14

109 3 0
                                    

POV Hana
Ik zit gewoon op mijn mobiel wat dingen te regelen voor BTS als ineens Yoongi terug komt. "Hyung, ben je nou al klaar met het lied?" vraagt Namjoon verbaasd aan Yoongi. "Nee, ik heb even iemand nodig hier." zegt Yoongi en kijkt mij aan. "Ik?" vraag ik verbaasd. Hij knikt. Ik sta op en loop richting hem. "Mag ik mee?" vraagt Jimin. Yoongi schudt zijn hoofd en loopt naar de studio. Ik denk dat ik weet waarom ik mee moet. Ik loop gauw achter hem aan.

POV Jimin
"Wacht, waarom mag alleen Hana mee?" vraag ik aan de jongens. "Weet ik veel." zegt Jin. "Het komt toch niet vaak voor dat Yoongi iemand mee vraagt in de studio of wel?" vraagt Areum. "Nee, dat komt inderdaad niet vaak voor." zeg ik een beetje geïrriteerd. "Someone is jealous." zegt Hoseok plagerig. "Helemaal niet." zeg ik. "Wat nou als ze daar zitten te knuffelen?" vraagt Jungkook plagend. "Of misschien wel..." zegt Taehyung en maakt samen met Jin kusgeluidjes. Ik sta op en loop naar de studio. De deur staat op een kier. Ik kijk er door heen en zie ze praten. "Probeer dat stuk eens te zingen." zegt Yoongi tegen Hana. Ze zingt een stuk. "Ik denk dat het perfect past bij de melodie." zegt Yoongi. "Ow echt? Maar de melodie is nog niet helemaal af, ik wou het einde zeg maar wat anders hebben dan het begin." zegt Hana.

Ik loop weer terug naar de anderen. "Zo hey, jij kijkt blij." zegt Jin als hij mij ziet. "Ja." zeg ik glimlachend. "Wat is er gebeurd?" vraagt Namjoon. "Ik heb ontdekt dat er nog iemand goed kan zingen." zeg ik. "Wie? Hana?" vraagt Areum. "Als het Hana was dan denk ik dat je het fout gehoord hebt." zegt ze dan. Ik zucht zacht en rol met mijn ogen. "Hoe laat gaan we naar die attractiepark?" vraagt Hoseok aan Jin om van dit onderwerp af te komen. "Over een uurtje zouden we vertrekken." zegt Jin als hij naar de tijd heeft gekeken.

Assistant ft. BTSWhere stories live. Discover now