Hoofdstuk 20

4.8K 148 51
                                    

Ik storm naar binnen en ren gelijk naar mijn kamer. Ik zie dat Cameron en Nick me bezorgd aankijken en hoor dat Jayden achter me aan komt. Nadat ik de deur achter me heb dicht gegooid val ik op bed en pak een kussen om in te huilen. Ik kan de gedachte van Duncan en dat meisje maar niet uit mijn hoofd zetten. "Heey wat is er?" hoor ik de stem van Jayden zeggen. "Jayden ik wil even alleen zijn" mompel ik in mijn kussen. "Je hoort nu niet alleen te zijn, Kom leg dat kussen weg en huil maar op mij uit" zegt hij terwijl hij het kussen uit mijn handen trekt. Als hij mijn betraande gezicht ziet trekt hij me gelijk in een knuffel. "Jayden ik kan het niet". "Wat bedoel je Kate?". "Gewoon wij samen". "Bedoel je dat je niet meer samen met mij wilt zijn?" zegt Jayden terwijl hij slikt. "Ik ben gewoon nog niet over Duncan heen , Ik dacht dat een nieuwe relatie goed voor me was maar dat was het niet". Ik zie dat Jayden glazige ogen krijgt. "Jayden.... je verdient geen meisje die nog steeds verliefd is op haar ex". Ik wrijf over zijn wang en geef hem dan een knuffel. "Als jij dit beter vind" zegt hij dan uiteindelijk. "Dan is dit het einde" zeg ik na een lange stilte. "Ja ik geloof van wel" zegt hij terwijl er een traan over zijn wang rolt. Ik geef hem nog een lange kus op de mond en verlaat dan mijn kamer om vervolgens naar buiten te lopen. Ik pak mijn telefoon en bel Arianna. "hey Ari" zeg ik als ze opneemt. "Hey Kate , Wat is er? je klinkt gespannen". "Kan ik langs komen dan vertel ik je alles". "Ja tuurlijk ik zorg dat Reesje er ook is". "Dank je, Ik kom er nu aan". "Tot straks schat". Ik hang op en loop naar Arianna's huis toe. Als ik bij de immens grootte villa ben aangekomen druk ik op de bel.

 Als ik bij de immens grootte villa ben aangekomen druk ik op de bel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

arianna's huis

"Hey kom binnen Teresa is er al" zegt Arianna als ze open doet. Ik stap binnen en hang mijn jas op. "Oh liefie kom eens hier" zegt Teresa als ze me ziet. Ik loop naar haar toe en gelijk trekt ze me in een knuffel. "Wat is er gebeurt" vragen Teresa en Arianna tegelijk. "Ik zag mijn ex zoenen met een anders meisje en besloot dat ik nog niet over hem heen was dus heb ik het met mijn huidige vriendje uitgemaakt". "Dat kunnen we niet zomaar in een middag fixen" zegt Arianna. Teresa en Arianna kijken elkaar aan en kijken daarna grijnzend naar mij. "Wat is er?" vraag ik niet begrijpend. "Slaapfeestje!" roepen ze in koor. "Meiden dat is echt super lief" zeg ik terwijl ik ze een knuffel geef. "Oke eerst gaan we ons omkleden" zegt ze Ari als we haar naar boven volgen. We lopen het slaapgedeelte in en volgen Ari naar een grote glazen deur. Ik kijk naar binnen en zie een mega grote ruimte helemaal gevuld met kleding. "Wow superveel kleding" zeg ik met verbazing. "Bij ons bureau mag je de kleren houden waar je in modelleert". Zegt Ari met een glimlach. "En aangezien wij al best lang model zijn hebben we al best een collectie" zegt Teresa daarna. "Maar goed laten we maar eens naar binnen gaan en omkleden" zegt Ari ongeduldig. We lopen naar binnen en Teresa en Ari vliegen gelijk naar de rekken die vol met kleding hangen. Ik loop ook maar naar een rek. "Gek we gaan naar de club dan ga je dat soort kleding toch niet dragen" zegt Ari lachend. "Ja wist ik veel dat we naar een club gingen". "Sorry dat we dat niet hadden gezegd" zegt Teresa. "Geeft niet" zeg ik lachend en focus me dan op de kleding. Na een halfuurtje van jurken uit- en aantrekken hebben we dan eindelijk alle 3 een leuke jurk gevonden.

 Na een halfuurtje van jurken uit- en aantrekken hebben we dan eindelijk alle 3 een leuke jurk gevonden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

jurk Kate-lyn

jurk Kate-lyn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

jurk Arianna

jurk Arianna

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

jurk Teresa

Ik laat mijn haar krullen en daarna stappen we in de auto en rijden we naar de club toe. Als we daar zijn aangekomen worden we gelijk aangekeken door alle jongens. We lopen naar de bar en bestellen 3 cola. We lopen naar een tafel en gaan er aan zitten. "Wat willen jullie eigenlijk hiermee bereiken?" vraag ik aan de meiden. "Misschien vind je hier wel wat leuke jongens" zegt Teresa met een knipoog. "Ik ben naar jullie gekomen omdat ik even niks meer met jongens te maken wil hebben en dan gaan jullie naar een club" zeg ik. "Ga gewoon voor een one night stand" zegt Ari. "Ik weet niet hoor ik ben niet zo van seks met mensen die je niet goed kent". "Gewoon doen lekker plezier maken" zegt Teresa. "Oke voor deze ene keer dan". Als onze glazen leeg zijn lopen we naar de dansvloer waar Teresa gelijk naar een jongen toe loopt. "Het lijkt er op dat we nog maar met zijn 2en zijn" zeg ik terwijl ik me om draai om met Ari te praten maar zie dat zij ook al met een jongen bezig is. "Het lijkt er op dat je alleen bent gelaten" zegt een jongen met donkerblond haar. "Ja ik vind het echt niet normaal hoor" zeg ik lachend. "Wil je wat te drinken?" vraagt de jongen. "Ja graag". We lopen naar de bar en hij bestelt een biertje en ik bestel nog een cola. "Dank je" zeg ik als ik mijn drinken heb. "Dus hoe heet je?" vraag ik terwijl we op een bankje gaan zitten. "Ik ben Zayn en jij?" vraagt dus blijkbaar Zayn. "Ik ben Kate-Lyn maar iedereen noemt me Kate". "Wacht ben jij Kate-Lyn Everton?". "Ja dat ben ik , Hoe weet je mijn achternaam?" vraag ik. "Omdat ik heb gelezen dat jij het nieuwe model van 'Elite' bent". "Of is dat niet waar?". "Jawel en ik ben hier om even een one night stand te fixen". "Oh echt?" zegt hij met een grijns. "Jazeker". Ik kijk naar zijn lippen en voel hoe hij daarna zijn lippen op die van mij drukt.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik had dus vandaag iets anders dan een normale schooldag. we gingen naar een of andere voorstelling in de mythe (dat is een theater in mijn stad). En het was een dansvoorstelling. het was wel raar maar ook wel mooi want ze zeiden echt helemaal niks. We waren wel vroeg uit. En volgende week dinsdag hebben we sportdag en ik ga bootcamp doen \ ^_^/  Jeej. Dat vind ik echt leuk.


love y'all


vote

follow

Comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu