23 глава

1.6K 74 8
                                    

На следващия ден

Гледна точка на Алисън

Вчера вечерта отидохме на вечеря с Кейти и Дейв и си изкарахме сравнително добре. Не седяхме до много късно, защото и те днес имаха някаква работа и трябваше да стават рано, както и Хари. Аз не бях чак толкова уморена, все пак си поспах следобяд. Хари не бил мръднал от дивана почти два часа, защото заспах в него напрактика, само за да не ме събуди. Стана ми много смешно, но и беше много сладко. С Дейв и Кейти днес вероятно нямаше да се видим отново, защото е неделя и с Хари довечера се връщаме в Ню Йорк.

Сутринта станах заедно с него и пихме кафе в задния двор. Обсъдихме, че вероятно на лекции утре нямаше как да отида. Полета ни беше в 10 вечерта и напрактика щяхме да пристигнем в 9 сутринта тамощно време. Просто нямаше как да хванем по-ранен полет. Хари обаче побърза да излезе, защото днес отново имаше доста работа. Днес щеше да се вижда с мениджъра на турнето му, а и трябваше да обсъди някаква колаборация с някакъв продуцент, в която евентуално ще участва, а после беше нещо свързано с мърча за турнето му. В общи линии щяхме да се видим чак следобяд. Аз от друга страна бях свободна през това време, а и трябваше да се видя с Алексис. В момента беше почти 10 сутринта и реших най-накрая да и отговоря на съобщенията. Намерих телефона си и отново излязох в задния двор. Бях седнала край басейна и си четях книга, не бях по бански, само си почивах.

Алисън: Къде искаш да се видим?

Учудващо бързо ми отговори.

Алексис: Може да отидем на кафе, ако за теб не е проблем.

Алисън: Към колко?

Алексис: 10 и половина?

Алисън: Става.

Разбрахме се в кое кафе ще се видим и аз влязох вътре за да се приготвя. Качих се в стаята ни и заразглеждах нещата в куфара ми, както и тези, които бях оставила в дрешника още през лятото. Облякох си светли дънки със средно висока талия и късо черно потниче до над пъпа ми, така корема ми беше леко оголен. Обух си черни маратонки на Nike, а вещите си прибрах в малка прозрачна раничка. Напоследък много харесвах прозрачните чанти, струваха ми се доста сладки. Не си сложих много грим-тънък слой фон дьо тен, спирала, контурирах леко лицето си и си сложих гланц с лек червен оттенък. Взех си някакви слънчеви очила и вързах косата си на висока опашка.

Our Love StoryWhere stories live. Discover now