10

4.8K 415 85
                                    

Evet, sizi bu kadar uzun bir süre beklettiğim için hepinizden özür diliyorum. Sizi bundan sonra bekletmemeye çalışacağım. Bekleyen herkese de teşekkür ederim.

KİTABIM 7K MI OLMUŞ? BEN YANLIŞ GÖRÜYORUM SANIRIM. BU GERÇEKTEN NASIL OLDU? HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ <3
OMG

OMG

ÖHÖM

Evet beklediğiniz bölüm sonunda geldi, yorum yaparsanız beni daha da mutlu edersiniz, iyi okumalar!

~

Jungkook düğün gününün ertesinde babasına ulaşmaya çalışmıştı. Ancak ortalık birden çok sessizleşmişti ve babasına ulaşamıyordu. Jungkook endişelense de eve gitmedi. Belki de fırtına öncesi sessizlikti,kim bilir? Hoseok'un evinde kalmaya başlamışlardı. Yoonginin annesi olanları öğrendikten sonra Yoonginin evden çıkmasına izin vermiyordu. Hoseok ise sevgilisiyle haberleşemediği için çılgına dönmüştü.

Balkonda birilerine ulaşmaya çalışan Jimin yine telefon görüşmeleri yapıyordu. Ancak Yoongiden yine cevap alamayınca telefonu sinirle yere fırlattı.

Olanları gören Jungkook sevgilisine destek vermek için ona arkasından sarıldı.

"Siktiğimin telefonuna kimse yanıt vermiyor Jungkook! Arkadaşım benim yüzümden o eve kapatıldı. Kendim için onun sevgilisiyle ilişkisini mahvettim, tanrım ne yapacağım ben?"

Jimin sinirle bağırdığında içerde onları dinleyen Hoseok yanlarına geldi.

"Sakin ol Jimin. Bunun olması gerekiyordu. Ailesi bizi birgün illaki öğrenecekti. Kendini suçlama,onun yerine bir çözüm arayalım."

Hoseok gözlerini kapatıp başına masaj yaptı. Annesinin Yoongiye attığı tokat gözünün önünden gitmiyordu.

"Onu kaçıralım."

Jimin'in dediği şeyle üçlü birbirine baktı.

"Bunun iyi bir fikir olduğundan pek emin değilim."

"Hadi ama, o evde daha ne kadar kapalı kalacak?"

Tam Jungkook yine itiraz edecekken Hoseok onu böldü.

"Hadi onu kaçıralım."

~

Evden çıkan üçlü kendini Yoonginin evinin önünde bulmuştu. Evet, ilk başta çok kararlı olsalar da şimdi evle sadece bakışıyorlardı.  Üstelik bir planları bile yoktu. İlk konuşan Jungkook oldu.

"Bir planımız var mı millet?"

Bir süre sessizlik olsada Hoseok sonunda konuştu.

"Tabiki, ben ve mükemmel beynim bir çözüm düşündük. Bak şimdi Jungkook, sen yukarıya çıkıp Yoongiyi bulacaksın. Onu arka kapıdan çıkarıp arabaya bindireceksin. Biz de o sırada ön kapıdan annesinin bizi içeri alması için uğraşacağız. İçeri girebilirsek sana kapıyı açacağız"

Hoseokun dediği şeyi Jungkook tedirgin olsa da kabul etti.

"Hadi o zaman, yapalım şu işi!"

Jungkook arka kapıya ilerlerken Hoseok ona fısıldadı.

"Odası en üst katta, lavabonun hemen yanı, kimseye yakalanmamaya çalış!"

Jungkook duyduğu şeyle arka kapıya ilerledi.

Jimin ve Hoseok ise evin ön kapısına doğru geldi ve kapıyı çaldı. Yoonginin annesi Jimini görünce çatık kaşları havaya kalktı ve ona sarıldı. Ancak hemen arkasındaki Hoseoku görmesiyle kaşlarını yine çattı.

Brother | JikookWhere stories live. Discover now