Miért választottam a szervező létet

10 0 0
                                    

Szervező.
Legelőször a felelősség jut eszembe erről a szóról, az, hogy amit elvállaltál nem csak megcsinálod, de a lehető legjobbat hozod ki belőle. Lehet akár a háttérben, vagy emberek előtt, egy szervező mindig létszükségleti része egy eseménynek/szervezetnek. Tudnia kell mi lenne megfelelő, elérhető és megvalósítható.
Szeretnék szervező lenni, mert annak ellenére, hogy tartok a felelősségtől, tudni akarom a saját határaimat, hogy miben vagyok jó, mivel tudnám igazán megdobni a szervezetet(...) Úgy érzem ha a szervezőkkel tartok részem lesz ilyen élményben és megtanulom a legjobbat kihozni úgy a rám bízott feladatból mint a többiekből. Szeretnék új dolgokat kipróbálni amiket jelenleg nem merek a felelősség és tapasztalatlanság miatt, tanulni és fejlődni szeretnék egy olyan közösségben ahol jól érzem magam.
Szívesen foglalkoznék továbbra is bármivel ami a szervezet hasznára válhat. Az eddigi eseményekből ahol "szervező" voltam nem maradt meg olyan negatív élmény ami miatt ne venném ki a részem a munkából.
Nem mondom azt, hogy megfelelő vagyok szervezésre vagy ésszerűen, logikusan tudnám megoldani a dolgokat, de továbbra is az Anivár oldalán szeretnék maradni és hozzáadni, hogy amit elérünk azt részben a sajátomnak is tudhassam.

(Anivár után)
Motiváció
Belegondoltam és az nekem elég motiváció, hogy Dávid szavaival éljek, hogy én, mint a kis háziállat, összehozzam a többieket és boldoggá tegyem őket egy kis időre. Úgymond To lighten up their day. Véleményem szerint egy jobb légkörben sokkal produktívabb az ember.
A 'ki szeretne dekorozni' kérdésre szívesen, csak lassú vagyok másokhoz képest, mert folyton megkérdőjelezem és e miatt elhúzom a munkámat.

~~még négy szó kellett~~

Random ThoughtsWhere stories live. Discover now