Hoofdstuk 36

2.9K 102 10
                                    

Aangekomen in de karaoke bar lopen we weer met zn allen naar de bar toe. Ik krijg een glas toegeschoven en kijk de barman raar aan. "Gratis, voor zo'n mooie vrouw als jij" zegt hij en schenkt dan de glazen voor de jongens vol. Na nog 2 glazen alcohol loop ik naar een man achter een computer. "Kan ik een liedje zingen?" vraag ik. "Maar natuurlijk" antwoord hij daarop. Hij toets iets in en richt zich dan weer tot mij. "Welk nummer wil je zingen?" vraagt hij. 'Ketjup song' zeg ik. "En wat is je naam?" vraagt hij nog als hij mijn nummer invoert. "Kate-lyn" zeg ik. Hij knikt naar me en ik loop terug naar de groep.

Na nog 2 nummers loopt de man het podium weer op. "En dan hebben we nu Kate-lyn met de ketjup song" zegt hij en loopt weer van het podium af. Ik adem een keer diep in en loop dan naar het podium waar ik de microfoon van de man aanpak. Ik loop het podium op en word ontvangen door een luid applaus. Ik begin te lachen en wacht totdat de muziek begint. Wanneer ik moet gaan zingen ga ik er helemaal voor. Ook doe ik er een dansje bij. Als ik klaar ben met het liedje maak ik een buiging. Iedereen klapt voor me en ik loop het podium af. Als ik de microfoon weer aan de man heb gegeven loop ik terug naar de groep. Als we allemaal nog een drankje hebben gedronken lopen we de bar weer uit. ~

/Lichtflits \

"Godver" breng ik uit en sluit mijn ogen weer. Langzaam open ik mijn ogen weer en laat ze aan het licht wennen. "Waar de fuck zijn we?" zeg ik terwijl ik op sta van de bank waar ik op lag. Ik kijk nog steeds zoekend om me heen. Wanneer ik iemand zie lopen sta ik op en sprint naar diegene toe. Het meisje stopt met lopen als ze mij in de gaten krijgt. "He mag ik je wat vragen?" vraag ik. "Ja natuurlijk". "Waar euh zijn we?". "We?". "Ja ik en mijn vriend-". Snel kijk ik zoeken om me heen. "Je was op een feestje en waarschijnlijk in slaap gevallen" zegt ze grinnikend. "Ik help je wel je vrienden te zoeken" zegt ze en gaat verder lopen. Ik volg haar en kom even later in een grote ruimte terecht. "Je zult je vrienden hier wel vinden" zegt ze en loopt dan door een door naar buiten. Ik loop wat rond tussen de slapende mensen en zie stuk voor stuk bekende gezichten. Ik maak ze wakker en als iedereen klaar is om te gaan lopen we naar buiten. "Waar zijn we en hoe komen we terug bij het hotel?" zegt Duncan. "I really don't know" zeg ik zuchtend en loop naar de eerste de beste persoon die ik zie. "Kunt u mij helpen " zeg ik tegen de man. "Natuurlijk waar kan ik je ne helpen". "Weet u hoe we bij het Trump hotel komen vanaf hier?". "Ja je moet hier links dan de rest van de straat af. Daarna neem je de 2de rechts en gelijk de eerste links en dan kun je verder de bordjes volgen". Ik bedank de man en loop dan weer naar de rest toe. Ze volgen me allemaal braaf.

Wanneer we weer zijn aangekomen bij het hotel worden we ontvangen door boze docenten. "Waar waren jullie de hele nacht?!" begint een docent die ik niet ken. "Eehm geen idee het enige wat ik weet is dat ik fucking veel hoofdpijn heb" zegt een jongen met zwart haar. "Fijn jullie hebben dus gedronken" zegt Mevrouw van engelen terwijl ze met haar ogen rolt. "Nou ja ga maar snel naar jullie kamers en rust uit dat hebben Jullie waarschijnlijk wel nodig na zo'n wilde nacht" zegt Denise  en wenkt dan naar de docenten die haar volgen als ze wegloopt. Ik zucht en loop dan richting de trap. "Wat ga je doen schat?" zegt Duncan die al op weg was naar de lift. "Met de trap heb geen zin om in de lift te gaan met hoofdpijn" zeg ik en loop de trap op. Wanneer ik ben aangekomen op de juiste verdieping pak ik het kaartje uit mijn tasje en open de deur.  Binnen plof ik op het bed neer. "Ben je moe schat " zegt Duncan. "Ja maar ik ga eerst douchen" zeg ik en pak mijn pyjama van het bed af. Aangekomen in de douche doe ik mijn jurk en stap in de douche. Na 25 minuutjes vind ik het wel genoeg en stap er van onder. Ik doe een setje lingerie aan en daarna mijn pyjama. Ik poets nog mij  tanden en borstel mijn haar die ik vervolgens in een staart doe. Vervolgens open ik de deur en sjok naar het bed toe. Ineens gaat mijn telefoon af. Ik kijk wie het is en zie 'Handsome' op het beeldscherm staan.  Ik neem op. "Heey Handsome" zeg ik lief. "Wie denk je wel niet dat je bent" Hoor ik een vrouwenstem zeggen. "Ik ben-". "Ja je probeert gewoon mijn vriendje te stelen, je staat gewoon met 'beauty' in zijn contacten slet". "Iris met wie ben je aan het praten?" hoor ik kian op de achtergrond zeggen. "Wat ik dus probe-". "Mond dicht jij" snauwt ze. "Je bent aan het bellen met mijn telefoon?" zegt kian verbaasd. "Ja met 'beauty' dus je hebt een hele boel uit te leggen" zegt ze boos. "Schat dat is mijn tweelingzusje kate-lyn" zegt Kian kalm. "Wat!" zegt het meisje verbaasd. "Dat probeerde ik je heel de tijd te vertellen maar je kapte me af" zeg ik. "Sorry..." hoor ik aan de andere kant van de lijn. "Geeft niet maar zoals Kian al zei ik ben Kate-lyn". "Ik ben Iris" zegt ze. "Heey beauty" hoor ik kian nu zeggen. "Hey, Eehm ik heb eigenlijk niet zo heel veel tijd want ik was net van plan om te gaan slapen" zeg ik. "Ow oké dan bel ik je later wel weet terug" zegt hij. "Bye Handsone". "Bye beauty" zegt hij nog en verbreekt dan de verbinding. Ik zet mijn telefoon uit en leg hem op het nachtkastje. "Slaap lekker" zeg ik tegen Duncan en kruip dan onder de dekens.

-----------------------------------------------------------
woop woop ben ik weer. Deze week geen deel van 'between the boys' sorry.

deze dame is bijna 14 (jeeeej) volgende week zaterdag (8 juli) word ik 14 jeeeeeh. Oh ja ik wil ook nog een Q and A doen. dus zeg of jullie dat willen❤

love Y'all

vote

follow

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu