Hoofdstuk 38

3.2K 86 11
                                    

voor ik het weet zijn we weer thuis, Ik heb waarschijnlijk geslapen in het vliegtuig. Nog een beetje wazig haar ik mijn bagage op. De rit naar huis gaat heel snel want ik ben gewoon weer terug in slaap gevallen.

Ik word wakker doordat ik op bed word gelegd. Ik open gelijk mijn ogen. Duncan heeft me naar mijn kamer getilt. "Ik zet je koffer hier" zegt hij en komt dan naast me liggen. "Ik ben echt veel te moe van de reis" zeg ik en ga tegen hem aan liggen. "Dat snap ik schat, slaap maar lekker uit dan" zegt hij en staat op. Ik neem geen moeite om mijn pyjama aan te trekken dus slaap ik gewoon in mijn ondergoed. Duncan is ondertussen al vertrokken.

De volgende ochtend word ik rond 13:00 wakker. Gelijk is alle vermoeidheid verdwenen. Ik loop opgewekt naar de douche en stap er snel onder. Wanneer ik helemaal en opgefrist droog ik me af en doe mijn ondergoed aan. Ik loop naar mijn kast en pak er een leuk jurkje uit.

 Ik loop naar mijn kast en pak er een leuk jurkje uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jurk Kate-Lyn

Als laatste föhn ik mijn haar nog en doe mijn make-up. Wanneer ik helemaal klaar ben loop ik naar de receptie. Aangezien ik het ontbijt en de lunch heb gemist en er verder geen eten meer is op onze kamer moet ik boodschappen gaan doen. Ik schrijf mijn naam op het papier en wat ik ga doen en zeg gedag tegen denise. Aangekomen bij de supermarkt koop ik wat brood en wat andere standaard dingen. Ook neem ik wat taartmixen mee ik heb namelijk wel zin om wat te bakken. Wanneer ik alles heb loop ik naar de kassa. "Dat word dan 46,75" zegt Geertje, tenminste dat is wat haar naamkaartje zegt. Ik grinik in mijn hoofd en geef het geld. "wilt u het bonnetje?". "Ja graag" zeg ik en ze doet het bonnetje in de tas. tevreden loop ik de winkel uit en stap weer op de fiets. Ik kan niet wachten totdat ik kan beginnen met rijlessen want van mijn ouders mocht ik op mijn 17de nog niet beginnen want dan zouden ze mee moeten rijden als ik met de auto wilde en dat wilde ze niet.

Als ik weer terug ben in mijn kamer zie ik dat er een brief op de grond ligt. Ik zet de boodschappen op het aanrecht en pak de brief. Mijn naam staat er op en ik maak hem open. Het is een brief over de Examens. Snel lees ik hem en leg hem daarna op mijn kamer. Er stond eigenlijk in dat we Maandag uitleg krijgen over hoe het er uit zal zien en daarna zijn we vrij om te doen wat we willen of dat nu studeren is of chillen en op de dinsdag krijgen we van elke docent te horen waar we op moeten letten bij het leren en dan hebben we heel lang vrij totdat de examens beginnen. Ik loop terug naar de keuken en ruim de boodschappen uit. Snel eet ik een boteram. Daarna pak ik mijn telefoon en stuur en berichtje naar Kian dat ik er aan kom. Hij stuurt me terug dat hij er zin in heeft. wanneer ik er na 25 minuten ben aangekomen word ik bijna doodgeknuffeld door hem. "Wow wil je me dood hebben ofzo" zeg ik lachend. Snel laat hij me los. "Ik heb je gewoon gemist" zegt hij verontschuldigend. We lopen naar boven en gaan daar praten, praten en nog eens praten. Na 2 uur is het 16:30 en beluit ik nog langs Isabella te gaan die heb ik namlijk ook lang niet gezien. Ik stuur heel snel een berichtje maar ze is niet online. Ze zal het vast niet erg vinden als ik langskom denk ik bij mezelf en loop fiets richting haar huis. Gelukkig heb ik de sleutels nog.

Isabella POV (Eindelijk weer iemands anders POV)
Ik heb net mijn string uit als ik een berichtje krijg. Het zal vast wel mijn moeder zijn die me er aan herindert het veilig te doen. Ik richt me weer op Dennis. Ondertussen gaat mijn hand over zijn sixpack heen langzaam naar beneden.

Wanneer we allebei naakt zijn massert hij mijn buik. Ik kon me geen beter vriendje bedenken. Hij komt weer omhoog en kust me. Hij draait ons om zodat ik boven op zit. Ineens vliegt de deur open en draai ik me snel om om te kijken wie er in de deuropening staat: Kate.

Kate-Lyn POV
Ik open de deur en zie dat Isa naakt op bed ligt met een onbekende jongen. Ik word spontaan rood. "O-Oh eeh sorry ik ga wel weer" zeg ik en ik ren naar beneden. "Kate wacht!" hoor ik Isa roepen. Ik sta stil en wacht. Ze komt de trap afgelopen met een t-shirt en een onderbroek aan. "Ik had moeten weten dat je bezig was omdat je niet reageerde op mijn appje" zeg ik schuldig. "Nee ik begrijp je helemaal Kate, Ik dacht dat je mijn moeder was daarom reageerde ik niet". "Dat komt omdat ik lang niet van je heb gehoord" zegt ze en loopt naar de bank. Ik volg haar en ga zitten. "Ik ben gewoon druk geweest" zeg ik. "Ja dat zag ik" zegt ze en houd een magazine voor haar gezicht. Het is het magezine waar ik op sta. "Ik ben blij dat je het begrijpt" zeg ik moe. "Begrijpen! Het is super vet weaarom heb je het me niet eerder verteld!" zegt ze enthousiast. "Ik... Ik was jullie gewoon vergeten en daar kan ik mezelf nooit voor vergeven, Ik was zo bezig met Duncan en Arianna en Teresa" zeg ik eerlijk. "Zijn het DE Arianna en Teresa die ik denk?" zegt ze druk. "Ja ik werk met ze en ze zijn mijn vriendinnen geworden en daarom vergat ik mijn oude vrienden". "En wie is Duncan?" vraagt ze met en grijns op haar gezicht. "Dat is mijn vriendje" Zeg ik kalm. "OMG dat is geweldig FOTOOO!". Ik wijs naar het Magazine en haar ogen worden groot. ""Hij is zo hot" zegt ze vol verbazing. "En bedankt" zegt de jongen die nu ook beneden is. "Dennis jij bent ook hot" zegt ze en loopt naar hem toe. "Nou ja ik kom wel een andere keer terug dan kunnen we langer praten, Dan kunnen jullie nu gewoon samen zijn" zeg ik en loop de duer uit. "Doei!" hoor ik Isa nog roepen. Ik zwaai nog en fiets dan de hoek om.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------sorry dat ik lang niet heb geupload. Ik had weinig inspiratie hoop dat jullie dat begrijpen. De plannen voor de vakntie zijn eigenlijk nog niet duidelijk. Misschien ga ik schrijven misschien niet. Ik ga namelijk 11 dagen met mijn vader naar noord-frankrijk en 2 weken naar Zuid-frankrijk met mijn moeder. Als ik zin heb om te schrijven doe ik dat maar ik kan niks beloven.

love y'all

vote

follow

comment

~Norah


All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu