67 глава

1.1K 79 6
                                    

На следващия ден

Гледна точка на Алисън

Днес беше денят на партито и с Кейти прекарахме целият следобед по магазините. Трябваше да изглеждам добре тази вечер, а и исках да си взема нещо ново, не бях пазарувала скоро. Прибрах се тъкмо навреме и веднага започнах да се приготвям за довечера. Камерън щеше да ме вземе в 19:30, а сега беше почти 18:30.

Облякох черната рокля, която си купих по-рано. Стоеше плътно по тялото ми, беше с тънки презрамки и стигаше до средата на бедрата ми. Наистина изглеждаше много секси. Гримът ми се състоеше от фон дьо тен, контур, малко тъмни сенки, очна линия, спирала, хайлайтър и червено матово червило за завършек. Обух си лачени черни токчета и си взех черна чантичка портмоне. Косата ми беше изправена и я бях оставила пусната, и в общи линии бях готова.

Когато Камерън беше долу ми писа и аз слязох. Беше дошъл с лимозина, явно обичаше да се изхвърля. Беше се облегнал на вратата и държеше червена роза.

- Здравей красавице! - хвана ръката ми я целуна, а след това ми подаде розата.

- Здравей! - усмихнах се леко неловко и взех розата. Той ми отвори вратата и аз влязох вътре, а той след мен и потеглихме.

- Все още ли ти се ходи на онова парти или искаш да отидем на друго място? - попита ме.

- Мисля, че съм доволна и на парти. - отговорих.

- Както пожелаеш, щом си с мен ти гарантирам, че ще си изкараш добре.

- Не се съмнявам. - боже, дано не се навърта около мен цялата вечер.

През останалата част от пътя почти не си говорихме, за щастие. Когато пристигнахме пред клуба, в който щеше да се състои партито шофьора спря и Камерън слезе първи. Обърна се и ми подаде ръка и аз да изляза. Мамка му! Имаше папараци! На него изглежда не му пречеше, защото се усмихваше и позираше за снимки, но аз побързах да го издърпам навътре. Точно след нас бяха Амбър и Хари. Страхотно!

Всички влязохме, а помещението беше доста пълно, определено не бяха само хора от Gucci и така повечето се оказаха непознати за мен. Но може пък и да е забавно, а и единствената причина защо съм тук с Камерън или изобщо е, че Хари е тук с Амбър. Така че да видим какво ще стане. Отидохме и седнахме на някакво сепаре, на което бяха и други от моделите, които работят за Gucci, както и Бела. Значи все пак и тя е знаела за партито. Аз и Камерън седяхме точно срещу Амбър и Хари, което беше ужасно некомфортно, защото погледа ми постоянно попадаше на Хари.

Our Love StoryWhere stories live. Discover now