1

11.1K 687 288
                                    

"Jungkook, uyan! Seul otobüsünün kalkmasına 1 saat var. O koca kıçını kaldır ve üstünü giy! "

Jungkook kafasını yastığına gömdü ve çığlık attı. Bugün babasının müstakbel eşiyle tanışmaya gidecekti. Canı hiç istemiyordu ancak 'en azından farklı bir şehirdeler' düşüncesiyle yataktan kalktı ve giyinmeye başladı.

^^^
Otobüsten indiklerinde Jungkook'un her yeri tutulmuştu. Bir kez daha içinden babasına küfretti. Bu yaştan sonra ne evliliğiydi bu? Busan'da ikisi mutlu bir şekilde yaşıyorken bu da nereden çıkmıştı?

Babası taksi ücretini ödedikten sonra geldikleri eve baktı. Oldukça lükstü. Tamam onlarda zengindi ama bu ev gerçekten efsaneydi. Jungkook cimri kadının bu kadar parası olmasına rağmen kendilerine bir araba yollamamasına sinirlenmişti. Ayrıca onların ayağına gıden taraf neden onlardı ki? Anlamıyordu.

Eve geldiklerinde hizmetli onlara salona geçmelerini söyledi. Jungkook etrafı incelerken yanda duran tekerlekli sandelyeyi fark etti. Bir anlam veremezken karşıdan gelen bir ayağı alçılı çocuğu gördü. Desteklere tutunarak, zorlukla geliyordu. Sonunda yanlarına ulaştıklarında Jungkook onun kanatlarının nereden çıktığını düşünüyordu. Onun yeşil gözlerine baktı, sonra bakışlarını dolgun dudaklara indirdi. Tamam itiraf etmeliydi. İlk defa bir erkekten etkilenmişti. Çocuk neşeli bir şekilde selam verdi.

"Merhaba, ben Jimin. Sen de Jungkook olmalısın. Sanırım pek yakında kardeş olacağız ha? "

Jungkook bi anda kanatların gittiğini görünce hayal dünyasından çıktı. Ama onun bir melek gibi göründüğüne yemin edebilirdi. Kendisine uzatılan ele bakarak yutkundu. Kibar bir şekilde onun elini tuttu ve tokalaştılar. İçinden 'kardeş lafını sana yediririm' dese de dışa belli etmedi.

"Memnun oldum müstakbel kardeşim Jimin"

Jimin ona gülümsedi. Elini çekince Jungkook somurttu. O minik ellerinizden daha fazla tutmak istiyordu.

Yaklaşık 5 dk bekledikten sonra Jimin'in annesi abartılı bir makyajla yanlarına geldi. Onları soğuk bir şekilde karşılayıp yerine oturdu. Jungkook kadını hiç sevmemişti. Şimdilik buna takılmayıp Karşısında ona bakan meleğe bakıp gülümsedi. Karşıdan sevimli bir gülümseme kazanınca kalbi pır pır etti. Sonra çocuğun dudakları oynamaya başladı ama ses yoktu. Jungkook kendine geldiğinde Bayan Park konuşmaya  başladı.

"Gelecek aya babanla evleniyoruz
Jungkook. Bu da oğlum Jimin."

İlk bölümü SONUNDA yayınladım. Kurguyu beğenip beğenmediğinizi belirtirseniz sevinirim. 💜

Brother | JikookWhere stories live. Discover now