34 глава

1.4K 83 13
                                    

Гледна точка на Алисън

- Али? - чух гласът на Зейн, който ме разсея от мислите ми.

- Проблем ли има? - попита ме Хари.

- Не. - поклатих глава.

- Добре, защото пристигнахме. - посочи ми нещо през прозореца, а когато се обърнах видях, че вече се намирахме пред вилата на Зейн.

Всички слязохме от колата и се огледахме наоколо. Къщата не изглеждаше много голяма, но беше красива. Момчетата свалиха багажа ни и заедно се качихме по стъпалата, които водеха до входната врата. Зейн отключи и всички влязохме вътре. Външният облик на къщата определено лъжеше, защото вътре помещението беше огромно. Дневната беше доста голяма, с библиотека обхващаща почти цялата лява стена, а пред нея се простираше и билярдна маса. На дясната стена имаше огромен телевизор, точно над камината, а отпред стъклена масичка и огромен кафяв кожен диван с два фотьойла от двете страни.

- Не каза ли, че е на два етажа? - попита го Джес.

- На два е. Това е втория. - оточни Зейн. - Къщата е построена на хълм и можете да видите двата етажа, ако застанете от другата и страна. - обясни. - Елате! - последвахме го към остъклена врата в другия край на дневната, а когато излязохме се озовахме на доста просторна тераса. В дясно имаше джакузи, а в ляво една от онези външни камини и от двете и страни имаше по едно диванче.

- Гледката е страхотна! - отбелязах и се приближих към парапета. Пред нас се простираха гора и хълмове, а на небето в момента нямаше нито едно облаче, само звезди, милиони звезди. Долу се виждаше двора на къщата, май имаше барбекю.

- Хайде, ще ви покажа и останалата част от къщата. - последвахме Зейн обратно вътре. В съседство на дневната се падаше голяма кухня с трапезария. Къщата беше доста луксозна и сигурно струва милиони. Това все още ми звучи нереално, все пак съм израснала в обикновена семейна къща във Финикс, а покрай Хари в момента живея в пентхаус за 16 милиона долара. Просто е странно.

След обиколката на кухнята отново се върнахме при входната врата, откъдето започнахме и пак застанахме с лице към дневната. Това беше по инструкция на Зейн за да ни обясни къде да си открием стаите или нещо.

- Ако тръгнете насам... - посочи в ляво от нас. - ...ще намерите дрешник, в който, ако искате може да си оставите връхните дрехи или обувките, а ако продължите по коридора също така ще намерите и едно от стълбищата, което ще ви отведе до първият етаж на къщата. От тази страна се намира нашата спалня. - накрая погледна Джес и и се усмихна. - Ако тръгнете насам... - премина от дясната ни страна и посочи другия коридор.

Our Love StoryWhere stories live. Discover now