Bölüm 15 : Yeni çocuk

9.3K 390 16
                                    

*DÜZENLENDİ*

Multi : Barlas

Bulut'un ağzından

Şu an tam karşımda bir panter var.

Benim.

Karşımda.

Panter.

Var.

Karşımda bir panter var !

Gözlerimi irice açmış, masanın arkasındaki pantere bakıyordum. Karya'yı arkama çekmek için uzandığım an Karya pantere doğru koştu "Dur !" dememe kalmadan üzerine atlamış ve pantere sarılmıştı. 

Pantere sarılmıştı.

Endişe ile öne doğru adım atacakken hoşlanan mırıltılar çıkaran panter bana bakarak hırladı. Karya ise gülmüştü. "Bulut bak, bu Leo. Benim evcil panterim." dediğinde suratımı buruşturdum. "Evcil olduğuna emin miyiz ?" 

Hevesle başını salladı. "Ayaz onu eğitime göndermişti ve bu gün gelecekti. Hastaneye gidince unutmuş olmalıyım. Zavallı Leo." Kaşlarımı çatarak pantere baktım. "Güzelim, ısırmasın ?" Karya göz devirdi.

İç çektim bu sefer. "Sevgilim çok mu içtin sen ?" dedim tedirgin bir şekilde. "Şu an bir panteri seviyorsun." Karya bana ters bir bakış atarak ayağa kalktı. "Gel Leo, uyuyalım." Hızla başımı kaldırdım. "Onunla mı uyuyacaksın ?"

"Evet," dediğinde yutkundum. "Ama ben bu gün seninle yatacaktım." Karya gülümsedi. "Sen de gel." Hızla başımı iki yana salladım. "Olmaz." Karya bir pantere, bir bana baktı. "Korkuyor musun sen ?"

Sorduğu soru karşısında afalladım. Alt üstü bir panterdi. 

Devasa boyutta, büyük ve sivri dişleri olan bir panter...

Omuz silkip Karya ile ilerlemeye başladım. Panter ile arama en az bir metre koyuyorum. Anlaşılan beni uzun bir gece bekliyordu.

Defne Özdemir

Gözlerimi araladığımda başımda feci bir ağrı vardı ve odadaki içki kokusu burun direğimi sızlatmıştı. Suratımı buruşturarak doğrulduğumda, belimde bir el fark ettim. Kaşlarım çatıldı ve hızla başımı kaldırıp, Yağız'ın uyuyan suratına baktım.

Melek yüzlü şeytan !

"Senin burada ne işin var lan ?!" diye bağırdığımda hızla doğruldu ve hafifçe gözlerini araladı. "Ben dedim ama," diyerek homurdanmaya başladığında 'Ne diyorsun lan değişik ?' bakışları attım. Buna karşın göz devirmişti.

"Sen gizlice odama mı girdin ?" dedim hızla pencereyi kontrol ederken. Neyse ki kapalıydı. Yağız benim bu halime karşın iç çekti.  "Dün sarhoş olunca, seni buraya getirdim. Yanında kalmam için ısrar edince -" Sözünü yarıda kesen şey şiddetli kahkahalarım oldu.

At yalanı öpeyim inananı.

"Hadi oradan," dediğimde kaşlarını çatmış ve hafif bir sinirle odadan çıkmıştı. Onun bu haline karşın omuz silkip, duşa girdim.

Beste'nin ağzından

Gözlerimi araladığımda ayağımda hissettiğim şey ile suratımı buruşturdum. Ayağımın değdiği şeyi görmek için başımı kaldırdığımda gözlerimi irice açmıştım. Ayağım ile Yiğit'in burnunu taciz ediyordum !

Hızla yatakta sıçradım ve dün biraz ayık olduğum sahneleri düşündüm. Sonrasında yataktan inmeden ayağımı uzatıp, hafifçe karnını dürttüm. Hareket etmeyince bir kaç kere daha tekrarlamıştım ama tık yoktu.

Mafya Kızları ( Düzenleniyor )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin