Hoofdstuk 3

10.3K 288 43
                                    

pov Kian

Ik hoop echt dat Kate zo komt. Ik heb echt iemand nodig om Eva even de waarheid te vertellen. En wie kan dat nu beter doen dan Kate.

*i'm too sexy for your love, too sexy for my shirt ,too sexy* Ik pak mijn telefoon en zie dat Kate belt. "Heey ik ben nu onderweg, Ik ben er over 10 minuutjes". "Nice ik heb echt je hulp nodig om die Eva eens op haar plaats te zetten" zeg ik en haal een hand door mijn haar. Ik hoor Kate giegelen aan de andere kant. "Daar help ik je graag mee maar ik moet nu hangen tot zo". "Tot zo" zeg ik en hang daarna op.

12 minuutjes later hoor ik de deurbel gaan. "Ik ga wel!" roep ik snel. Als ik Kate in de deuropening zie staan geef ik haar een knuffel.

                       pov Kate-lyn

Als Kian de deur open doet word ik zowat platgeknuffelt. Wanneer Kian eindelijk heeft losgelaten stap ik binnen en doe mijn jas en schoenen uit. We proberen zo ongezien mogelijk naar Kians kamer te sneaken. "En hoe gaat het met mijn lieve zusje?" vraagt hij. Ik doe alsof ik nadenk. "Goed hoor, apart van het feit dat ik opgescheept zit met focking veel jongens" zeg ik lachend. Na nog 2 uurtjes te hebben gepraat horen we de voordeur open gaan.

"Ze is thuis" fluistert Kian tegen me. Ik hoor mijn vader uit zijn kantoor komen en naar beneden lopen. Na 2 minuutjes volgen wij zijn voorbeeld en lopen zachtjes naar beneden. Als we voorzichtig om het hoekje van de deurpost kijken zien we ze heftig zoenen.

"Schatje zullen we dit boven vervolgen" zegt Eva terwijl ze onze vader een knipoog geeft. Ik kokhals bij die gedachte, wat een slet. "Maar schat Kian is thuis". "Ach wat kan mij dat kind nou schelen". Ik voel woede opborrelen, hoe durft dat mens zo over Kian te praten. Ik zal haar eens even de waarheid vertellen. Ik loop boos de kamer in. "Hoe durf je zo over hem te praten! "roep ik tegen Eva. "En wie denk jij wel niet wie je bent klein mormel" vuurt ze terug. Ik kijk er vuil aan. Nu komt ook Kian tevoorschijn. "Oh nu snap ik het, je bent 1 van Kian's sletten" zegt ze wijzend op hem "Hoe durf je mij een slet te noemen je bent zelf een hoer kijk hoe je mijn vader behandeld" vuur ik terug. "Oh dus jij bent Kate-lyn ,het kind wat niemand in huis wil nemen dus moest ze naar een jongensinternaat". zegt Eva. Nu ontploft de bom. Ik ren naar haar toe en sla haar met mijn vuist vol op haar gezicht. "Stom kutwijf!" roept ze tegen mij. Mijn vader probeert ons te stoppen maar Kian houd hem tegen.

"Pap laat ze voordat je er straks zelf nog tussen komt, je weet hoe Kate is" hoor ik Kian zeggen. Daardoor moet ik glimlachen en pak Eva bij haar haren en stomp haar in haar buik. Ze krimpt helemaal in elkaar. "Kate-lyn Everton Nu is het genoeg!" Roept mijn vader naar me toe.

"Wat ze zou dit toch moeten kunnen hebben er zijn zoveel mannen die vast kinky  seks met haar hebben gehad?" "Want ze is sowieso een hoer dat is wel duidelijk met haar fake borsten" zeg ik met een grijns op me gezicht.

Ineens staat Eva op en probeert mij te slaan maar ze mist. Ik tackel haar en ze valt op de grond waardoor ze bewusteloos raakt. Ik draai me om naar mijn vader die mij ongeloving aanstaard. "Graag gedaan hoor het was niets" zeg ik poeslief. Ik loop naar de deur en doe mijn schoenen en mijn jas aan en doe de deur open. 

Kian komt nog naar me toe rennen. "Hey dank je wel ik hoop echt dat hij Eva gaat dumpen of ze gaat zelf weg dat is misschien nog wel beter". We schieten in de lach , zeggen gedag en daarna loop ik terug naar het internaat. 

Als ik even later aankom bij mijn kamer is alleen Nick er. "Heey waar is de rest" vraag ik. "Jeremy ,Mark , Cameron en Jake zijn voetballen en Jayden is samen met Boaz een cadeautje voor Jake aan het halen". Maar nu zit jij hier helemaal alleen , zeg ik. "Nu niet meer". Hij staat op en komt dicht bij bij me staan. Onze hoofden komen steeds dichterbij totdat onze lippen nog maar een paar millimeter van elkaar verwijderd zijn. "Kate-lyn ik wil je" fluistert hij zwoel. Nadat hij dat heeft gezegd drukt hij zijn lippen tegen die van mij aan. Ik duw hem van me af. Snel loop ik een stukje van heb vandaan. "Wat is er babe". vraagt hij. "Noem me geen babe" zeg ik en kijk hem boos aan. "Jij zoent me ineens, noem je dat normaal?" vraag ik. "Eigenlijk wel" zegt hij met een grijns en komt weer dichterbij. Ik walg echt van deze gozer.

Hij doet weer een paar stappen richting mij en op mijn beurt doe ik er weer veel naar achter. Met een doffe klap kom ik tegen de muur aan. Seriously?! Hij drukt mijn lichaam tegen die van mij. Ik verkoop hem een klap met mijn hand en glip dan de kamer uit. Hoe durft hij mij te zoenen. Heeft hij zelf geen vriendin ofzo?. Wie denkt hij wel niet dat ik ben? Een of andere hoer waar je je behoeftes mee kunt vervullen? mooi niet. Boos kijk ik om als ik wat jongens achter me hoor lachen. Ik zie dat het Tom en zijn groepje is. Hier heb ik dus echt geen zin in. Snel glip ik de eerste de beste kamer in die ik kan vinden.

Even later kijk ik om de hoek van de deur en zie ik dat de kust veilig is. Ik loop rustig naar mijn kamer terug en zie dat Nick is verdwenen. Gelukkig maar. Ik kleed me om. Wanneer ik mijn werkkleding aan heb pak ik mijn jas en loop de deur uit.

-----------------------------------------------------------
Deel 3. Wat vinden Jullie van Nick?. ouwe viespeuk dat ie is. ;).

love Y'all

follow

vote

comment

~Norah


All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu