28 глава

1.8K 70 6
                                    

На сутринта

Гледна точка на Алисън

Сутринта се събудих рано, някъде към 7. Днес бях решила да не ходя на лекции за да мога да прекарам време с Джема, все пак Хари ще има работа и не искам да я оставям сама цял ден. Станах от леглото ни без да го будя, все пак имаше навита аларма и не пречеше да си поспи още. Аз си облякох клин и един негов суитшърт, вързах косата си на рошаво кокче и отидох в кухнята. Направих си кафе, а след това седнах на дивана в дневната.

Бях в настроение да рисувам и наскоро бях започнала една колекция. Беше по-скоро пролетна и доста ми харесваше как се получава. Дизайните почти ги бях завършила, но исках да наблегна повече на детайлите. Имах за идея да включа като основен елемент феникса, все пак съм от Финикс и ми се стори интересно да го включа и в дрехите, които засега само рисувам. Извадих си някакво листче, не много голямо, колкото да мога да нарисувам самата птица. Вече имах представа как точно искам да изглежда и как би седяло например върху чанта, рокля или дори обувки. Тази колекция ще ми бъде една от любимите, които съм рисувала, предчуствам го.

Не знам колко време ми е отнело да го нарисувам, но по някое време Хари се появи. Алармата му го била събудила и след като и той си направи кафе дойде при мен в дневната. Беше по долно на анцуг и някаква тениска.

- Отдавна ли стана? - попита ме и ме придърпа в прегръдката си.

- Към 7.

- Защо не ме събуди? - остави целувка на челото ми.

- Нямаше смисъл. Какво ще правиш днес? Всъщност колко е часа?

- Почти 9. - отговори ми. - Първо трябва да отида до едно студио за татуировки наблизо.

- Нова татуировка?! - учудих се. Идеята за това някак не ми допадаше. Свикнала съм с тези, които вече има и ще ми е странно да си направи нова. Сигурно звучи глупаво, но не знам как бих възприела нещо ново по тялото му. Въпреки че харесвам татуировките му и съм сигурна, че дори да си направи нова пак ще бъде уникална сама по себе си.

- Не. - поклати глава. - Трябва да оправя няколко стари, избледняват с времето. - обясни.

- Ок. - усмихнах се. Някак ми олекна.

- Вие какво ще правите днес? Аз след това трябва да се видя с мениджъра ми, трябва да обсъдим нещо относно наградите и самото ми изпълнение, а после имам и репетиция, така че ще се видим чак, когато се върнете от концерта.

Our Love StoryWhere stories live. Discover now