Bölüm 41 ; Sır

5.3K 279 79
                                    

Defne Özdemir

Gözlerimi zorlukla açtığımda başımda bir adet sığır sürüsü vardı. Hayır gerçek anlamda diyorum ! Gözlerimi kırpıştırdığımda sığırlar yavaşça arkadaşlarıma dönüştü. Rahatlayarak nefes verdiğimde sol tarafımda keskin bir ağrı hissetmiştim. Ah kalbim ! Dur biraz, yoksa kalp sağda mıydı ?

Açelya, Beste ve Karya üzerime doğru adeta atladıklarında "Yavaş lan camışlar." diye anırmıştım. Üçü de aynı anda geri çekildiğinde görüş açıma Yiğit ile Bulut girdi. Bulut başını eğdi ve gülümseyerek selam verdi. Yiğit ise eyvAllah bacım gibisinden kolunu gövdesine vurdu ancak yarası henüz iyileşmemiş olacak ki acıyla inledi.

"Bizi çok korkuttun." diyen Açelya karşılığında gözlerimi odada gezdirdim. Yağız ve Burak neredeydi ? Peki Ayaz ve Aras ? 

"Defne sen iyi misin ?" diye soran Karya'ya karşın, "Yağız, Burak ve Ayaz nerede ? En önemlisi ikizcağızım Aras neden bu odada yok ?" Odayı derin bir sessizlik kapladı. Yiğit başını öne eğdi. Bulut bakışlarını kaçırdı. Açelya elleri ile oynamaya başladı. Beste tırnaklarını kemirdi ve Karya iç geçirdi. Ne oluyor lan ? Yoksa bunların hepsine bir şey mi olmuştu ?

"Yağız ve Burak hava almak için çıktı. Ayaz doktorunla konuşuyor. Aras ise..." Karya cümlesini sonunu tamamlamadığında sabırsızca sordum. "Aras ne ?" Beste gerginlikten sıkılmış olacak ki bakışlarını kaçırarak konuştu. "Yurt dışına gitmesi gerekti. Gerçekten çok acil bir şey çıkmış yoksa biliyorsun gitmezdi."

Hepsi şaşkınca Beste'ye baktı. Beste ise onlara özür dileyen bakışlar atıyordu. Ne oluyordu lan burada ?

"Biliyorum tabi. Aras beni asla bırakmaz. Sadece... ne bileyim işte ?" içime oturan sıkıntıyla konuştuğumda odayı yine bir sessizlik kapladı. Yok, yok. Bunlarda kesin bir haller vardı. Göz devirdim ve konuşmaya devam ettim. "Kaç saattir uyuyorum ?"

Açelyanın ağzı 'o' şeklini aldı. "Ne saati kızım. Sen kalp takası yaptığından beri 1 haftadır uyuyorsun." 1 hafta mı ? Kalp takası mı ? Anılar birbir gözümün önüne gelirken yutkundum. 

"Lanet olsun, iki kelimeyi bile bir araya getiremiyorum."

"Defne ben seni se-"

"Hastaneden yeni çıkmıştık ama !"

Cümleler birbir aklıma dolarken şaşkınlıkla konuştum. "Oha şimdi ben kalp nakli mi oldum ?" Hepsi sessizce kafasını salladığında sırıtarak konuştum. "Çok havalı lan. Düşünsenize kalbim bildiğiniz reset attı. Güncel Defne olarak düşünün siz." Kimse gülmedi. Tebessüm bile etmediler. Tamam. Bu durum çok sıkıcı olmaya başladı !

O değilde yağız sana aşkını itiraf ediyordu. 

Dur biraz. İç ses haklı. Yağız bana aşkını itiraf ediyordu !

Yağız,

Bana,

Aşkını,

İtiraf,

Ediyordu !!!!!!

Tabi siktiğimin kurşunları anı bölmeseydi. Bu adam çok can sıkıcı olmaya başlamıştı. Zaten baskını vurulduğum için arada kaynamıştı tabi. Ancak bu adamı gerçekten elememiz gerekiyordu.

"Yağız'ı çağırsanıza ya !" diye sevinçle konuştuğum sırada kapı pat diye açıldı ve içeri doktor girdi. O değilde doktorlar ne zamandan beri bu kadar genç ?? Sarı saçlı ve yeşil gözlü muhtemelen benim yaşlarımda liseli doktorcuğum nefes nefese arkasını işaret etti. "Doktor olmaya karar verdiğim güne lanet olsun !"

Mafya Kızları ( Düzenleniyor )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin