Hoofdstuk 9

7.5K 206 31
                                    

Pov Kate-lyn
Na een halfuurtje in het park te hebben gezeten lopen we weer naar binnen. Als we bij mijn kamer zijn nemen we afscheid van elkaar en loop ik mijn kamer binnen.

"Hey slaap je vanavond weer hier" vraagt Jayden. "Ja tenminste als Nick geen rare dingen doet"  zeg ik terwijl ik Nick aankijk. "Dat euh zal ik niet doen" zegt hij verlegen. "Mooi zo"  zeg ik en daarna loop ik mijn kamer in. Ik pak mijn telefoon en bel het nummer van Kian.

" Heey waarom bel je me, er is toch niks ernstigs gebeurd?" vraagt hij bezorgd. "Nou niet met mij maar wel met Melanie" zeg ik boos. "Wat hebben ze nu weer gedaan dan" Hoor ik Kian ook boos zeggen. "Weet ik ook niet maar ik ga er morgen naar toe". "Moet ik nog mee of kan je die 14 jarige kindertjes zelf wel aan" Vraagt Kian geërgerd. "Geen zorgen het lukt wel" zeg ik grinnikend. " Is er nog iets anders waarvoor je belde?" vraagt hij nieuwsgierig. "Nee eigenlijk niet dus ja doei dan maar" zeg ik een beetje ongemakkelijk. "Doei beautiful". "Doei handsome" zeg ik nog voordat ik ophang.

Ik stop mijn telefoon in mijn achterzak en loop naar de eetzaal. Als ik daar aankom schep ik eten op en kijk dan aan welke tafel ik ga zitten. Uiteindelijk besluit ik te gaan zitten aan een tafel waar maar 1 jongen aan zit. Als ik ga zitten kijkt hij me vreemd aan. "Ben je niet gewend dat er meisjes bij je komen zitten" zeg ik lachend. "Nou niet gewend dat er überhaupt mensen bij me komen zitten" zegt hij verdrietig. "Nou nu zit ik hier, ik ben trouwens Kate-lyn maar noem me maar Kate". "Ja dat wist ik al. Maar goed ik ben Liam leuk je te ontmoeten" zeg hij en steekt zijn hand uit die ik schud. Ik vraag me af waarom niemand bij Liam wilt zitten. "Eehm waarom wilt er eigenlijk niemand bij je zitten" vraag ik voorzichtig. "Ik ben niet zo'n jongens die geilt op meisjes zoals mijn kamergenoten". "Ben je Homo?" Vraag ik voorzichtig. "Ja jammer genoeg wel. Iedere jongen blijft bij me uit de buurt omdat ze willen voorkomen dat ik verliefd op ze word" zegt hij nog verdrietiger. "Ik vind dat niet kunnen weet je ik ga er iets aan doen" zeg ik terwijl ik op de tafel klim.

"Mag ik even jullie aandacht" roep ik tegen al de jongens. iedere jongen kijkt me gelijk geïnteresseerd aan. "Ik vind dat iedereen anders is en iedereen gerespecteerd moet worden ook al heeft die persoon een andere sexualiteit" zeg ik boos. "Het maakt niet uit of iemand Homo is of hetero dat zou niet mogen bepalen of je vrienden met mensen kunt zijn. Ik had ook een vriendin die lesbisch is maar ik ging nog steeds met haar om zodat ze het gevoel had dat er nog mensen waren die achter haar stonden en die haar steun gaven als ze dat nodig had" ik stop even om op adem te komen. "En ik vind het niet kunnen dat niemand met Liam spreekt alleen maar omdat hij Homo is. Dat wilde ik even kwijt" zeg ik. Na dat ik dat heb gezegd ga ik weer zitten en ga verder met eten.

Na het eten loop ik naar de balie toe. "Heey Denise ik kwam mijn boeken ophalen". "Ja ik heb ze op een plaats gelegd waar ik het makkelijk kon terugvinden".  Binnen  een paar seconden geeft ze me een doos waar dus kennelijk al mijn schoolboeken in zaten. Daarna loop ik naar boven en zet de doos op mijn bed neer.

Ik loop naar mijn kast toe en pak mijn onesie uit de kast (zie media). Daarna pak ik het kaftpapier dat ik had gekocht. Ik zucht een keer diep en begin dan al mijn boeken te kaften.

Na een uurtje en heel veel kaftpapier ben ik dan eindelijk klaar. Ik loop naar de woonkamer waar ik Jayden en Nick gamend aantref. "Mag ik meedoen?" vraag ik. Ze kijken me een beetje verbaasd aan. "Wat? meisjes kunnen ook gamen hoor" Zeg ik beslist. "Bewijs maar " zegt Nick die me zijn controller geeft. Ik zie dat ze Gta V  races spelen. Ik kies mijn motor en druk op start. Even later heb ik ervoor gezorgd dat Jayden er een beetje verslagen bij zit. "Genoeg bewijs" Vraag ik. "Eehm ja sorry dat ik je onderschatte" zegt hij nog steeds een beetje verslagen. Ik schiet in de lach en spring op hem. "Heey wtf doe je" zegt hij lachend. "Ik weet niet wat ik doe ik ben gewoon in een lollige bui" zeg ik lachend. "Oké dan zal ik het nog lolliger maken". Hij tilt me op en loopt naar de andere bank. Hij gooit me neer en begint me te kietelen. Ik probeer hem van me af te duwen maar hij houd me te sterk vast. "Geef je over" hoor ik Jayden door mijn gelach geen roepen. "Oké ik geef me over!" Roep ik. "Zo snel kom je er niet van af jonge dame" zegt Jayden en gaat door met kietelen. Even later voel ik dat ook Nick is gaan meedoen. "Jongens stop ik kan hier echt niet tegen!" schreeuw ik door de kamer. Eindelijk gaan ze van me af. Ik sta helemaal buiten adem op en loop terug naar de andere bank toe en pak weer een controller. Degene die verliest moet de was doen roep ik en de rest van de avond doen we allemaal races.

Om 11 uur sta ik op en loop naar de badkamer. Ik poets mijn tanden en doe mijn haar in een staart daarna haal ik al mijn make-up en af en loop dan richting bed. Op mijn weg naar mijn bed toe zeg ik de jongens nog welterusten en kruip daarna lekker mijn bed in.

In mijn bed lig ik nog lang te piekeren over hoe het nu met Melanie gaat, ik ga er morgen voor eens en voor altijd een einde aan maken. Ik kan er gewoon niet tegen dat ze word gepest. En morgen zullen die pestkoppen er eens een keer klaar mee zijn

-----------------------------------------------------------
Ik heb niet Zo veel te zeggen ❤😂

love Y'all

vote

follow

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu