64 глава

1.2K 81 9
                                    

4 месеца по-късно

Гледна точка на Алисън

Последните месеци бяха доста динамични и минаха ужасно бързо. В крайна сметка за моя... огромна изненада ме избраха за работата в Gucci. В началото бях ужасно развълнувана и много уплашена едновременно. След Коледната ваканция се върнах в Ню Йорк, където трябваше да довърша официално последният ми семестър в Нюйоркският университет. В началото на февруари се преместих в Калифорния, което беше ужасно странно. Харесвам Лос Анджелис, но не мисля, че някога съм си представяла да живея там. Поне успях да си намеря хубав апартамент бързо, единственият минус е, че е далеч от този на Кейти, но за сметка на това със Зейн живеем на 5 минути разстояние в съседни сгради. Другото момиче, което бяха избрали за стажа идва от Атланта, и тя е американка, казва се Бела, на една и съща възраст сме и доста си допаднахме.

Като цяло всичко е страхотно и определено не съжалявам за всички промени, които настъпиха още от началото на тази година. Явно наистина имах нужда от ново начало и засега всичко върви добре. Работата изобщо не е лоша, работим само четири дни в седмицата и в общи линии това, което правим е сякаш практиката на това, което доскоро учех в университета. Все още не се бяхме срещали с Алесандро, главният дизайнер, но все пак караме стъпка по стъпка. Досега се учехме как се създават дрехите и аксесоарите на най-ниско ново, тоест буквално шиене и сглобяване. Хората, които ни въвеждаха в тези неща са бивши работници на марката, затова всичко се състои тук в Лос Анджелис, а не в Италия или Франция например. Но съм доволна от това, което правим, смятам, че би ни било от полза да минем и през този етап на работа, а и заплащането е доста добро.

Днес е събота и бях почивка, с Кейти щяхме да излезем на обяд, защото скоро не се бяхме виждали. Тя прекара последните два месеца във Флорида за снимките на филма, тоест и тя беше до тук с университета. Прибра се в сряда и чак днес можеше да се видим. Бяхме се разбрали да се срещнем в един ресторант в Бевърли Хилс, така че и на двете да ни е удобно, затова побързах да се оправя и излязох. С такси стигнах за около 20 минути.

- Ето я и любимата ми актриса! - усмихнах се широко, когато я видях.

- И любимата ми дизайнерка! - тя ме прегърна силно и след това и двете влязохме в ресторанта, и се настанихме на една свободна маса.

Our Love StoryWhere stories live. Discover now