Fourty-five 18+

3.5K 179 46
                                    

Happy birthday Mr Niall James Horan!

Tudom, hogy tegnap volt, de tegnap muszáj volt kibékíteni Lou babát a szeretteivel. Kárpótlásul ma kapsz egy egész részt, Mucinyuszika <3

- Fogd meg a rácsot! - hörögte Zayn Niall mögött. Este buliba voltak hivatalosak, de úgy gondolták, egy gyors numera még belefér... csakhogy amint az lenni szokott, ha Pocokról és az ő Bagirájáról beszélünk, a gyors numerából órákig tartó izzasztó, szenvedélyes ágycsata kerekedett. Nem bírtak betelni egymással, sem Pocok az ő domináns fekete Istenével, sem Bagira az ő készséges kis ír manójával.

Zayn két ujja mélyen Niall testében járt, míg másik kezével a derekán átnyúlva fájóan meredő péniszét izgatta. - Ma nem kötözlek ki. - Niall nem tudta eldönteni, hogy megkönnyebbüljön, vagy nehezteljen a férfire emiatt. Legutóbbi alkalommal, mikor Zayn ejtőernyőzsinórral rögzítette a kezeit és a lábait az ágy rácsaihoz (hála neked, Louis Tomlinson, hogy ilyen fekhelyet tetettél a vendégszobába)másnap a fiú sajgó tagokkal, mégsajgóbb fenékkel, de tökéletesen kielégülve egész nap bambán vigyorgott maga elé.

- Ma NEKED kell erősnek lenned. Nincs kötél, ami visszatart. De ha elengeded a rácsot, befejezem. Ne feledd, picim...akkoris, ha egy másodperc választ el az orgazmustól... - Zayn túlfűtött, fenyegető hangja mintha csak olajat öntött volna a Niallban lobogó tűzre.

- Megértetted?

- Igeeehhhnnn... - nyöszörögte a fiú, bár fogalma sem volt, hogy mire helyeselt. Ebben a pillanatban ha a férfi azt kérte volna, hogy írassa rá a nem létező vagyonát, azt is megtette volna.

- Jó fiú...- csókolta meg a tarkóját, majd nyelvét végighúzta Ni gerincének ívén egészen addig, ahol a farpofák elválnak egymástól. Egy pillanatra elengedte a fiú péniszét, hogy elhelyezkedhessen mögötte, vett még egy kis síkosítót és a harmadik ujjával is tágítani kezdte szerelmét.

- Zaaayn... ááááhhh... - ennyi telt csak a szöszitől, teljes extázisban volt már, legszívesebben könyörgött volna a férfi farkáért, de tudta, hogy hasztalan, ha ő még játszani akar, akkor játszani is fog, bárhogy rimánkodik is neki. Kapaszkodott hát a rácsba, mintha az élete függne tőle és magában rimánkodott, hogy Zayn kegyelmezzen végre neki.

Zayn is elérkezettnek látta az időt, hogy ujjait vaskos farka vegye át. Mivel mindketten túl voltak a teszten és negatív lett, már egy ideje nem használtak óvszert. Alaposan bekente magát és makkját Niall bejáratához illesztette. A fiú nagy levegőt vett, tudta, hogy ez a legnehezebb rész, de utána olyan csodát kap, hogy még az angyalok is sírnak odafenn. Bagira jobbnak látta nem teketóriázni, egy erőteljes lökéssel átverekedte magát a szűk résen, majd megállt, hogy időt hagyjon Niallnek hozzászokni az érzéshez. Pár másodperc múlva a fiú jelzett, hogy minden rendben, mehet beljebb. Lassan, de határozottan, meg nem állva tövig merült benne. Felülről ráborult kedvese hátára, mozogni kezdett benne, közben a fülébe súgott.

- Imádom a szűk segged, Pocok, aaahhhh...legszívesebben beköltöznék és ki sem szállnék belőled soha - szavainak, hogy nyomatékot adjon erősebb lökésekkel kezdte űzni magukat a beteljesülés felé. Szájával a fiú nyakára tapadt és szívni, harapni kezdte. Niall már az őrület határán volt, bal kezével megragadta Zayn haját és mégerősebben húzta magához. A férfi kővé dermedt, nem mozdult.

- Zayn? - kérdezte a fiú zavartan.

- Pocok...Hol. Van. A. Kezed???

- Mmmi? Mi van a kezemmel... - Ninek fogalma sem volt, miről beszél férfi, aztán valahonnan nagyon mélyről bekúsztak az agyába a szavak: " Ma NEKED kell erősnek lenned. Nincs kötél, ami visszatart. De ha elengeded a rácsot, befejezem. Ne feledd, picim...akkoris, ha egy másodperc választ el az orgazmustól... " - A...a rács...a rács... fogom... - de Zayn már kihúzódott belőle. Erőteljes légvételekkel nyugtatta magát, majd bevonult a fürdőbe és beállt a jéghideg zuhany alá. Niallnek nem volt szüksége zuhanyra. Amint Zayn után becsukódott az ajtó, a csalódottság és a szégyen együttes érzésétől eleredtek a könnyei. Vére a fülében dobolt még, levegőt alig kapott, de pénisze pillanatok alatt elernyedt, átadva az izgalmas feszülést a görcsös fájdalomnak. Egy nedves törlővel megtisztogatta magát, majd felöltözött.

Gyógyítsd meg a szívem! (Larry, Ziall ff) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now