why

8 0 0
                                    

Kurvára nem fer.
Annyira.
Baszottul.
Nem.
Fer.

Én lemondok a fiú nemű barátaimról, hogy ne legyen veszekedés, én változtatok de neki lehet vagy 4 lány barátja. Nem az basz fel, hogy neki vannak ellenkező nemű barátai, hanem, hogy fordított helyzetben crizálna, hogy hűség hiányom van és normális ember akinek párja van nem beszél más sráccal. Baszki.
Másik, hogy tisztelem a döntéseit és mellette vagyok de baszki az, hogy egy dologgal kapcsolatban titkolózik eléri, hogy gyanakodjak. Állítólag azért nem mondja el mert dráma lenne belőle, nem, nincs nekem arra lelki energiám, hogy random barátaival veszekedjek. Azt hittem ismer annyira, hogy tudja, nem szeretek vitákat kezdeményezni. Ő belém ültette a kételkedést és gyanakvást az én "fiúbsrátaim" miatt, ha a kapcsolatban egy ember féltékeny akkor a másikra is ráragad ez a gyanakvás. Legalábbis szerintem. Meg tapasztalom is, hogy eddig nem volt ilyesmivel problémám. Baszki nem csinálok én crizát ennyiből, nem tartom helyesnek amit ez az anonymus személy tett a múltban de még mindig hiszek az emberek változásában, szóval mióta mondta,hogy megváltozott elhiszem és nem a jelenlegi személyt nem kedvelem, hanem a múltbeli énjét.
Annyira nem ér, hogy másokkal tud lelkizni velem meg nem, vagy ha igen onnan oda jutunk, hogy harag vagy valami rosszul esik neki.
Egy olyan személy vagyok aki imád nosztalgiázni és kicsit nagyon bántott, hogy mással tudott..érdekel a múltja mert abból megtudom ki milyen ember és szeretnék minnél több történetet hallani róla.  Mmm. Igen faszságokon hisztizek ez van nekem is szabad. Nxisosi

2019/10/10

Random ThoughtsWhere stories live. Discover now