Kavuşma

725 54 21
                                    

Medya: Utku ve Uğur kardeşler

İkinci mola yerine geldiğimizde bu sefer hepimiz kendimizi dışarı atmıştık, tek bit kişi hariç Oğuz. "Siz gidin ben oyun oynayacağım," deyip otobüste kalmıştı. Kolumdaki saate baktığımda Melih'in uçuş saatine yarım saat kaldığını görmemle telefonuma sarıldım. Melih'i arayıp açmasını beklemeye başladım.

Efendim küçük cadı ?

Naber?

İyi sen ?

Bende , yola çıktım mı diye merak etmiştim de.

Yok kontrollerden geçip koltuğuma yerleştim. Uçağın kalkmasını bekliyorum. Siz ne yapıyorsunuz

Valla ne yapalım birer saat arayla verilen molalardan birindeyiz. Birkez daha anladım ki otobüs yolculukları hiç bana göre değil. Ya uçakla gideceğim ya da arabayla.

Melih'in gülmesine burun kıvırıp cümleme devam ettim.

Otobüsle gidince doğru düzgün yayılamıyorsun, istediğin yerde duramıyorsun çok sıkıcı. İstanbulda ne kadar kalacaksın?

Okul açılıncaya kadar kalırım büyük ihtimalle.

Anons sesleri geldiğine göre uçağın kalmasına çok az bir vakit kalmıştı.

Ha bu arada Utku ya selam söyle.

Melih kendine iyi bak tamam mı? Bu hüzünlü halini görünce ben kötü oluyorum ya. Seni çok seviyorum kıvırcık marul.

Bende seni çok seviyorum küçük cadı ama telefonumu kapatmam gerekiyor. Sende eğlen gel tamam mı?

Tamam

Telefonu kapatıp direk kendimi lavaboya attım. İşlerini halledip dışarı çıktığımda otobüsün yerinde yeller esiyordu. Nasıl ya ? Beni burada nasıl bırakıp giderler? Bak tamam otobüs şoförü gidebilirde o otobüste benim yokluğumu fark etmesi gereken beş kişi var.

Sırtımdaki bıçaklara yeni bir tane daha ekledi desenize. Elim tam telefonuma gitmişti ki otobüs beni almamak için tekrardan geliyordu. Yanı umarım.

Bir lavaboya gittim, otobüs nasıl kaçar ya? Otobüs durunca bir daha yolda kalmamak icin hemen otobüse bindim.

Oğuz ile Remzi hala bana bakıyorlardı. Yerime baktığımda Remzi'nin yayıldığını gördüm. Gamze'nin yanında kim oturuyor o zaman ? Meltem , o zaman benim yerimde Oğuz'un yanı.

Şoförün "Artık otursanız diyorum." Demesiyle sesindeki o uyarıcı ve tehditkar tınıyı algılayıp hemen kendimi Oğuz'un yanına attım.

Oğuz acı bana bakışları atıyordu. Gülme isteğimi zorla bastırıp yüzüme ters bir ifade yerleştirdim, Oğuz sesli bir şekilde yutkunduktan sonra nasıl kurtarabileceğini düşünüyordu.

"Şimdi sen kızmadan ben olayı anlatayım. Canım cevizim şimdi şöyle oldu: Meltem Gamze ile oturmak istedi, bizde tamam dedik. Şimdi ya seninle ya da Remzi'yle oturacaktım. Tabi ki de seninle oturacaktım, o öküzle oturunca tepeme çıkıp bir kafama sığmadığı kalıyor."

Remzi Oğuz'un üzerine çişini yapmıştı değil mi? Allahım biz be günler geçirmişiz ? Tekrarını nasip etme. Güllemi zorla tutup zorla koruduğum ciddiyetimlee Oğuz'a baktım.

"İşte mola yerinde görünürde kimse kalmamıştı. Hatta kızlar lavaboyuda kontrol etmişlerdi de sen nerdeydin ki?"

Gözlerimi devirip " Melih'i aradım ondan sonra lavaboya gitti. Çıktığımda da siz yoktunuz." Dedim. Hayretle açılan gözleriyle "Kızlar lavaboları kontrol etmişti ama." yakındı

Tatil SürpriziWhere stories live. Discover now