Gelin Kız

698 33 23
                                    

Medya da Miray'ı paylaşmayı sevmiyorum ama o bolum gelince Miray'ı baska biri olarak goreceksiniz. Remzi'yle Gamze'nin arasina Sametin girmesi peki ? Kskejdnejdne

"Miray hadi uyan! Miray, Miray. Miray kalksana! Miray kalkmazsan saçını keserim!"

Başımda boş yapan Oğuz'a inat gözlerimi hala kapalı tutuyorum. Sanki ben bilmiyorum kalkacağımı ama sor içimden geliyor mu? Hayır. Ben hiçbir zaman sabah insanı olmadım ki. Bir de böyle erken kalktığımda ayrı bir çekilmez oluyorum.

Yüzüme çarpan suyla gözlerim fal taşı gibi açıldı. Karşımda ağızları kulaklarına varan Oğuz'la Remzi vardı ve bilin bakalım kova kimin elinde? Remzi piçinin.

"Remzi küfretmek istemiyorum o yüzden siktir git."

Oğuz keyifle Remzi'nin omzuna dirseğini dayayıp "Şey değil mi bu ya benim kararlılık seviyem." Deyip çakması için Remzi'ye elini uzattı. Remzi çakıp elindeki kovayı bana attı. El insaf ya bu kadar acımasız olunmaz ki şerefsizler. Sinirle yataktan kalkıp lavaboya girdim.

"Bu da şey sakin kalma sürem."

Derya Teyze seni çok seviyorum ama işte oğlun şerefsiz piçin teki olunca sonu sana dokunuyor. Elimi yüzümü yıkayayım desem zaten 10 litre suyla yıkandı. Nur indi mübarek.

"Biz aşağıda bekliyoruz. Üzerini değiştir gel!"

"Emrin olur Remzi orospusu."

"Aa ceviz öyle kelimeler sana hiç yakışıyor mu? Mesela özelliklerini say zaten hakaret etmiş sayılırsın. Mesela pezevenk de alınmaz."

Oğuz'un inlemesine bakılırsa Remzi ağzına sıçmıştı. "Ya da alınıyormuş ceviz sen deme. Ben denedim sonu kötü oldu."

Dışarı çıktığımda Oğuz Meltem'in yatağına uzanmış telefonla oynuyordu.

"Oğlum sen gitmedin mi?"

Telefondan bakışlarını kaldırıp  umutsuz bir vakaymışım gibi baktı.

"Asla benim gibi zeki olamayacağım gerçeği acıtmıyor mu ceviz?  Remzi'yi gönderdim çünkü konuşacaklarmış var. " Yatağıma oturmamı işaret etti. "Geç bakalım."

Dediği gibi yapıp karşısına oturdum.

"Dün akşam konuştuklarımızdan başlayayım çok kötü yalan söyledin her zaman ki gibi. Samet olayında parmağın olduğunu Remzi de bende anladık. Bir de bugün Utku'yu çağırmadım değil mi? Aşağıda seninle vakit geçirmeyi bekleyen sevgilin var."

Gözlerimi yumumup derin bir nefes verdim.

"Çağırmadım ama Şadi dedenin evi Tarık abilerin evinin yanında. Ya oradaysa ven vicdan azabından duramam."

"Sana vicdanına da başlarım."

🎈🎈🎈

Etrafıma bakıyorumda burada beni yerler. Saat daha sabahın beşi ve biz ellerimizde su ve yemlerle ormanda dolaşıyoruz.

"Bir şey sormak istiyorum Ahmet Amca operasyon var deyip mi bizi buraya getirdi? Yoksa bu saatte ancak şafak operasyonuna çıkılır."

Tarık abinin yüzünü görünce dün konuştuklarımız dank etmişti. Omuzuma birinin kolunu atmasıyla bakışlarım kolun sahibini buldu. Samet gülümseyerek bana bakıyordu.

"Merak etmeyin bende bu sabah." Diğeri bize döndüler, Samet'e kafa sallayıp işlerine geri döndüler. Gruplar halinde çalışıyorduk. Üç hayvansever bir grup Remzi'yle Gamze ve benle de Samet.

Herkes farklı yönlere dağıldığından bizde sağımıza dönüp ilerleyeme başladık.

"Sabahları ayrı bir huysuz oluyorsun."

Tatil SürpriziOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz