26 глава

1.6K 80 6
                                    

Гледна точка на Алисън

- Бейби, какво стана?! - Хари се стресна и дойде при мен. - Ела! - държеше леко ръката ми и ме заведе до мивката. Пусна водата и отми кръвта от дланта ми. Не изглежда да е дълбока рана, просто беше порязано, но си болеше, а и кръв продължаваше да тече. - Боли ли?

- Горе-долу. - отговорих и отместих поглед от ръката си.

- Просто е порязано. - каза ми. Спря водата и подсуши ръката ми с кухненска хартия. - Седни тук, а аз ще взема аптечката. - остави ме да седна на един от столовете около плота и изтича към нашата баня, в която се намираше аптечката. Върна се бързо.

- Ужасно съм непохватна. - засмях се леко.

- На всеки се случва. - усмихна ми се и започна да почиства порязаното с кислородна вода, което леко щипеше. Не беше чак толкова повърхностно все пак, а и кръвта не беше напълно спряла все още. - Но определено се притесних, когато видях цялата тази кръв преди малко. - призна.

- Ножа просто беше леко мокър и ми се изпързаля. - отвърнах. - Не е чак толкова зле, нали?

- Не. - поклати глава. - Ще зарасне за нула време. - увери ме и превърза ръката ми. - Готово. - целуна я и ми се усмихна. - Свободна си докрая на вечерта, аз ще довърша тук и когато е готово ще вечеряме. Ти си почивай.

- Исках да готвим заедно. - нацупих леко устни.

- Ще е някоя друга вечер. - засмя се леко. - Сега просто ме остави да ти приготвя вечеря, ок?

- Ок. - усмихнах се леко, а той целуна челото ми. Аз станах от стола и отидох в дневната, докато той продължи с приготвянето на вечерята.

Пуснах си музика и започнах да разглеждам разни неща на телефона си. Беше ми леко некомфортно да сгъвам ръката си, добре че беше лявата, дясната определено ми трябва повече. С нея рисувам, а това е нещо, което правя почти всеки ден, налага ми се дори по време на лекциите. Изведнъж Майкъл ми писа, което леко ме учуди. Досега не си бяхме писали. Все пак отворих чата ни.

Майкъл: Хей

Майкъл: Как си?

Беше ми леко странно, че е решил да ми пише. Все пак ние се видяхме веднъж за не много дълго време.

Алисън: Добре съм😃

Алисън: Горе-долу

Изпратих му снимка на ръката си.

Our Love StoryWhere stories live. Discover now