Thirty-one

2.4K 177 26
                                    


- Liam...

Liam megdermedt. Már épp kifelé tartott Louisa szobájából, mikor meghallotta a lány álmos hangját. Nagyot nyelt, hogy a gombóc távozzon a torkáról.

- LouLou...

- Hiányzol...

- Itt vagyok, kiscsillag. - fordult vissza az ágy felé. Ekkor vette észre, hogy LouLou szemei csukottak, álmában beszél. "Ezek szerint rólam álmodik... Ha tudná, én mennyit álmodom róla... még ébren is...főleg ébren... " Mutatóujjával megsimogatta az arcát és a karját.

- Aludj csak, kedves, aludj...

**********

Harry csodásan ébredt. Imádta ahogy Lou kócos kis haja csiklandozza az orrát. Karjai, lábai mind körülötte, nem is értette, hogy nem esik le kicsikéje az ágyról. A tegnapi éjjel álomszép volt. Ahogy Lou kiteljesedett és utat engedett a vágyainak, ahogy kendőzetlenül elmondta, mit szeretne, ahogy átadta magát a szenvedélynek és gátlások nélkül élvezte, amit kapott... szinte túl szép volt. És Harry csak attól félt, nehogy ennek később legyen meg a böjtje...

Kelletlenül feltápászkodott finoman lefejtve magáról a tekergőző végtagokat és kiment a konyhába reggelit készíteni. Valami kalória- és fehérjedús finomsággal akarta meglepni szerelmét, ezért elővett egy serpenyőt, tojást, sonkát, zöldségeket egy isteni omletthez. Közben felrakta a kávévizet és összekészített két csészét, így minden kész egy kellemes napindításhoz.

- Jó reggellt! - hallotta Louis rekedtes ébredés utáni hangját, amiért annyira odavolt. Nemcsak azért, mert hihetetlenül szexi, hanem azért is, mert tudta, azért részesült abban a kiváltságban, hogy hallhassa, mert az éjszakát együtt töltötték. Újra. Elébe sietett és egy vad szájrapuszival köszöntötte, bele is döntötte a csókba, mint a tangótáncosok a partnerüket. Lou kacagott, úgyhogy ezen felbátorodva játékosan belebörrögött a nyakába, amitől a fiú méghangosabban nevetett.

- Te hülye, ez csikiz! - ragyogott az arca.

- Igen? Csikiz? Annál jobb! Akkor ezt imádni fogod! - tekintete átváltott vadász üzemmódba felvette a párduc járását és kergetni kezdte szerelmét a lakáson át. Lou felszabadultan sikkantgatott, nem adta könnyen magát, de Harry tekintélyt parancsoló alakja végül maga alá gyűrte és zongorázni kezdett a bordáin.

- Hagyd abba, te őrült - alig tudott beszélni a nevetéstől.

- Őrült? Óh, úgy látszik, valakinek itt nagyon kinyílt a csipája, akkor tegyünk rá egy kis kakaót! - felhajtotta Louis pólóját és a köldökébe fújt. Lou összegörnyedt, már a nevetőgörcs szélén állt.

- Jahahajj neee, elééég, elééég, megadom magaaaam!

Harry felemelte a fejét. Belenézett a vidáman csillogó égszín szemekbe és olyan boldogság töltötte el a szívét, ami még sosem. El is érzékenyült egy pillanatra. Visszafordult Lou lapos kis pocakjához és most gyengéd puszikat szórt rá a köldökétől a kívánatos kis szőrcsíkon át a nadrágja kissé lecsúszott korcáig. Ezt most nem erotikusnak szánta. Ezért nem ment tovább, csak visszafelé ismételte meg a mozdulatsort.

- Apropó, említettem már, hogy szőrcsík fetisiszta vagyok? - kérdezte fel nem nézve a célpontról.

- Micsoda? Olyan nem is létezik! - mosolygott Louis.

- Nem? Akkor én, Harry Edward Styles, első ezen a néven, ezennel felfedezek egy új szexuális orientációt. A neve pedig legyen... legyeeen... mi legyen?

- Hülye!

- Megint provokálsz?

- Neeehhhehehm

- Szóval a neve legyen...LoUMBOFÍLIA

- Mivaaan?

- Lumbal - ágyéktáji, Loumbal - Lou ágyéktájai. Én egy zseni vagyok! Egy Loumbofil zseni :)

- Az vagy, Harry, az vagy... - amit ezen kívül gondolt, azt inkább megtartotta magának.

- Meglehetősen méltánytalanul elhanyagolt terület egyébként.

- Az ágyékom?

- Az... pedig micsoda tárháza ez a kuriózumoknak... idesüss! - és szegény Lounak végig kellett néznie, amint Harry, mint egy kisgyerek, a nyálával apró csúcsokat formál a szőréből, eligazgatja őket, hogy egyforma magasak legyenek és egy ívben álljanak. - Mestermű - legeltette szemét elégedetten az alkotásán. - Várj, hozok hajzselét! El ne mozdulj! - pattant fel és eltűnt a fürdőszobában. Csak a matatást és dobozzörgést lehetett hallani, majd Harry győzedelmes kiáltását - Heuréka! Megtaláltam, Extra erős, 24 órán át tart!

Mikor visszatért, Lout a telefonját böngészve találta.

- Hát te meg mit csinálsz?

- Nézem az óvodai férőhelyeket. Azt mondja, szobatisztaság előny. Beikszeljem, hogy szobatiszta vagy? Talán nem jönnek rá, hogy hazudtam...

- Na megállj, most véged van! Mondd le minden mai programodat, mert innen nem szabadulsz, én gyönyörű foglyom! - majd fél lábát feltette az ágy szélére és döngetni kezdte a mellét.

- Öööö... Haz?

- Csitt, ne zavarj, ez a násztáncom!

- Harry?

- Ha szólni kívánsz, kérj audeinciát uralkodódtól, fogoly!

- Öööö... izé... Uralkodóm... szóval az van, hogy nekem mára semmi programom nincs, amit lemondhatnék, te viszont máris elkéstél a munkából!

************


Csók, drágáim!

Ez most egy kicsit könnyedebb rész, elég volt a sírásból :)

xx


Gyógyítsd meg a szívem! (Larry, Ziall ff) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now