20

103 2 0
                                    

POV Hana
We lopen richting een terrasje, waar we wat kunnen eten. Areum loopt voor me en ineens steekt ze haar voet naar achter waardoor ik struikel en op de grond val. ''Hana, wat ben je ook een klungel.'' zegt Areum onschuldig. Ik negeer het en sta gewoon op. Ik loop door en al kom ik bij het terrasje aan, ga ik alvast bij een tafel zitten.

Hoseok, Jimin, Taehyung en ik hebben tijdens het eten veel gelachen en ik heb gemerkt dat Areum dat niet heel erg leuk vindt. Als ik net klaar ben met eten staat Areum op. We kijken haar vragend aan. ''Hana, zou ik je even kunnen spreken?'' vraagt ze en kijkt me bitchy aan. ''Kan dat niet waar iedereen bij is?'' vraag ik en kijk haar geïrriteerd aan. ''Nee.'' zegt ze en loopt naar me toe. Ze trekt mij omhoog aan mijn arm en loopt dan met mij naar achter het restaurant.

POV Jimin
''Ik vertrouw dit niet.'' zegt Jungkook als ze net weg zijn. ''Hoezo niet?'' vraagt Yoongi nieuwsgierig. ''Hana kwam met een bloedende wang de wc uit en Areum had bloed op haar ring. Areum kijkt Hana ook de hele tijd boos aan en zegt de hele tijd onaardige dingen. En ik vroeg aan Hana of ze close zijn en ze zei van niet, dus Areum is gewoon aan het liegen.'' zegt Jungkook. We zitten allemaal even in onze gedachtes tot dat Jungkook opstaat. ''Waar ga je heen?'' vraag ik aan hem. ''Ik ga kijken wat ze doen. Straks slaat Areum Hana nog een keer.'' zegt hij en loopt weg. Ik sta op en loop snel achter hem aan.

Assistant ft. BTSWhere stories live. Discover now