33 глава

1.6K 70 6
                                    

Петък

Гледна точка на Алисън

Края на седмицата дойде бързо и преди да се усетя беше петък. Днес щяхме да ходим на вилата на Зейн и вече нямах търпение. Сигурна съм, че щяхме да си изкараме страхотно. Все пак, където и да отида с Хари си изкарвам добре, а и със Зейн винаги ни е забавно, също така и въпросното момиче, за което Хари ми беше споменал също ще дойде с нас. Дано Зейн да е направил по-добър избор с тази и да не се окаже лицемерна кучка като Джиджи.

Както винаги, когато исках времето да мине по-бързо то сякаш беше спряло. Лекциите сякаш нямаха край, а дори не бяха толкова дълги днес и бяхме свободни преди 1 часа на обяд. Прибрах се право вкъщи след това, където вече беше и Хари. Двамата бяхме оправили багажа си още вчера, затова не се забавихме с приготвянето му сега. Зейн трябваше да дойде и да ни вземе. На Хари, както и на Зейн много им се караше и искаха да ходим с лични коли, но в крайна сметка преценихме, че е по-удобно, ако идем с обща кола. Все пак пътя е дълъг и щеше да ги измори, а и е чак в планината, в общи линии нямаше смисъл.

Когато Зейн беше тук писа на Хари и заедно с него, придружени от Джон слязохме. Зейн не беше сам естествено, беше заедно с неговия бодигард и приятелката си. Не знам дали са заедно официално, но все пак. Хари и Джон качиха куфарите в багажника и Джон отиде и зае мястото до шофьора. Охранителя на Зейн шофираше, доколкото знаех. Ние с Хари се качихме на седалката най-отзад, която се падаше срещу тази на Зейн и момичето.

- Здравей, аз съм Алисън! - представих и се.

- Джесика. - усмихна ми се. Беше доста сладка, кафеви очи и мръсно руса коса, почти не си беше сложила грим, но изглеждаше много добре.

- Аз съм Хари. - представи се Хари, когато забеляза, че момичето го гледа. Изглеждаше ми леко притеснена.

- Зейн. - обърнах се и го погледнах. - Разкажи малко повече за мястото, на което отиваме. Нещо интересно в района, което може да видим? - започнах някакъв разговор, защото ми се стори, че става неловко.

- Мястото, на което се намира къщата не е много голямо. Вилно селце в планината, но има места за разходка в района. Като цяло е предимно за почивка. - започна да ми обяснява.

Продължихме да говорим за различни теми, Зейн и Хари започнаха да обсъждат и неща свързани с музика по някое време, Джесика почти не се включваше в разговорите. Наистина беше притеснена. Аз все пак се опитвах да я заговарям, разбрах, че е на 20, колкото мен и е от Ню Йорк. Планът и е бил да се занимава с журналистика, но и потръгнало и като модел на дрехи. Досега работила с марки като H&M и Forever 21 и и харесва, и смята да продължи да се занимава с това. Струваше ми се мило момиче и смятам, че ще си изкараме добре на тази кратка почивка. Радвам се, че не се оказа някоя кучка, не че очаквам това от Зейн, но все пак.

Our Love StoryWhere stories live. Discover now