Four

2.8K 208 78
                                    

- Szóval, ki ez a cukifiú, akit szemmel vetkőztettél az előbb? - Liam nem a diplomáciai érzékéről híres, de mi így szeretjük...

Harry égnek emelte a tekintetét. - Ő Lou. Louisa testvére. Gondolom. Még nem találkoztunk.

- Kiváló gének- szögezte le Liam. - A csaj se rossz, csak kicsit ... - nem tudta, hogy fejezze ki magát. - Problémás.

- Ő a páciensem, Li, több tiszteletet, légy szíves.

- Jól van na. Harapd le mindjárt a fejemet! Mióta vagy ilyen mimóza lelkű, Styles?

- Most óta! - Harry érezte, hogy egyre indulatosabb lesz, de próbálta visszafogni magát. Szoknyavadász barátja valószínűleg úgysem értené, mi zajlik most benne.

- Amúgy milyen név az a Lou? Lucas? Vagy Ludwig?

- Nem tudom, Payne, hagyjál már, basszus!

- Vagy Lucifer? - röhögött Liam, de látszólag poénja nem aratott sikert.

- Talán Louis... tekintve, hogy ikrek és a lány Louisa. - elmélkedett Harry.

- Na. Neee. Louis nem lehet, hacsak nem vérbuzi.

- Mi van? Na most állj le, baszod, vagy komolyan mondom itthagylak a faszba, Payno! Hogy lehetsz ekkora paraszt?

- Ne már, Harry, hallod magad? Még nem is ismered, de már úgy véded, mintha az anyja lennél. Vagy az apucija loool, ez mekkora lenne, nem? Az ég szerelmére, el tudsz képzelni egy nőt, amint azt visítja, Louis, Louis, óhh Louis, annyira jó vagy - vékonyította el a hangját Liam és közben nem bírta abbahagyni a röhögést. Harry igazából nagyon is el tudta képzelni, a gond csak az volt, hogy nem egy vékony női hangot hallott, hanem a saját érces baritonját.... - Amúgy meg nem is lenne olyan nagy baj, ha a fiúka homi lenne, nem? -Harry felpattant és azon morfondírozott, Payne arcának melyik felén állna jobban az ökle nyoma. Aztán rájött, hogy nem is érdekli, bármelyiket találja el, megfelel.

- Oké, oké, befejeztem. Látom, ma nem vagy vevő a humoromra. - Liam megadólag felemelte mindkét kezét, aztán figyelmét az ebédjének szentelte. - Jobb is, ha sietek, talán még ott érem Amandát a rendelőjében. Tanácsra van szükségem. - Harryt meglepte a hirtelen témaváltás, de örült neki, hogy végre nem az ő angyalkáját cinkelik.. -És mégis milyen tanácsra van szükséged egy dietetikustól? Nem gondoltam, hogy táplálkozási problémáid lennének, hisz a "testem a templomom" vagy mi a frász követője vagy.

- Így van- simított végig mellkasán minden szerénység nélkül Liam.- De egy fontos dolgot kell kérdeznem tőle. Hogy elölről vagy hátulról farkaljam meg.


***************


Harry visszafelé tartott az irodájába ebéd után, mikor a folyosón a tanácstalanul álldogáló Louis alakját vette észre. Rögvest visszarepültek a pillangók a gyomrába, mikor rájött, hogy most biztosan nem tudja elkerülni a találkozást, tekintve, hogy a fiú az irodája előtt várakozott. Összeszedte hát magát és odament hozzá.

- Helló, rám vár? - Louis a rekedtes , mély hangra összerezzent és hátrafordult, hogy megnézze, ki szólította meg. Tekintete találkozott Harryével és meg kellett állapítania, hogy közelről még csodálatosabban csillognak azok a smaragdok. Pillanatra még a szava is elakadt. Végignézett a nyurga, izmos fiún, fehér pólóba bújtatott dekoratív mellkasán, hosszú nyakán, széles cseresznyeszín ajkain, hosszú göndör haján. "Ilyen lehet a Mennyország..."

Gyógyítsd meg a szívem! (Larry, Ziall ff) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now