Hoofdstuk 6

10.1K 245 78
                                    

pov Duncan

Ik zie dat Kate-lyn naar Tom loopt en haar arm op zijn schouder legt. Dat ze hem aanraakt maakt een raar gevoel in me los. Jezus Duncan hou je hoofd er bij, Je kunt en mag niet verliefd op haar worden.

Als we bij onze kamer zijn loopt ze mee naar binnen. Ik doe de deur achter iedereen dicht en loop dan naar Kate-lyn toe. Als ik bij haar ben pak ik haar bij haar heupen vast en fluister ik wat in haar oor. Ze schrikt een beetje aan haar gezicht te zien. "Noem me maar Kate " verbeter ze me dan.

                          pov Kate-lyn

Ik voel dat Duncan me via achter bij de heupen pakt. "Kate-lyn je moet echt echt stoppen met zo sexy te zijn, Ik ben namelijk niet snel verliefd maar als je zo door gaat duurt dat niet lang meer " fluistert hij in mijn oor. Ik schrik een beetje. Hij drukt in ieder geval niet gelijk zijn lippen op die van mij. Pluspunt. "Noem me maar Kate" zeg ik als verbetering op 'Kate-lyn'. Ik draai me om en kijk in de blauw grijze ogen van Duncan. Zijn lippen komen steeds dichterbij totdat. "Eeh Duncan waar is de controller die jij gister gebruikte?" hoor ik Scott voorzichtig vragen. 'Dank je wel Scott voor die redding' bedank ik hem mentaal.

Duncan laat me los en haalt een controller van achter de tv vandaan en geeft hem aan Scott. Als Duncan weer naar me toe komt lopen zeg ik dat ik een stukje ga hardlopen en loop naar de deur. Nog voordat ik de deur open wil doen pakt Duncan mijn arm vast. Ik draai me naar hem om en kijk hem vragend aan. "Ik ga mee" zegt hij enthousiast. "Oke ik pak even mijn spullen en dan kom ik hier weer naar toe oke?" zeg ik tegen hem. "Is goed" zegt hij en hij doet de deur achter me dicht.

Ik loop naar mijn kamer terug en zie Nick op zijn bed zitten. Als hij mij ziet staat hij op en loopt naar me toe. Ik doe alsof ik hem niet zie en loop naar mijn kledingkast toe. "Kom op Kate laat het me uitleggen" vraagt hij. "Je hoeft niks uit te leggen" zeg ik terwijl ik mijn sportkleding pak. "Kun je me dan wel vergeven" smeekt hij bijna. Ik draai me naar hem toe en kijk hem aan. "Oke ik wil je vergeven maar bewijs je eerst maar" zeg ik. Daarna draai ik me weer om en doe mijn sportkleding aan (zie media).

Wanneer ik mijn sportkleding aan heb loop ik terug naar de kamer van Duncan. Ik klop aan en een paar seconden later vliegt de deur open en zie ik Duncan in de deuropening staan. "Zullen we dan maar?" vraagt hij. Ik knik en samen lopen we naar buiten. Buiten beginnen we met hardlopen. "Heb je al plannen voor vanmiddag?" Vraagt hij. "Ja ik moet werken " zeg ik. Hij ziet er een beetje teleurgesteld uit. "Oh en vanavond dan?". "Dan ga ik met de jongens naar de club voor Jake's verjaardag" zeg ik en stop even. "Oh zo te zien ben je al bezet vandaag" zegt hij verdrietig. "Hey kom anders vanavond ook?" zeg ik om hem op te vrolijken.  "Ja graag!" zegt hij enthousiast. Mooi dan is dat geregeld zeg ik en we rennen verder.

2 uurtjes later zijn we eindelijk helemaal uitgeput terug bij het internaat. We lopen naar mijn kamer en ik duik gelijk de douche in. Als ik klaar ben doe ik mijn werkkleding aan en ga daarna meteen naar mijn werk. Rond 5 uur ben ik klaar en loop ik terug naar het internaat. Ik loop mijn kamer binnen en pak mijn macbook. Ik app Ryan en Isabella dat ze online moeten komen op Skype en start daarna zelf mijn eigen Skype op. Als ze me appen dat ze online zijn bel ik ze, ze nemen bijna gelijk op.

"Heeey Kate!" zegt Isabella. "Heey hoe gaat het met jullie?" vraag ik. "Alles gaat goed hier hoor" hoor ik Ryan zeggen. Ik glimlach wat heb ik hun gemist.

 Wanneer ik na 1,5 uur eindelijk ben bijgepraat ze ik doei tegen ze en sluit mijn macbook af.

Ik loop naar mijn kledingkast en doe de kleding aan die ik vanochtend ook had aangedaan en ga dan naar de eetzaal.

Ik pak een dienblad en schep eten op (frietjes met vissticks en zoals gewoonlijk een salade) Daarna loop ik richting de tafel van Duncan. Ik ga naast hem zitten en eet mijn eten op.

Na het eten loop ik naar Jake toe en zeg dat ik om 9 uur bij zijn kamer sta. Daarna loop ik samen met Duncan , Tom en Scott naar hun kamer toe. Ik doe nog wat leuke dingen met de jongens en ga me daarna klaarmaken voor de club. Ik loop naar mijn kamer en pak mijn outfit en loop dan weer terug naar de kamer van Duncan. Als ik daar ben aangekomen kleed ik me om en doe mijn make-up en haar. Om kwart voor 9 ben ik eindelijk klaar en loop ik samen met Duncan naar Jake's kamer toe.

 Om kwart voor 9 ben ik eindelijk klaar en loop ik samen met Duncan naar Jake's kamer toe

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

outfit kate-lyn

Als ze open doen zie ik ze allemaal verbaasd naar mij kijken. "Wat is er?" vraag ik. "Je ziet er gewoon mooi uit" hoor ik Mark zeggen. Ik begin hevig te blozen. De jongens kijken me lachend aan.

Wanneer iedereen klaar is lopen we richting de club. Eenmaal aangekomen lopen we gelijk naar een bank die vrij is en gaat Boaz shotjes halen. Als hij terug komt zegt hij "allemaal verplicht 3 drinken". Zonder te protesteren drink ik er drie achter elkaar op. Na een kwartiertje en wat shotjes besluiten we om 'thruth or dare' te doen. "Ik begin" roept Jeremy. "Kate ik kies jou". Oke dare zeg ik uitdagend. "Oke vraag een random jongen om zijn nummer". "Uitdaging geaccepteerd" zeg ik en ik loop de dansvloer op. Even later kom ik terug met het nummer van ene Alexander en daag op mijn beurt Jake uit.

Als we even later klaar zijn gaan we met zn allen de dansvloer op. "Hey zou je met mij willen dansen" vraagt Duncan aan mij. Tuurlijk antwoord ik. Na 2 nummers komt er een langzaam nummer op en ik sla mijn armen rond Duncans nek en hij plaats zijn armen op mijn heupen. Ik voel zijn warme adem in mijn nek. De haartjes jn mijn nek gaan recht op staan.

Als het nummer is afgelopen blijven we elkaar nog even staan in de positie waarin we stonden en kijken we elkaar in de ogen. "Kate je moet echt ophouden met me zo aan te staren straks zoen ik je nog" fluistert hij in mijn oor. Waarschijnlijk is het wat later aangekomen want ik staar hem nog steeds aan. "Nu laat je me geen keus Kate" zegt hij terwijl hij grijnst. Ineens voel ik zijn lippen op de mijne. Ik weet niet of het door de alcohol komt of omdat hij zo ontzettend knap is, maar ik zoen hem terug. Hij tilt me op en ik sla mijn benen om hem heen. Hij zet me neer als we bij de muur aan komen en plaatst een hand tegen de muur en de andere hand houd hij op mijn kont. Hij vraagt toestemming met zijn tong en die geef ik hem.

Na een paar minuten laten we almaar hijgend los. Ik kijk in de diepe blauwgrijze ogen van hem en voel mijn benen pudding worden. Ik plaats mijn lippen weer zacht op die van hem.

We worden gestoord door een ander stel dat de muur ook wil gebruiken. We kijken elkaar aan en geven ze wat ruimte. Ik pak zijn hand en trek hem mee.

-----------------------------------------------------------
Duncan en Kate-lyn hebben gezoend. yeah😂❤

love Y'all

follow

vote

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu