27 глава

1.5K 75 7
                                    

Гледна точка на Хари

Оставих телефонът и обратно на масата и седнах на дивана. Убеден съм, че не ми е споменавала за Майкъл досега. А не искам да прибързвам и да и правя проблем сега, като се сетя за случилото се с Джордан преди малко повече от седмица, но пък бях леко ядосан. Щях да изчакам да повдигна темата след вечеря, когато се приберем и останем сами. Наистина се надявам да има добро обяснение за този.

- Готови сме! - чух гласът на сестра ми и двете влязоха в дневната. Аз станах от дивана и взех телефона си, както и този на Алисън.

- Да тръгваме тогава. - отвърнах и заедно се качихме в асансьора. - Телефона ти. - подадох мобилното устройство на Алисън.

- Щях да го забравя, благодаря! - усмихна ми се и аз опитах да отвърна със същото.

Добре, може би бях доста ядосан. Кой по дяволите може да е този? Може би е някой приятел от университета. Но аз знам за всичките и приятели. Защо не ми е споменала за този? Мамка му! Какви ли не мисли не ми минаха през ума, а бяхме в асансьора само за около минута.

Исках да я питам още сега, но вероятността да се скараме беше голяма. А сестра ми тъкмо пристигна и не искам да правим сцени пред нея и вечерта на всички ни да се прецака. Ако с Алисън бяхме сами щях да повдигна въпроса още в момента, в който прочетох съобщенията.

Гледна точка на Алисън

Качихме се в колата и потеглихме към въпросния ресторант. Хари и Джема бяха съсредоточени върху разговора си, нещо относно Англия и семейството им и обсъждаха кога Хари ще се прибере да ги види. Не беше ходил в Англия от лятото, тоест от онзи път, когато заедно бяхме там заради турнето му. Не ми беше споменавал, че ще ходи скоро, но вероятно ще иска да се прибере за празниците. А аз сигурно ще съм във Финикс и отново няма да може да празнуваме заедно. Има време дотогава затова мисля да спра да разсъждавам над това.

Погледнах телефона си и видях, че Майкъл ми беше писал. Отворих чата ни.

Майкъл: Приключих нещата с Джулия окончателно.

Майкъл: Вече официялно съм свободен😁

Алисън: И как се чувстваш сега?

Отговори ми почти веднага.

Майкъл: Всъщност не толкова зле, колкото очаквах.

Our Love StoryWhere stories live. Discover now