c:

9 0 0
                                    

Bazdmeg
Bazdmeg
Bazdmeg
BAZDMEG

Kurvára szeretem, kurva jó barátnő, kurvára örülök, hogy boldog, kurvára zavar, hogy egyre kevesebbet találkozunk. De faszoooom.

   AKKORA EGY ÉRZÉKETLEN PARASZT VAGYOK

Quiz timeeeee

  Első kérdés ;)

Ha a legjobb haverodat meglátod a szerelmével(és jó egy napja nem láttátok egymást)  mit tennél

a.) elmosolyodsz és hagyod őket
b.) oda szólsz majd tovább állsz
c.) hozzá rohansz, megfogod, magaddal rántod, megöleled és vársz

*Dobpergéés*

Ha a c.) -t választottad teljes mértékben idióta vagy ^.^
Ohhh azt el felejtettem mondani, hogy a csodás egyéni személyiségedet a srác ki nem álhatja (nem vagytok valami jóban mert eljátszottad a bizalmát;)) ) . Teljes mértékű veszteség. Azt hitted örülni fog, hogy lát... Azt hitted a nyakadba ugrik és viszonozza ölelésedet..
Helyette mindent elbasztál. Szar kedve lett mind kettőnek (a srác nem csoda), ölelést sem kaptál, sőőt a legjobb barátnéd visszásétál a sráchoz és vigasztalni kezdi.
Ok, hogy hülye vagy és minden a te hibád de ez nagyon rosszul esett. Ha megkér, hogy tűnj a francba és vissza se gyere nem zavart volna. De így?!??!!?  Állsz ott mint fasz a lakodalmon és nem tudod mit csinálj... Úgyhogy visszavonulót fújsz. Lassan lépsz hátha utánad szól valamit, de nemmmm.
Sírógörcs kerülget de próbálsz lenyugodni.
Direkt körbe mész a sulin, nehogy találkozz a sráccal. Nem akarsz megvető pillantásokat sem lesajnáló tekintetet. De hát olyan kurva nagy szerencséd van, hogy még a megváltást jelentő osztályterem előtt szembefutsz vele. Lesajnáló tekintet? Pipa;
utálkozó tekintet? Pipa; undorodó tekintet?  Pipa.

    Gratulálunk! Megint mindent elrontottál.

2018/11/14

Random ThoughtsWhere stories live. Discover now