15

103 2 0
                                    

POV Hana
"Yoongi, Hana, komen jullie?! We willen gaan?!" roept Areum. Yoongi slaat alles snel op en dan lopen we de studio uit. Jimin komt aan lopen met mijn jas en geeft hem aan me. ''Dankje.'' zeg ik en glimlach naar hem. Ik doe me jas aan en dan verlaten we het gebouw. ''Er is een lange file boven, dus we gaan met de metro.'' zegt Jin als we naar het metrostation lopen.

Ik zit tegenover Jimin en Yoongi en naast mij zit Hoseok. Achter mij zitten de anderen. ''2 uur in de metro.'' zeg ik zuchtend. Ik leun tegen Hoseok aan en kijk naar het spelletje dat hij op zijn mobiel speelt.

Ik loop achter de groep aan. Steeds al wil ik met iemand in een attractie, gaat Areum snel met die persoon en de sommige attracties kunnen er maximaal 8 personen, dus dan zit ik gewoon te wachten tot ze klaar zijn. De jongens proberen wel met mij in een attractie te komen, maar Areum is ze altijd een stap voor.

Ze zijn net uit een attractie en lopen naar mij toe. ''Heb je het wel leuk hier?'' vraagt Jin bezorgd. Ik wil net antwoorden, maar dan komt Areum snel naar me toe. ''Unnie, ga je even mee naar de wc?'' vraagt Areum poeslief en trekt me zowat mee richting de toiletten.

Assistant ft. BTSWhere stories live. Discover now