10 глава

1.8K 90 11
                                    

На сутринта

Гледна точка на Алисън

Събудих се от само себе си и първото нещо, което видях беше Хари. Спеше спокойно до мен и беше увил едната си ръка около талията ми. Не знам кога се е прибрал затова не знаех дали да го будя все още. Все пак днес, доколкото знам няма работа преди обяд, чак следобяд щеше да ходи до студиото. Протегнах ръка към телефона си и видях, че е почти 11 часа. Опитах да стана, но това май го събуди и той затегна хватката си около мен.

- Буден ли си? - засмях се леко.

- Мхм... - все още не отваряше очи.

- Късно ли се прибра? - прокарах пръсти през косата му, а той се усмихна.

- Към полунощ. Беше заспала. - погледна ме накрая. - Съжалявам.

- За кое? - усмихнах се леко.

- Обещах ти да се прибера бързо, а се върнах след почти шест часа. А и не успях да ти се обадя, защото батерията ми падна и чак, когато се прибрах включих телефона си да се зарежда. Тогава всъщност видях и съобщенията ти, чакала си ме и си била направила вечеря.

- Няма проблем. - отвърнах.

- Напротив. Ще ти се реванширам за това, ок? - погали бузата ми нежно. - Ще отидем някъде тази вечер. Скоро не сме излизали.

- Ок, но наистина няма проблем. Все пак си имал работа.

- Да, но не оправдава това, че съм те оставил да ме чакаш цяла вечер. - каза и двамата станахме от леглото. - Ако искаш ела с мен в студиото днес, ще ти пусна някои от новите песни върху, които работим, а когато приключа там ще отидем да вечеряме някъде. Съгласна?

- Мхм... - кимнах.

Двамата отидохме и хапнахме нещо набързо, а след това аз взех лаптопа си и седнах на дивана в дневната. Имах да пиша един доклад и трябваше да е дълъг 20 страници, а аз бях на петата, а беше за петък. В общи линии все не намирах време или не ми се занимаваше, а и темата не ми допадна много и изобщо не знам как ще го довърша. Все пак имахме няколко часа, докато излезем и реших да поработя над него. Хари след малко се присъедини към мен и той с неговия лаптоп. Той пък преглеждаше графика на турнето другата година, САЩ и Канада. Щеше да започне в началото на Март и да приключи някъде към края на Април. Тогава нямаше да мога да отида с него, защото щях да съм на лекции, но има време до тогава, затова не го мисля много.

Our Love StoryWhere stories live. Discover now