Facts about the letter

67 5 0
                                    


- A lányok itt írták le utoljára a valódi nevüket: Shin Lili, Erdős Aliz, Ádám Mirabell, innentől kezdve az Angliába való utazásig Sin Líviának, Erdős Abigélnek és Tizedes Malinának szólították egymást még akkor is, ha csak egyedül voltak, így zárva le a régi életüket.


- A levelet Lili írta, mert ő kereste fel annak idején Ádámot egy kézzel írt levéllel, ami úgy kezdődött: „Hol is kezdjem?"


- A levél megfogalmazása közben Aliz háromszor sírta el magát.


- Miután elrejtették a levelet, az azt takaró cserép belsejére Mirabell fehér krétával felírta a 39-es számot. Soha, senki nem vette észre.


- A levél mellé, a cserép alá elrejtettek egy kicsi fa szívet, amit Max, a drón ugyan megtalált, de csak arra kapott utasítást, hogy a levelet vigye el Ádámnak, így az ajándék ott maradt az összetörött, 39-es cserép darabjai alatt.


- A három lány tervezte, hogy elrejtenek ott egy második levelet is, azonban 1986-ban le volt zárva az utca és a rendőrök nem engedték be őket. A koncert után a bandával visszamentek Angliába és bár a második levél gondolata életük végéig ott motoszkált a fejükben, sosem jutottak el újra Magyarországra.


- Aliz és Mirabell a levél hátuljára titokban felírták láthatatlan tintával Brian May – évekkel később megírt -, 39 című dalának néhány sorát. A tinta idővel teljesen kifakult, a rejtett üzenetet soha, senki nem láthatta.

Future Management | Maylor/Queen [HU!]Where stories live. Discover now