Bölüm 32 ; Mikser

5.9K 360 27
                                    

Evveeet yine ben. Size söylemem gereken iki önemli şey var

1 ; Wattys 2019 yarışmasına layık görüldük ve artık biz de adayız. Verdiğiniz her oyun bana çok yardımcı olacağını belirtmek isterim. Lütfen oylarınızı ve güzel yorumlarınızı esirgemeyin.

2 ; 3-4 bölüm sonrasında final yapmayı düşünüyorum. İkinci kitap çıkarsa da kızların hayatının devamı hakkında olur muhtemelen. Şunu belirtmek istiyorum ki final bölümü müthiş olucak.

Hadi geçelim hikayeye.

Defne Özdemir

Gözlerimi araladığım da yanımda hissettiğim varlık 'sen ne ayak' bakışıyla yanıma dönmeme sebep olmuştu, Yanımda gördüğüm Yağız ise "Has..." diyerek yataktan fırlamama . Sonra ise sakince konuştum. "Yağız," Şirince gülümsedi. "Defne." Sinirle soludum. "Kaç dua biliyorsun. " Kaşlarını çattı ve omuz silkti. " 4. O da 3 kulfü 1 elham" Göz devirdim ve devam ettim. "Şimdi hepsini okuyorsun çünkü seni elimden kimse alamaz." İç sesim ' Where is the namus ?' diye bağırırken gaza gelmiş olacağım ki bir anda çekmeceyi açtım ve Açelya'dan ödünç aldığım mikseri elime aldım. "Bana bak Yağız kaçman için 3 saniye veriyorum. Sonrasında seni bu mikser ile deşip, suratını kek hamuruna çeviricem." O hemen kaçmaya başlarken, ben sayıyordum. "1-2-3". Çığlık atarak koşmaya başladım. "Yaktım seni Yağız." 

Açelya'dan

Uyandığımda farklı bir odadaydım. Kafamı yana çevirdiğimde yanımda Defne'nin değil Burak'ın olduğunu gördüm. Uyuyan Burak'ı acayip bir güçle sarstığımda yataktan düşmüştü. "Lan Burak. Hemen bir açıklama istiyorum. " Burak ise çapkınca bir gülüş atıp yatağa geri oturdu. "Sana açıklamayı başka bir yoldan gösterebilirim. " O bana eğilmiş tam beni öpücek iken odanın kapısı kırılarak açıldı ve içeri nefes nefese Yağız girdi. "Kurtarın beni " Yatağın bir yanına geçerken arkasından elindeki mikser ile Defne girdi. Burak'a döndüğümde kıkırdadığını gördüm. Bu arada, o benim mikserim mi ?

"Ulan Şerefsiz. Irz düşmanı Yağız." Defne saydırma seromonisine girmeden önce bağırdım. "AY. Kesin. " Herkes bana dönerken ben devam ettim. "Kavganıza geri dönmeden önce, acıktım. Kahvaltı edip te açık büfeyi sömürdükten sonra zevkle sizi izlerim. Ama ilk önce junior açelya'yı doyurmam lazım." Burak tek kaşını kaldırdı. "Junior Açelya ?" Omuz silktim. "Sevgili midem."

***

Herkes toplanıp aşağı indiğinde açık büfeyi resmen yerle bir etmiş iliğini kemiğini sömürmüştüm . Vatana millete hayırlı uğurlu olsun, anlamında geyirdiğimde masadakiler yüzünü buruşturmuştu. Burak hariç. Çünkü 2 saniye sonra oda geyirmişti. Hem de benden daha büyük. Ona tehlikeli bakışlarımı gönderidiğimde ne olduğunu anlamadan geyirik yarışına girmiştik. Tam en büyük geyiriğimi saldıktan sonra, winner 'ağlayın gençler ' dansı yapacaktım ki ; Araya yeri göğü inleten bir geyirik ile Beste girdi. Evet. Beste. Bizim hanım hanımcık Beste ! Kıyamet mi kopuyor acaba ?

Yiğit gözlerini pörtleterek - diğer herkes gibi - Beste'ye döndü. "Aşkım." Beste dudak büzdü. "Ne  ? Birinin şu yarışı sonlandırması gerekiyordu. " Ben dahil herkes göz devirdiğinde Yağız konuştu. "Şimdi elimizdeki tek ipucuyu kullanarak buraya geldik. Peki şimdi ne yapacağız ?"

Bunu demesiyle beraber masanın en dışında oturan Defne'ye siyahlı bir adamın çarpması bir oldu. Adam anında gözden kaybolurken Defne saydırıyordu. "Lan hırvandut. Ulan bir kere özür dile ya bir kere. Lan ! Bana bak, bana arkanı dönüp öylece gidemezsin. Seni baltayla yarıya böler, bir kısmını pembeye diğer kısmını yeşile boyarım. Cesedini karton koliye koyar hawai'ye postalarım. Sonrada köpek balıklarına atarım seni. Lan puşt. Baksana ba-" Yağız en sonunda bize dönen gözleri görünce Defne'nin ağzını kapadı. Defne mesajı anlamış olacak ki kollarını birbirine bağladı ve geriye yaslandı.

O arada gözüme bir şey takıldı. Yerde gördüğüm kahverengi kutu. Yavaşça eğildim ve kutuyu açtım. İçinden çıkan tek şey ise...

Kaybolmuş umutlarım

ve geriye kalan hayal kırıklığımdı...

Bu bölüm sadece duyuru yayınlayacaktım normalde. Ancak kısa bir bölümde yazmaya karar verdim. Söz veriyorum çoook acil bir durum olmadıkça, en kısa zamanda uzun bir bölüm yayınlamaya çalışacağım.

Mafya Kızları ( Düzenleniyor )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin