Seven

2.6K 181 50
                                    

- Fáradtnak tűnsz, bro. Minden oké? - Liam már kikérte a söröket, mire Harry megérkezett a Fred's Pubba, kedvenc sörözőjükbe.

- Az is vagyok, Li, mint akiből kiszívták az életet. - Persze az ominózus csók után még sokáig gondolkodott az irodájában, de végül el kellett indulnia az előjegyzett 8 kezelésre. Szerencséjére a páciensek türelmesen vártak a sorukra, tekintve, hogy egyrészt mind a klinika hosszú távú lakói, másrészt egytől egyig oda vannak a jóképű és nagyon kedves fiúért.

- Akkor ezt gurítsd le, amíg hideg, aztán mindent tudni akarok. És itt most a mindenen van a hangsúly - kacsintott cinkosan legjobb barátjára. Harry nagy kortyokban nyelte kedvenc sörét, a Coors Lightot. A fél liter pillanatok alatt eltűnt benne és érezte, ahogy kellemesen lehűsíti és felüdíti kiszáradás szélén álló testét. - Szóval, mi az, hogy csak egy csók, hm? - Nyilvánvaló volt, hogy a doki egyből a lényegre tér, sosem volt híve a köntörfalazásnak. Már az egyetemen, ahol megismerkedtek is szókimondásáról és közvetlen stílusáról volt híres. Ugyanabba az évfolyamba jártak, csak Liam orvosnak, azon belül is sebésznek készült, míg Harry a gyógytornász és fizioterapeuta képzésre járt. Volt még egy harmadik srác, Zayn, pakisztáni csodagyerek, aki mentőorvos akart lenni. Tanárai már az első évben felfigyeltek kivételes tehetségére és szorgalmára, így a második évfolyamon már gyakornokként dolgozhatott a Surrey Ambulance Servicesnél. Ők hárman voltak a megbonthatatlan triumvirátus, az egyetem fenegyerekei. Nem létezett buli, amiből ők kimaradtak és nem létezett lány, aki valamelyiküknek ne lett volna meg. Kivéve persze Harryt, aki viszont a fiúk körében volt népszerű. Negyedévesek voltak, amikor egyik napról a másikra Zayn eltűnt és soha többé nem hallottak róla. Azonnali hatállyal kilépett az egyetemről és az állásából is, sosem tudták meg, mi történt vele. Az a szóbeszéd járta, hogy a szünidőben hazament Pakisztánba és bajba kevert egy lányt, akit aztán el kellett vennie, de nem tudták, hihetnek-e a mendemondáknak. Onnantól ketten maradtak és abban a kivételes szerencsében volt részük, hogy egyszerre nyertek felvételt a West London Spine Clinicre, így a két barát útja nem kellett, hogy szétváljon.

- Igazából nemcsak egy csók. Több csók volt - kezdte a mondandóját Harry, hosszú lábait kinyújtóztatta az asztal alatt és székén hátradőlve mesélni kezdett. - nem tudom, haver, ez annyira hihetetlen... Megláttam Lout Louisa ágyánál, és abban a pillanatban éreztem, hogy ez a fiú kell nekem. Még az arcát sem láttam, de mint egy rohadt erős mágnes, vonzott magához. Van benne valami... megfoghatatlanul ártatlan, ami nyilván kizárt, hisz 23 éves, mégis az volt az érzésem, mikor hozzáértem, mintha én csókoltam volna meg életében először. Sosem szerettem első lenni, nem az én dolgom betörni a kis bogyikat, de ő annyira ... más. Ahogy rám nézett, ahogy megérintett, minden...akarom őt!

- Basszki, bro! Szarban vagy, ugye tudod? - Liam a tarkóját vakargatta, ami nála az erős koncentrálás jele volt. Míg ő próbálta megfogalmazni az aggályait, a szemközti asztalnál ülő lányokban benn akadt a levegő a csábos mozdulatra és úgy döntöttek, ezt a pillanatot választják, hogy bepróbálkozzanak a fiúknál.

- Sziasztok, fiúk! - szólalt meg az egyik hosszú szőke haját magas copfban hordó kék szemű cicababa. Dús kebleit fedő mélyen dekoltált ruhája nem sokat bízott a képzeletre, mint ahogyan a fekete miniszoknyája sem, ami alig takarta a feneke vonalát. - Sarah vagyok, ő pedig itt a húgom, Charlotte. Arra gondoltunk, hogy csatlakoznánk, ha nincs ellenetekre. - búgta csábító hangon. Liam nézett rájuk először és azt hitte, nem jól lát. Két teljesen egyforma csábító idomú leányzó legeltette rajta és barátján a szemét. "Mi a frászkarika folyik itt? Ez az ikrek hava?" mélázott magában, bár tagadhatatlanul beindította mocskos fantáziáját az elé táruló kép.

- Nos? - kérdezte türelmetlenül Sarah és igyekezett úgy mozdulni, hogy méginkább felhívja a figyelmet szemkápráztató domborulataira. - Harry érthető módon nem zavartatta magát, Liamnek viszont felcsillantak a szemei.

- Helló, babák, a nevem Liam. Dr Liam Payne - a doktor duma mindig bejön, ezt már megfigyelte, nem mintha szüksége lett volna rá. Magas, izmos termete, egészséges hibátlan bőre, karamellbarna szemei, selymes barna haja na meg szépen ívelt, mindig mosolygó ajkai mögül kivillanó hibátlan hófehér fogsora biztos siker volt. Ha egy lányt neki fűznie kellett volna, ott adta volna vissza azon nyomban a diplomáját. - Ő a barátom, Harry. Bocsássatok meg neki, nincs jó napja, az enyémet viszont feldobhatnátok! Mit isztok?

- Két sex on the beachet kérünk - ennél felkínálkozóbb már csak akkor lehetett volna, ha ledobja ott helyben a ruháit és felfekszik az asztalra. - Liam beljebb csúszott, hogy a lányok is helyet foglalhassanak a boxban, majd kérdőn nézett barátjára.

- Harry? - Harrynek csak most esett le, hogy barátja hozzá beszél, sőt hogy egyáltalán beszél bárki is körülötte, annyira belemélyedt az emlékeibe.

- Nem köszi, én azt hiszem, megyek. Jó szórakozást nektek! - Ezzel felállt és magára hagyta a barátját a két bombázóval. Liam nem esett kétségbe, nem ez volt az első alkalom, hogy egyszerre két lánnyal töltené az éjszakát. Igaz, ikrekkel még nem volt dolga. Hogy is tartja a mondás? Teher alatt nő a pálma, igaz? Nos az ő pálmájának növekedésre már egyáltalán nem volt szüksége, úgyhogy igyekezett rövidre fogni a társalgást az asztalnál, aztán taxit hívott és hazavitette magát Sarahval és az addigra már szintén felengedett Charlotte-al. Út közben, míg az ikrek két oldalt csüngtek rajta, azon gondolkodott, vajon neki is eljön-e az a pillanat, amikor egyetlen lány szerelméért odaadná az összes többit. "Nem, az kizárt. Ha ez bekövetkezik akkor levágom a saját farkam."



Szombat, Seven :)

Ti is észrevettétek, milyen bazijó pasi lett a kicsi Liamből? Mert én igen...

Jó olvasást <3

Gyógyítsd meg a szívem! (Larry, Ziall ff) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now