Hoofdstuk 37

3.2K 106 6
                                    

Wanneer ik in rond 4 uur wakker word stap ik uit bed en loop naar mijn koffer. Ik ga nog genieten van deze laatste dag, voor zover het kan dan. De rede waarom dit de laatste dag ik vegas is ,is omdat we de vrijdag in het hotel de spullen gaan pakken en zaterdag weer in het vliegtuig stappen. Wanneer ik ben aangekomen bij mijn koffer open ik hem en pak mijn outfit voor vandaag er uit. Ook vis ik er wat accessoires uit.

Outfit Kate-lyn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Kate-lyn

Wanner ik ook mijn make-up en haar heb gedaan schrijf ik een briefje voor Duncan en loop ik de deur uit. Ik loop richtig de lift en druk op de 0. beneden aangekomen loop ik naar buiten en ga op zoek naar een leuk café. Uiteindelijk strand ik bij de Starbucks omdat ze in Vegas alleen maar hoerenclubs hebben. Ik bestel een latte maciato en een muffin. Wanneer ze mijn naam roepen sta ik op en haal mijn bestelling op. Als ik weer ga zitten op mijn stoel voel ik mijn telefoon trillen. Ik kijk op het beeldscherm en zie dat ik een berichtje heb van Kian.

Handsome:  Kan je bellen?

me : Sure

Een paar seconden later gaat mijn telefoon over. Ik neem op. "Heey ik wilde je nog feliciteren maar gisteren nam je je telefoon niet op en s'avonds was je te moe" zegt hij. "Sorry ik was heel de dag en avond weg" zeg ik schuldig. "Ach joh maakt niet uit ik zeg het nu toch" zegt hij. Ondertussen lopen er 2 meisjes de Starbucks binnen. Ze kijken rond. Als 1 van de meisjes mij ziet duwt ze de ander zo wat omver. Ze komen snel aangelopen. Zei ik lopen? eerder sprinten. "Eeh Kian sorry maar ik moet nu ECHT weer gaan" zeg ik spijtig. "Als ik weer terug ben spreken we gauw weer eens af oke?". "Ja is goed" mompelt hij en hangt dan op. Ik stop mijn telefoon weer weg en richt me op de dames. "C-Can we get a picture and a signature ?" komt er verlegen uit. "Of course" zeg ik en geef ze een handtekening en een foto. "Thank you " zeggen ze als we klaar zijn en daarna lopen ze giechelend weg. Als ik mijn muffin op heb pak ik mijn tas en koffie en loop de Starbucks weer uit. Mijn telefoon gaat weer af. Ik neem op. "Hey schat" hoor ik de stem van Duncan zeggen. "Heey waarom bel je? je hebt het briefje toch gevonden?" zeg ik snel. "Ja, maar ik belde omdat onze vlucht zaterdag niet kan vliegen er is iets mis met het vliegtuig ofzo". "Ow en wat nu dan" vraag ik bezorgd. "We vertrekken morgen, dus je moet nu terug komen om je koffer te pakken en die shit". "Dank je, Ik kom er nu meteen aan" zeg ik en hang dan op.

Wanneer ik ben aangekomen bij hotel zie ik dat Duncan buiten staat te wachten. Als hij me ziet verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. "Kom dan gaan we naar boven" zeg ik en trek hem mee het hotel in. "Dus waar heb jij uitgehangen?" zegt hij als we de lift in stappen. "Ben naar de Starbucks gegaan" zeg ik en druk op een knop. Wanneer we zijn aangekomen op onze verdieping lopen we naar onze kamer. Binnen aangekomen loop ik naar de badkamer. Ik doe al mijn make-up in mijn toilettasje en loop dan weer terug de slaapkamer in. Ik pak mijn eenhoorn emoji koffer uit de hoek en leg hem op bed. Ik doe mijn toilettasje in mijn koffer en pak ook de kleren die door de kamer slingeren en leg ze er ook in. Ineens krijg ik een appje van Teresa.

Teresa: Zet je tv aan op 'Juicy Gossip' nu!

Me: On it

Ik zet snel de tv aan en zoek de zender op. "En dan nu naar onze modellen" zegt de presentatrice. "Ik heb nu de nieuwste Vogue in mijn handen, Laten we eens kijken wie er op de voorpagina staat". "Oeh ik zie dat Duncan Matthews er weer super knap uitziet" zegt ze slijmend. "Maar wie is dat meisje naast hem?" ze wijst naar mij. "Ik heb gehoord dat ze het nieuwste model van 'Elite' is" zegt een vrouw die naast haar zit. "Laten we eens kijken wat de naam van deze prachtige jongedame is" zegt de vrouw met het magazine weer. Ze bladert wat door het magazine. "En we hebben een naam mensen". "Het nieuwe model van 'Elite' heeft eindelijk een naam, Haar naam is Kate-lyn Everton". "Zouden ze een stelletje zijn?" zegt de vrouw zonder magazine. "Misschien komen we daar snel achter Eva". "Maar voor nu wil ik jullie bedanken voor het kijken en tot de volgende keer bij 'gossip Girls' " zegt ze en dan begint de reclame. Ik zet de tv weer uit. "We zijn nu al in de spotlights gezet" zegt Duncan grinnikend. Ik rol met mijn ogen en pak nog een setje kleding uit mijn koffer die ik op de stoel leg. Dan hoef ik morgen niet meer mijn koffer overhoop te halen. Ik sluit mijn koffer weer en doe mijn pyjama aan. Tanden poetsen kan ik wel een keer overslaan aangezien ik mijn koffer net heb gepakt. Ik kruip onder de dekens en doe mijn ogen dicht. Even later voel ik dat Duncan ook gaat liggen.

Ik word wakker van iemand die hard op de deur klopt. "Wie is daar!" roep ik. "Denise, En je moet wakker worden we willen dat iedereen zo meteen begint met eten". "We hebben een druk schema". "Oke ik ga me nu aankleden dan". Ik stap uit bed en doe het setje keren aan dat ik gister had klaargelegd.  

Outfit Kate-lyn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Kate-lyn

Als ik mezelf heb klaargemaakt loop samen met Duncan de kamer uit. aangekomen bij het restaurant heeft iedereen al een plekje. We schuiven aan bij een tafel en gaan eten halen. Na het eten stappen we allemaal weer in de bus die ons terug brengt naar het vliegveld.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sorry dat er geen upload was vorige week. Ik zat vast in vegas XD. Nu ze op weg naar huis zijn kan ik mijn ideeen weer de vrije loop geven. Ik hoop dat dit boek nog voor de vakantie af komt.

love y'all

Vote

Follow

Comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu