Hoofdstuk 15

5.4K 174 24
                                    

Ik word berg mijn laptop weer op en app Tom dat ik tijd voor hem heb. Een paar minuten later krijg ik antwoord. 'Ik zie je om 13:00 bij de fitnesszaal'. Ik neem afscheid van Duncan en maak mijn huiswerk af. Als het 12:50 is doe ik mijn fitness kleding aan en sluit daarna de deur achter me. Ik zie Tom al staan als ik de hoek om kom. Hij loopt gelijk naar me toe. "Hey schoonheid fijn dat je bent gekomen". "Ja oke maar wat wilde je me vertellen?". "Nou dat Duncan niet helemaal eerlijk met je is geweest". "Hoe bedoel je?" vraag ik nieuwsgierig?. "Nou hij is een model". "En wat is daar erg aan?" Vraag ik niet begrijpend. "Nou hij werkt bij jou concurrentie". "Je bedoelt dat hij werkt bij 'Black Star'" zeg vragend. "Ja inderdaad". "Maar waarom heeft hij de laatste tijd geen klussen gehad?". "Weet ik veel misschien willen ze hem niet meer ofzo" zegt hij lachend. "Maar zullen we naar de gameroom gaan?" vraagt hij. "Jahoor is goed" zeg ik vermoeid. "Ik snap eigenlijk niet wat ik aan die informatie heb". "Nou van het modellen bureau mag je niet met je concurrentie daten". "Wauw wat een kut regel". Als we bij de gameroom zijn aangekomen gaan we op 1 van de banken zitten. De gameroom is helemaal verlaten. "Duss waarom wilde je hierheen?". "Gewoon" zegt hij terwijl hij zijn arm over mijn schouders legt. "Doe dat maar niet he" Zeg ik terwijl ik zijn arm weer van mijn schouders afhaal. "Maar als je niet met Duncan mag daten betekent dat dat je weer single bent" zegt Tom zwoel. "So what, zou ik nog steeds niet met jou daten" zeg ik terwijl ik opsta maar Tom heeft mijn pols vast en trekt me op zijn schoot. "Daar denk je straks wel anders over" Zegt ie en een paar seconden later voel ik zijn lippen op die van mij. Zonder toestemming te vragen douwt ie zn tong in mn bakkes. "Wat waarom huh wat zijn jullie aan het doen!?" Hoor ik een bekende stem zeggen. Ik duw Tom van me af en kijk in de richting van de stem. Ik zie Duncan met glazige ogen staan. "Duncan het is niet wat het lijkt hoe cliché dat ook klinkt" zeg ik wanhopig. Tom komt achter me staan en legt zijn hand op mijn kont. Duncan draait zich om en loopt weg. "Nee wacht Duncan kom terug" zeg ik nadat ik Toms hand van mijn kont heb gehaald en hem in zijn gezicht heb geslagen. "Wat! " Zegt Dunan als ik hem eindelijk heb ingehaald. "Tom zoende mij echt ik zweer het". "Ik wil het graag geloven maar i-ik kan het niet". "Duncan alsjeblieft geloof me ik- Tom hij zei dat je ook een model bent en toen zei hij dat we geen relatie konden hebben en ja". "Toen zoende hij je". "Ja precies dat, je moet me echt geloven". "Ik zei al ik kan het niet". "Oke laten we elkaar maar even met rust laten dan want we zijn nu beide boos en verdrietig" zeg ik. "Goed idee" mompelt hij. Na dit moment heb ik Duncan niet meer gesproken.

"Dus ben je nog steeds van plan om met hem naar de Efteling te gaan?" vraagt Jayden. (De rest van de jongens waren aan het voetballen). "Ja maar gewoon als vrienden, Als hij tenminste vrienden wilt zijn". "Je bent echt te lief". "Ja eigenlijk wel". Op dat zelfde moment komt Duncan de eetzaal binnen. Ik kijk hem aan maar hij kijkt emotieloos terug. Ik zucht en richt me weer op het gesprek met Jayden. "Maar goed ik moet nog steeds wraak nemen op Tom weet jij een goede wraakactie?" vraag ik hem. "Nou ik heb wel wat ideeën maar ze zijn wel erg". "Laat ze maar horen ik wil het groots aanpakken". Na een wraakplan te hebben bedacht sta ik op een loop richting de tafel van Duncan. Als Duncan me ziet wilt hij opstaan maar word tegengehouden door Scott. "Wat wil je" vraagt Duncan ongeïnteresseerd. "Kan ik je even alleen spreken?". "Oke maar niet te lang ik heb straks een afspraak met een hele groep hotte chicks". Ik slik bij het woord chicks, Dat heeft hij niet meer gezegd sinds dat wij wat kregen en geen one-night-stands meer had. "Dus wat wilde je zeggen". "Nou ik vroeg me af of je me kon vergeven?". "Wat heeft dat voor nut we worden toch nooit meer een stelletje". Oke dat deed pijn. ik slik even."Oke, Maar ik wil gewoon vrienden zijn oke?". "Ik vind het best". Hij wil weg lopen maar ik houd hem tegen. "Duncan geef je dan echt niks meer om mij en mijn gevoelens?". Gelijk verandert zijn stemming. "Kate je bent heel leuk maar na wat je hebt gedaan is het gewoon moeilijk om weer lief en leuk tegen je te doen , Sanp je dat dan niet?". "Ik snap het heel goed" zeg ik zacht. "Maar ik wil wel gewoon vrienden blijven maar ik heb nog wat tijd nodig, Oke?". "Ja is goed zeg ik". Zonder gedag te zeggen loopt Duncan terug de eetzaal in.

 Een paar minuten later loop ik ook terug. Nadat ik mijn ontbijt op heb loop ik samen met Jayden naar de kunst lokalen. Jayden en ik zijn de laatste tijd heel close geworden. Hij heeft me nadat het uit was liefdevol opgevangen en me getroost wanneer ik dat wilde. "Dus wat wilde je me laten zien" vraagt Jayden als we het lokaal in zijn gelopen. Ik geef een seintje dat hij me moet volgen en loop naar een verlaten hoekje. "Kijk" zeg ik terwijl ik de doeken van de schilders ezels afhaal. "Wow heb jij dit allemaal geschilderd?". "Ja helemaal cool he" zeg ik trots. "Dit is echt zo cool". "Maar waar haal je al die inspiratie vandaan". "Nou ik ga op gevoel af". "Maar op deze drie ben ik het meest trots" zeg ik als ik verder loop en de laatste drie doeken van de canvassen afhaal.

 "Maar op deze drie ben ik het meest trots" zeg ik als ik verder loop en de laatste drie doeken van de canvassen afhaal

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Deze zijn echt supermooi ofzo" is het enige wat Jayden kan uitbrengen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Deze zijn echt supermooi ofzo" is het enige wat Jayden kan uitbrengen. "Dank je" zeg ik terwijl ik allerlei spullen pak om te gaan verven. "Ga je nu weer verven?" vraag Jayden. "Ja zeg ik en ik ga aan de slag"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ik vind het echt leuk om dit boek te schrijven.

love y'all

vote

follow

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu