te maken voor Kate en ik. "Waarom maak je ontbijt voor 2 personen?" vraagt Scott. " Ik heb Kate in mijn bed liggen" Zeg ik en krijg kriebels bij het uitspreken van de naam 'kate' . Ik zie de blik van Scott meteen veranderen naar serieus.

"Wat is er?" Vraag ik ongerust. "Je weet dat Tom Kate heeft opgeëist. Toch?. Als hij er achter komt dat jullie seks hebben gehad vermoord hij je". " Hij kan mij helemaal niet opeisen" Hoor ik Kate achter me zeggen. "Hey je bent wakker" zeg ik terwijl ik me omdraai. Ik zie dat ze een shirt van mij heeft aangedaan en dat ze helemaal geen BH aan heeft. Op dat moment komt Tom net zijn kamer uit gelopen.

Als hij Kate ziet kijkt hij met een dodelijke blik naar Scott en mij. "Oh ja Jij woonde hier ook nog" Hoor ik Kate geërgerd zeggen. "Vind je dat niet leuk dan babe" hoor ik Tom nep geraakt. "Noem haar geen babe" zeg ik boos. Hij draait zich om naar mij en komt kwaad op me aflopen. "Dus daarom is ze hier. Ze is van mij en niemand anders" Zegt hij terwijl hij me in mijn buik slaat. "Godverdomme Tom jij bent echt een klootzak he" Hoor ik Kate kwaad zeggen. Ik zie dat Kate naar me toe komt lopen en me op haar laat steunen. Ze helpt me naar de bank te lopen en laat me daarna los. Wat is ze toch een schat

               pov Kate-lyn
Ik laat Duncan los en loop boos naar Tom toe. "Waarom deed je dat sukkel!" zeg ik terwijl ik op zijn borst stomp. "Hij moet van je afblijven" zegt hij terwijl hij mijn pols vastpakt. "Nee jij moet van mij afblijven klootzak!" roep ik bijna en trek mijn arm los. Daarna pak ik  zijn arm en draai hem om totdat het pijn doet. "Godver Kate hou op!" zegt Tom terwijl hij mijn arm weghaalt. Ik wurm mijn arm uit zijn hand en trap hem in zijn ballen. "FUCK !" Hij krimpt in een en ik loop terug naar Duncans kamer en kleed me aan. Even later loop ik de kamer uit en eet samen met Duncan mijn ontbijt. Daarna pak ik mijn jas en geef Duncan nog een kus en loop dan naar mijn kamer.

Als ik binnen kom word ik helemaal doodgeknuffeld. "Daar ben je, we vroegen ons al af waar je was?" vraagt Cameron. "Ik had het aan Nick verteld maar kennelijk heeft hij het niet aan jullie uitgelegd" zeg ik en haal mijn schouders op. Ik loop naar mijn kamer toe en kleed me om( zie media) Ik pak mijn jas en mijn schetsblok en doe hem in mijn tas daarna loop ik naar buiten. Ik loop richting het park.

Eenmaal aangekomen loop ik naar een bankje en ga zitten. Ik pak mijn schetsblok en begin met het schetsen van het meertje. Na 20 minuutjes ben ik klaar en bekijkt trots het eindresultaat.

Ik doe mijn schetsblok weer in mijn tas en loop richting de uitgang van het park. Ik ben bijna bij de uitgang als er ineens een man in pak naar mij toe komt. "Eehm mag iets vragen?" Vraagt de man. "Ja tuurlijk" antwoord ik behulpzaam. "Nou je bent best wel Knap en ik vroeg me af of je misschien geïnteresseerd zou zijn in modellenwerk?". "Euh kan ik er nog even een over denken want ik weet niet of ik wel beroemd wil worden" zeg ik onzeker. "Ja tuurlijk dat is normaal hoor , hier is mijn kaartje. Mijn nummer en e-mail staat er op. Als je je antwoord weet bel of mail me dan". Nadat de man dat gezegd had draait hij zich om en loopt weg. Ik draai mijzelf ook om en loop verder richting de uitgang van het park.

Wanneer ik bij het internaat aangekomen ben zie ik Duncan tegen een boom aanstaan. Ik loop naar hem toe en bedek met mijn handen zijn ogen. Ra ra ra wie ben ik. "Hey schat waar was je" Vraagt hij. Het woord schat maakt een raar gevoel in mijn buik vrij. "Ik was even naar het park" zeg ik en wijs naar de richting waar ik vandaan kwam. "Oh ,ik zit altijd hier als ik als ik buiten wil zijn". "Weet je wat er is gebeurt toen ik wilde weggaan?" vertel ik tegen hem. "Nee wat gebeurde er dan?" Vraagt hij nieuwsgierig. "Nou er kwam dus een modellenscout op me af en vroeg of ik model wilde worden" vertel ik hem. "Dat is geweldig!" zegt hij terwijl hij me een knuffel geeft. Ik zie dat hij iets wil zeggen maar het toch niet doet.  "Nou ik weet niet of ik wel beroemd worden" zeg ik eerlijk. "Hoezo niet dan je moet dit doen" zegt hij. "Maar wat als er straks allemaal jongens op me af komen en wat als er straks allemaal geheimen uitkomen en de pers en-". Ineens kapt Duncan me af. "Geloof me het komt heus wel goed" zegt hij. "Oke ik zal er over nadenken, nu blij?" zeg ik lachend. "Ik ben altijd blij als ik bij jou in de buurt ben". "Slijmbal" zeg ik lachend en geef hem dan een kus. "Maar wel een leuke slijmbal" zegt hij en neemt afscheid.

Een paar minuten later loop ik het internaat binnen en loop direct naar mijn kamer toe. 

-----------------------------------------------------------
Wat vinden jullie van het modellen werk?. En beginnen jullie al een beetje te houden van Duncan.

love Y'all

vote

follow

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu