12 (+M)

5.9K 375 251
                                    

Uzun zaman oldu buraya uğramayalı. Gerçekten çok yoğundum ve zor bir zamandan geçiyorum. Umarım bunun için anlayış gösterirsiniz :(

Satır arası yorum yaparsanız beni mutlu etmiş olursunuz (* ̄з ̄)

Öpüşmeyi başlatan Jungkook'un amacı her ne kadar ileriye gitmemek olsa da bunun sadece bir öpücükle kalmayacağını ikisi de biliyordu. Jungkook çekilmek üzereyken Jimin onun üzerine atılmış ve öpücüğü alevlendirmişti. Jimin dilini gönderdiğinde Jungkook bir anda Jimini tekrar altına aldı.
İkili nefes almak için ayrıldığında Jungkook şehvetle ona baktı.

"Bel-belki de burada durmalıyı-ah"

Jimin Jungkookun sözünü tamamlamasına izin vermeden üstüne çıkıp ona sürtündü.
Ve karşılığında Jungkooktan bir inleme kazandı.

"Burası babanın evi Jimin..."

"Umurumda değil Jeon. Sadece, sadece sen umurumdasın. Seni istiyorum."

Jimin altındaki bedenin dudaklarına bir öpücük daha kondurdu. Ve Jungkook tekrar yerlerini değiştirdi. Boynuna ıslak öpücüklerini sıralarken mırıldandı.

"Çok güzel kokuyorsun..."

Jiminin kıyafetini bir çırpıda çıkarıp üstünün çıplak kalmasını sağladığında karşısındaki güzelliğe baktı ve büyülendiğini hissetti.

Jimin karışmış saçları, şişmiş dudakları ve kızarmış boynuyla mükemmel görünüyordu.

Jungkook bu görüntüye bile gelebelirdi ancak belli etmeden işine devam etti.

Dudakları Jiminin bedeninin her noktasını ıslattı ve aşağılara kaydı. Pantalonunu çıkardığında ve kendi kemerini de çözdüğünde sonunda ikisi de çırılçıplaktı.

Jimin girişindeki parmaklarla derin bir nefes aldı. Jungkook onun elini güç vermek istercesine sıktı.

İlk başta Jimin için sadece acı vardı. Zamanla alışmaya başladı. İçinde bir boşluk hissettiğinde sevgilisinin gözlerine baktı. Jungkook güven verircesine ona gülümsediğinde Jiminin içi sıcacık oldu.

Sonunda içini dolduran büyüklükle dudaklarını ıssırdı. Alışması için biraz beklediler. Jungkook hareketlendiğinde Jiminin gözlerinden bir damla yaş düştü ve Jungkook onun gözyaşlarından öptü.

Acının yerini zevk bıraktığında inlemeler ve ıslak sesler odanın her yerindeydi. İkili rahatladıklarında birbirlerinin kolları arasındaydılar. Jungkook sevgilisinin gözlerindeki yıldızlarda kayboldu.

"Seni haketmek için ne yapmış olabilirim?"

Jimin ona öyle güzel bir gülümseme verdi Jungkook bir kez daha aşık oldu. O gece ikili birbirlerinin soluklarında hayat buldu.

~

Güneş yavaş yavaş doğmaya başladığında Jungkook gözlerini araladı. Dün geceki şeyler aklına gelince yanına döndü ancak yanı boştu. Panikle kalktığında hemen baksırını giydi ve tuvalete bakacakken balkondan gelen burun çekme seslerini duydu.

Jungkook olduğu yerde durup şaşkınlıkla arkası dönük bedeni izledi. Jimin manzarayı izliyormuş gibi görünse de aslında ağlıyordu.

Jungkook ses çıkarmadan Jiminin arkasından sarıldı. Jimin irkildi ve ona göstermeden gözyaşlarını silmeye çalıştı.
Bir yandan da gülümsemeye çalışıyordu.

"Ah,seni uyandırdım mı?"

"Hayır bebeğim, uyandırmadın."

Jungkook hiçbir soru sormadan sevgilisinin gözyaşlarını sildi ve onu kolları arasına aldı. İkili birsüre manzarayı izledikten sonra Jungkook sakince sordu.

Brother | JikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin