5

144 3 0
                                    

POV Hana
"Waar is Jimin?" vraag ik aan de jongens. "Hier." hoor ik ineens. Jimin komt de kamer binnen lopen met een ice pack. Hij geeft hem aan me. "Dankje." zeg ik en leg hem op de plek waar ik ben geraakt met de deur. De jongens van BTS pakken een stuk pizza."Annyeonghaseyo, ik ben Lee Hana, noem me maar gewoon Hana." stel ik me voor aan de jongens van TXT. Ik buig en ze buigen terug. "Hebben jullie al gegeten?" vraag ik glimlachend. Ze schudden hun hoofden. "Pak maar wat." zeg ik en wijs naar de pizza dozen. Ze knikken.

We zijn gezellig aan het eten en aan het praten. "Heb je een vriendje?" vraagt Kai ineens aan me. Ik stik bijna in mijn drinken door de plotselinge vraag. "Is dat iets wat jullie moeten weten?" vraag ik zacht. "Ja, we zijn veel bij BTS dus wij moeten je ook leren kennen." zegt Kai dan. Ik zucht. "Nee, heb er geen ook nooit gehad." zeg ik simpel. "Heb je broers of zussen?" vraagt Taehyung geïnteresseerd. "Nee, ik ben enig kind." zeg ik. "Huisdieren?" probeert Jungkook dan. "Ja een hond bij me ouders, hij heet Chung-ae." zeg ik en pak mijn mobiel erbij om wat foto's van hem te laten zien.

TXT is al een tijdje terug naar de dorms gegaan en de jongens van BTS gaan zo naar hun huis. "Ik loop wel even mee. Dan weet ik waar ik morgen moet zijn om jullie op te halen." zeg ik. Ze knikken en pakken hun jassen.

Als we bij hun huis aan komen, krijg ik van Namjoon een sleutel. "De sleutel van het huis. Dan hoef je niet altijd aan te bellen." zegt hij. Ik knik. "Om half 9 klaar staan." zeg ik. "Dat word dus om half 8 op staan." zucht Yoongi. "Ik denk voor jou eerder 7 uur." grapt Jungkook. Ik neem afscheid van ze en loop dan naar de dichtstbijzijnde bushalte.

Assistant ft. BTSTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang